Producten

Een optimaal binnenklimaat is essentieel voor een aangename werkomgeving en een goede bedrijfsvoering. Wij bieden altijd de beste koelmachine of warmtepomp voor uw ruimte.

 •  

  NX-N-G06 0604T – 1204T

  Omkeerbare eenheid, luchtbron voor buitenopstelling

  Lucht-water warmtepomp voor buitenopstelling

  Omkeerbare buitenunit voor de productie van gekoeld/warm water met hermetisch roterende Scroll compressoren, laag GWP en ozonvriendelijk koelmiddel R454B, axiale ventilatoren, koperen buizen aluminium vinnen luchtspiralen, shell and tubes warmtewisselaar, en thermostatisch of elektronisch expansieventiel, afhankelijk van het model. Buitenpanelen in voorgelakt plaatstaal en basis in gegalvaniseerd staal met lakafwerking. De serie bestaat uit units uitgerust met vier compressoren in tandemconfiguratie op twee onafhankelijke koudemiddelcircuits.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Koelmiddel met laag GWP

  De nieuwe generatie koelmiddel R454B is het meest eco-duurzame alternatief voor het traditionele koelmiddel R410A, met een reductie van 76% in termen van GWP (Global Warming Potential GWP van R454B = 467, GWP van R410A = 1924 volgens IPCC rev. 5th) en geen impact op de ozonlaag.

  Ruime bedrijfsgrenzen

  Deze units werken bij volle belasting in warmtepompmodus tot -15°C buitenluchttemperatuur, en tot 46°C in koelermodus zonder dat extra opties nodig zijn. Bij een buitenluchttemperatuur van -15°C kunnen deze warmtepompen warm water produceren tot 42°C bij volle belasting.

  Elektronische expansieventiel

  Het gebruik van de elektronische expansieklep levert aanzienlijke voordelen op, vooral in gevallen van variabele vraag en verschillende externe omstandigheden. Het is in deze units geïntroduceerd als gevolg van nauwkeurige ontwerpkeuzes betreffende het koelcircuit en de optimalisatie van de werking in verschillende werkomstandigheden. De elektronische expansieklep wordt standaard geleverd in de hoogrendementsversie CA.

  Klasse A rendement

  De volledige serie is ook verkrijgbaar met het rendement van klasse A (bij verwarming). De CA-versie garandeert geluidsconfiguraties met een hoog rendement dankzij de royale dimensionering van de koelmiddeluitwisselingsoppervlakken en een nauwkeurige regeling van de ventilatoren.

  Shell&Tube-warmtewisselaar

  De shell and tube warmtewisselaar biedt de hoogste flexibiliteit voor de installatie van de unit, waarbij de drukverliezen aan de hydronische zijde tot een minimum worden beperkt, en is dus de beste keuze voor alle hydronische toepassingen.

  Geïntegreerde hydronische groep

  De optionele ingebouwde hydronische module bevat reeds de belangrijkste componenten van het watercircuit; beschikbaar met enkele of dubbele in-line, voor het bereiken van zowel lage als hoge opvoerhoogte.

  Twee geluidsemissieniveaus

  Twee verschillende geluidsemissieniveaus beschikbaar. Dit betekent dat de beste unit kan worden gekozen op basis van de vereisten, afhankelijk van het systeem waar het zal worden geïnstalleerd en de toepassing.

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  142 – 322 kW

  Uitvoeringen

  K

  Key efficiency, compact version

  LN-K

  Low Noise, Key efficiency, and compact version

  SL-K

  Super Low noise, Key efficiency, and compact version

  CA

  Class A efficiency

  LN-CA

  Low Noise, Class A efficiency

  SL-CA

  Super Low noise version, Class A efficiency

 •  

  ERACS2-WQ-G05 0802 – 1502

  4-pijps water systemen

  INTEGRA unit voor 4-pijps systemen, waterbron

  Multifunctionele binnenunit voor gebruik in 4-pijps systemen voor de gelijktijdige productie van warm en gekoeld water door middel van twee onafhankelijke watercircuits. Deze units zijn in staat om gelijktijdig aan de vraag naar warm en koud water te voldoen door middel van een systeem dat niet seizoensgebonden hoeft te worden omgeschakeld. Elk circuit werkt met een semi-hermetische schroefcompressor die R513A gebruikt, en drie buizenwarmtewisselaars, een koudewisselaar aan de gebruikerszijde die door beide circuits wordt gedeeld en die als verdamper fungeert bij de productie van koud water, een warmtewisselaar aan de gebruikerszijde die als condensor fungeert bij de productie van warm water, en een warmtewisselaar aan de bronzijde die als condensor of verdamper fungeert naar gelang van de belasting.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerking

  Uniek voorstel

  Eenheid ontworpen om gelijktijdig te voldoen aan de eisen aan de warme en koude zijde, voor 4-pijps systemen zonder een specifieke bedrijfsmodus instelling.

