Over Compac

Ons team van specialisten verzorgt het juiste klimaat in procesindustrie en utiliteitsbouw. Met onze warmtepompen en koelmachines bieden we uw medewerkers en klanten een prettige omgeving.

Werken bij Compac

Compac staat voor betrouwbare en persoonlijke dienstverlening vanuit een hecht team met gemotiveerde vakmensen.

Wil jij daaraan bijdragen? We zijn altijd op zoek naar versterking voor ons team. Word jij onze nieuwe collega?

Onze aanpak: persoonlijke dienstverlening van begin tot eind

Wij staan dicht bij u als klant. We werken met korte lijntjes en denken graag met u mee. We leveren niet alleen een goede en complete machine, maar zijn van begin tot eind bij het proces betrokken. Dat begint met advies voor het ontwerp en de juiste keuzes voor een optimaal klimaat in uw hele gebouw. U profiteert van onze ervaring en krijgt de machine die het best bij uw situatie past. Na levering, installatie en inregelen voorzien we bovendien in service en onderhoud. U kunt ons altijd bereiken. Onze mensen staan klaar om problemen zo snel mogelijk voor u op te lossen. Uw klimaat staat bij ons voorop.

Onze missie: samenwerken aan een duurzaam klimaat

Wij dragen vol overtuiging bij aan de energietransitie. Met onze warmtepompen helpen we u om van het gas af te gaan en over te stappen op stroom – liefst zo groen mogelijk. Zo beperken we uw CO2-voetafdruk. Bovendien bent u met een warmtepomp beter voorbereid op klimaatverandering. Ook bij hogere temperaturen in de zomer zorgen deze machines voor koelte. Wij kiezen voor energiezuinige apparaten en stellen die op de juiste manier in bedrijf, zodat u ook echt energie bespaart. En onze koelmachines werken we met milieuvriendelijk koudemiddel. We ondersteunen u om samen te werken aan een duurzame toekomst.

Onze kernwaarden: werken met een lach

Een optimaal klimaat is een goede basis voor uw bedrijf, uw medewerkers en uw klanten. We zijn blij dat wij daaraan kunnen bijdragen. We zijn u graag van dienst met onze kennis en ervaring. En altijd bereid om u te helpen. Net zolang tot u tevreden bent. ’Voor ons is een prettige werkomgeving en een goede relatie met u als klant belangrijk. Daarom doen we ons werk met een lach.

Leverancier

Onze leverancier is Climaveneta S.p.A. Climaveneta S.p.A. is een toonaangevend Europees airconditioning bedrijf met 40 jaar ervaring in de sector.

Met een breed scala van producten en systemen voor alle toepassingen van woningen tot grote commerciële en industriële systemen.

Werken bij Compac

Compac staat voor betrouwbare en persoonlijke dienstverlening vanuit een hecht team met gemotiveerde vakmensen. Wil jij daaraan bijdragen? We zijn altijd op zoek naar versterking voor ons team. Word jij onze nieuwe collega?

 •  

  Service engineer

  Fulltime service engineer koel- en warmtepomp installaties. (m/v 39 uur)

  bekijk vacature

Certificaten en lidmaatschappen

Voor uw bedrijfsvoering is het cruciaal dat uw koelsysteem betrouwbaar is. Compac garandeert dat met onze certificeringen. In brancheverenigingen werken we samen continu aan kwaliteitsrichtlijnen.

 • NVKL
  De NVKL dient de (bedrijfs)economische belangen van haar leden – actief in koudetechniek, warmtepomptechniek, klimaattechniek en/of airconditioning – én de branche in de breedst mogelijk zin.

 • VCA
  Met ruim 1,5 miljoen gediplomeerde professionals en 15.000 gecertificeerde bedrijven is VCA al meer dan 25 jaar dé standaard in veilig, gezond en duurzaam werken

 • TVVL
  TVVL is een belangrijke kennispartner in de technologiesector. Wij denken na over oplossingen voor de technische uitdagingen van de toekomst. Dat doen we op verschillende niveaus en met verschillende disciplines.

 • F-gassen verordening
  De F-gassen verordening geeft aan hoe en door wie onderhoud en reparaties uitgevoerd dienen te worden en welke eisen aan deze personen en bedrijven worden gesteld. Daarnaast staat in het kader van de ‘zorgplicht’ beschreven hoe vaak onderhoud aan een koelinstallatie moet plaatsvinden.

  Bedrijven en service engineers die F-gassen gecertificeerd zijn, voldoen aan deze eisen en geven bovendien extra aandacht aan milieu, veiligheid en kwaliteit. Deze bedrijven zijn herkenbaar aan het NVKL-logo.

Compac beschikt over een gedragscode en algemene voorwaarden. NVKL-leden maken het onderscheid door eerlijk maatschappelijk verantwoord gedrag. Deze gedragscode is elk NVKL-lid uit het hart gegrepen en is een heldere richtlijn voor elke dag.

Compac is onderdeel van NVKL. De NVKL is de Nederlandse Vereniging van ondernemingen op het gebied van de Koudetechniek en Luchtbehandeling.

Wie zijn wij?

Wij zijn een ervaren team met professionele specialisten op het gebied van klimaatbeheersing. We houden van korte lijnen en denken graag met u mee. U kunt ons altijd bereiken. We staan klaar om u zo snel mogelijk te helpen. Net zo lang tot u tevreden bent. We vinden een goede relatie met u belangrijk en doen ons werk met een lach. Hier stellen we ons aan u voor.

Nieuwsgierig geworden?
Compac Services
Nieuwsgierig geworden?

Voor nadere informatie kan je terecht bij Cees Hilhorst.