  Energiebesparing

  Gegarandeerde energiebesparing dankzij een geavanceerde werkingslogica. De beste werkingsmodus wordt volledig automatisch en onafhankelijk ingesteld door de regelaar van de unit, om de geabsorbeerde energie te minimaliseren, ongeacht de verwarmings- en/of koelvraag.

  Breed werkingsgebied

  Levering van warm water in gebruik tot 60°C, biedt maximale veelzijdigheid met betrekking tot verschillende installatietechnische oplossingen.

  Geïntegreerde condensatieregeling

  Een 2-wegklep wordt standaard geleverd voor de regeling van de condensatiedruk. Voor alle toepassingen waarbij een constante waterstroom door de condensor nodig is, is op verzoek ook een 3-wegklep als optie leverbaar.

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  189 – 363 kW

  Uitvoeringen

  Basic

 •  

  NX2-G06 0042 – 0222

  Lucht-water koelmachine

  Duurzame lucht-water koelmachine

  Buitenunit voor de productie van gekoeld water met hermetisch roterende Scroll compressoren, ozonvriendelijk koelmiddel R454B, axiale ventilatoren, volledig aluminium condensatiebatterijen met microkanaal, gesoldeerde platenwarmtewisselaar en elektronische expansieklep. De serie bestaat uit units uitgerust met twee compressoren in enkelvoudig circuit.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerking

  Koelmachine is o.a. standaard voorzien van:

  Koudemiddel met laag GWP

  De nieuwe generatie koelmiddel R454B is het meest eco-duurzame alternatief voor het traditionele koelmiddel R410A, met een reductie van 76% in termen van GWP (Global Warming Potential GWP van R454B = 467, GWP van R410A = 1924 volgens IPCC rev. 5th) en geen impact op de ozonlaag.

  Aluminium microkanaal-warmtewisselaars

  De volledig aluminium microkanaal-condensorspoelen leveren een hoog rendement en zorgen tegelijkertijd voor een kleiner koelmiddelvolume en een lager gewicht van de unit. De e-coating bescherming (optioneel) biedt het hoogste niveau van corrosiebestendigheid onder alle omstandigheden, zelfs in de meest agressieve omgevingen.

  Ingebouwde hydro module

  De ingebouwde hydro module bevat reeds de belangrijkste componenten van het watercircuit; hij is als optie verkrijgbaar met enkele of dubbele in-line pomp, voor het bereiken van lage of hoge opvoerhoogte, vast of variabel toerental en buffertank.

  Uiterst stille werking

  Het beste compromis tussen stilte en efficiëntie, als resultaat van een systematisch ontwerp gericht op het minimaliseren van geluidsniveaus.

  Hoog rendement

  Zeer hoog rendement bij volle en gedeeltelijke belasting, op de hoogste marktniveaus, dankzij de toegepaste technologische oplossingen. Deze units garanderen lage bedrijfskosten en dus een snelle terugverdientijd.

  Groepsbesturing met dynamische master

  Gedeeld gebruik van de belasting, sequencing, actieve redundantie, prioriteit van activering van de middelen, alarmbeheer, dit zijn slechts enkele van de LAN-functies die de unit kan beheren wanneer deze is aangesloten op een groep koelmachines. Bovendien is de stabiliteit van het systeem verzekerd, zelfs in geval van alarm of storingen, dankzij de Dynamic Master logica.

  Variabel primair debiet

  Energiebesparing dankzij variabel pompsnelheidsbeheer op basis van de belasting en het variabele debiet zorgen ervoor dat de units ook functioneren in kritieke werkomstandigheden.

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  40,1 – 212 kW

  Uitvoeringen

  Standard efficiency

 •  

  i-FX-2-W-G04

  Watergekoelde koelmachine

  Hoog rendement watergekoelde koelmachine

  Binnenunit voor de productie van gekoeld water, met hoog rendement toerengeregelde schroefcompressoren (inverteraangedreven), geoptimaliseerd voor lage compressieverhoudingen en speciaal ontworpen voor bijna nul GWP HFO R1234ze-koelmiddel. Alle modellen zijn ontworpen met twee volledig onafhankelijke koudemiddelcircuits, elektronische expansieventielen, hoogwaardige shell-and-tube condensor en shell-and-tube hybride (flooded/falling film) verdamper met technologie voor lage koudemiddelvulling en hoge warmteoverdrachtscoëfficiënten, beide ontworpen en vervaardigd door Mitsubishi Electric Hydronics & IT Cooling Systems SpA Met deze geavanceerde oplossingen kan de unit een hoog rendement behalen met een lage koudemiddelvulling.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Koelmachine is o.a. standaard voorzien van:

  HFO Koudemiddel
  4e generatie koudemiddel HFO 1234ze, met verwaarloosbaar broeikaseffect in vergelijking met traditionele HFC koudemiddelen (Global Warming Potential GWP van HFO 1234ze < 1, GWP van R134a = 1300 volgens IPCC rev. 5th) en geen impact op de ozonlaag.

  Hybride overstroomde/vallen film warmtewisselaar
  De hybride flooded/falling film verdamper, ontworpen en vervaardigd door Mitsubishi Electric Hydronics en TI Cooling Systems, maakt een lage koudemiddelvulling en hoge warmteoverdrachtscoëfficiënten mogelijk.

  2 Koudemiddelencircuits volledig onafhankelijk
  2 volledig onafhankelijke koudemiddelcircuits, elk uitgerust met een VSD-schroefcompressor voor een perfecte balans van de geproduceerde koelcapaciteit

  Breed werkbereik
  VSD-compressoren en kit HWT zorgen ervoor dat de unit een hoge condensortemperatuur kan bereiken. De standaardunit kan warm water produceren tot 52 °C, terwijl door gebruik te maken van de HWT-kit het mogelijk is om condensorwatertemperatuur tot 72 °C te bereiken.

  Stille werking
  Extreem stille werking dankzij het nauwkeurige ontwerp van het apparaat. Optionele integrale akoestische omkasting, reduceert het geluidsniveau verder dan het beste op de markt

  Hoog rendement bij deelbelasting
  Deellastefficiëntie op het hoogste niveau dankzij technologische oplossingen op de voorgrond: VSD-schroefcompressoren, hybride overstroomde/vallende filmverdamper en geavanceerde regelalgoritmen.

  Groepsbediening met dynamic master
  Loadsharing, sequencing, actieve redundantie, prioriteit van activatie van bronnen, alarmbeheer, dit zijn slechts enkele van de LAN-functies die de unit kan beheren wanneer deze is aangesloten op een groep koelmachines. Bovendien is de stabiliteit van het systeem gegarandeerd, zelfs in geval van alarm of storing dankzij de Dynamic Master-logica.

  Variabele primaire stroom
  Energiebesparing door variabel pomptoerentalbeheer op basis van de belastingsvraag en het variabele debiet zorgen ervoor dat de units ook in kritieke werkomstandigheden functioneren.

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  398 – 1.242 kW

 •  
  TX-W 1A00-6D00

  TX-W 1A00 – 6D00

  Watergekoelde koelmachine

  Energiezuinige watergekoelde koelmachine met olievrije centrifugaal compressoren

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Koelmachine is o.a. standaard voorzien van:

  • Olievrije centrifugaalcompressoren
  • R134a
  • Elektronische regelklep
  • Watergekoelde condensor
  • Badverdamper

  Beschikbare opties:
  Vraag ons naar de beschikbare opties voor deze machine!

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  246 – 4191 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  IDRORELAX

  Idrorelax

  Gecentraliseerd apparaat

  Toepassing voor supervisie en controleren van IDRORELAX

  IDRORELAX is een gecentraliseerd apparaat voor toezicht op en bediening van installaties en kan worden geïntegreerd met de hydronische terminals en eenheden van Climaveneta. Er kunnen maximaal 224 elementen worden verbonden, zodat hun beheer wordt gecentraliseerd op één locatie. Het is met Idrorelax mogelijk om installaties in en uit te schakelen en hun bedrijfsmodus in te stellen. De touchscreen-interface is zo ontworpen dat een gemakkelijke, intuïtieve en snelle navigatie wordt geboden via de verschillende menuschermen. Het Idrorelax-bedieningspaneel kan aan de wand worden gemonteerd en als eenvoudig paneel worden gebruikt zodat maximale flexibiliteit wordt geboden.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  • Touchscreen-interface, met TFT-kleurendisplay, 5,7”
  • Gecentraliseerd beheer van de gehele hydronische installatie (terminals en eenheden)
  • Geïntegreerde visualisatie van de bedrijfsmodus en temperaturen, voor zowel eenheden als de binnenomgeving
  • Gecentraliseerde optimalisatie van het comfort in de binnenomgeving: instelling van de terminals volgens een dag- of weekschema, ruimte en bezetting

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  ClimaPRO

  ClimaPRO

  Optimalisering systeem

  Actief optimalisering systeem ClimaPRO voor installaties met meerdere koelmachines of warmtepompen

  ClimaPRO System Manager vormt het neusje van de zalm voor het beheren en bedienen van koelsystemen. ClimaPRO garandeert het gehele koelsysteem actief te optimaliseren door elke component die bij de productie en verspreiding van de verwarmings- en koelenergie is betrokken, rechtstreeks te beheren en aan te passen, zodat koel- en verwarmingspompen, pompgroepen en apparaten aan de bronzijde, zoals de koeltorens, worden ingezet. ClimaPRO meet met name in realtime alle operationele variabelen voor elk specifiek apparaat en alle vertakkingen van het hoofdsysteem door middel van seriële communicatielijnen en specifieke analoge signalen. Vervolgens worden de vereiste gegevens vergeleken met de ontwerpgegevens van elke afzonderlijke eenheid onder verschillende bedrijfsomstandigheden, zodat u bedieningsstrategieën kunt implementeren op basis van dynamische algoritmen, die rekening houden met de daadwerkelijke bedrijfsomstandigheden. Een geavanceerde diagnosemodule maakt het ook mogelijk om op basis van deze waarden het rendement voor elke afzonderlijke eenheid te beoordelen, waarbij gegevens worden vertaald in begrijpelijke informatie, zodat de onderhoudsactiviteiten kunnen worden vereenvoudigd en geoptimaliseerd. Met de ‘Chart Builder’-softwaremodule kunnen trends voor de belangrijkste operationele variabelen worden weergegeven. De module ‘Reporting’ biedt de mogelijkheid om rapporten naar geselecteerde gebruikers te verzenden, met inbegrip van gegevens en de systeemstatus van de belangrijkste apparaten. Daarnaast kunnen de energie-indices voor elke afzonderlijke eenheid en voor de gehele koelinstallatie worden berekend. De toegankelijkheid van ClimaPRO System Manager wordt gewaarborgd door een geïntegreerde webserver, waardoor het systeem inzichtelijk is vanaf elke computer met een webbrowser – lokaal of extern.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  • Eenvoudige installatie dankzij een totaaloplossing
  • Mogelijkheid om het type distributie van de aanvragen van de Sequencer naar de machines te selecteren overeenkomstig de behoeften voor het systeem
  • Distributie van verschillende eenheden of verzadiging van één systeem voordat wordt gevraagd naar de volgende te gaan
  • Er kan prioriteit worden toegekend aan sommige eenheden
  • Mogelijkheid om te kiezen hoeveel eenheden in stand-by staan (dynamische stand-by)
  • Afstemming van bedrijfsuren van één systeem
  • Alarmweergave per apparaat en eenheid
  • Beheer van extra seriële verbinding voor de integratie van bestaand gebouwbeheersysteem
  • Dag-/weekschema

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  SEQUENCER

  SEQUENCER

  Beheer- en bedieningssysteem

  Groepstoepassing SEQUENCER

  De Sequencer is een gecentraliseerd beheer- en bedieningssysteem voor een groep koelsystemen en warmtepompen van Mitsubishi Electric Hydronics & IT Cooling Systems S.p.A. Het systeem kan maximaal 5 eenheden met dezelfde of verschillende vermogens beheren in systemen met 2 leidingen. De regeling kan mogelijk worden ingesteld op basis van de temperatuur die wordt gemeten door de retoursensor van het systeem. Deze wordt geleverd in een industriële verpakking inclusief alle componenten. De sequencer communiceert met de eenheden via een seriële RS485-verbinding. Er moeten eigen aanpassingssensoren worden aangebracht in daarvoor bestemde uitsparingen in de leidingen van het hydraulische systeem.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  • Eenvoudige installatie dankzij een totaaloplossing
  • Mogelijkheid om het type distributie van de aanvragen van de Sequencer naar de machines te selecteren overeenkomstig de behoeften voor het systeem
  • Distributie van verschillende eenheden of verzadiging van één systeem voordat wordt gevraagd naar de volgende te gaan
  • Er kan prioriteit worden toegekend aan sommige eenheden
  • Mogelijkheid om te kiezen hoeveel eenheden in stand-by staan (dynamische stand-by)
  • Afstemming van bedrijfsuren van één systeem
  • Alarmweergave per apparaat en eenheid
  • Beheer van extra seriële verbinding voor de integratie van bestaand gebouwbeheersysteem
  • Dag-/weekschema

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  MCAT_0501-1422

  MCAT 0501 – 1422

  Condensing unit

  Condensing units voor split-opstelling

  Condensing unit voor buitenopstelling, geschikt voor het aansluiten op een DX verdamper unit of een externe DX batterij, met hermetische rotary scroll compressoren, axiale ventilatoren, compressor zuig- en persgas afsluiters, met onderhoudskoppelingen en aftapkraan. Uitwendige panelen van Peraluman en onderzijde van gegalvaniseerd plaatstaal met lakafwerking. Koudemiddel R407C, units uitgevoerd met twee of vier compressoren, twee koudemiddelcircuits.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Totale veelzijdigheid
  Condensatie-eenheden zijn verkrijgbaar in 4 uitvoeringen en ontworpen om te voorzien in alle vereisten voor onderhoudssystemen en toepassingen.

  Continue snelheidsregeling voor ventilator
  De standaard MCAT-eenheden met twee compressoren worden geleverd met continue snelheidsregeling voor ventilatoren om meer flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden te garanderen.

  Integrale veiligheidssystemen
  Standaard zijn de eenheden voorzien van hoge- en lagedrukschakelaars, hogedrukveiligheidskleppen en magnetothermische schakelaars voor belastingen (alleen eenheden met twee compressoren)

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  43,9 – 129 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  HCAT_0152-0604

  HCAT 0152 – 0604

  Condensing unit

  Condensing units voor split-opstelling

  Condensing unit voor buitenopstelling, geschikt voor het aansluiten op een DX verdamper unit of een externe DX batterij, met hermetische rotary scroll compressoren, axiale ventilatoren, compressor zuig- en persgas afsluiters, met onderhoudskoppelingen en aftapkraan. Uitwendige panelen van Peraluman en onderzijde van gegalvaniseerd plaatstaal met lakafwerking. Koudemiddel R407C, units uitgevoerd met twee of vier compressoren, twee koudemiddelcircuits.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Totale veelzijdigheid
  Condensatie-eenheden zijn verkrijgbaar in 4 uitvoeringen en ontworpen om te voorzien in alle vereisten voor onderhoudssystemen en toepassingen.

  Continue snelheidsregeling voor ventilator
  De standaard HCAT-eenheden met twee compressoren worden geleverd met continue snelheidsregeling voor ventilatoren om meer flexibiliteit en aanpassingsmogelijkheden te garanderen.

  Integrale veiligheidssystemen
  Standaard zijn de eenheden voorzien van hoge- en lagedrukschakelaars, hogedrukveiligheidskleppen en magnetothermische schakelaars voor belastingen (alleen eenheden met twee compressoren)

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  43,9 – 129 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  

  Wizard

  Luchtbehandelingskast

  Luchtbehandelingskasten

  ‘WIZARD’-serie. In luchtbehandelingseenheden uit de ‘Wizard’-serie krijgt de volledige ontwerpervaring van Mitsubishi Electric Hydronics & IT Cooling Systems S.p.A. een plaats, waardoor volledig kan worden voldaan aan alle markteisen in de verschillende sectoren waarin de systemen worden toegepast. Dankzij het gebruik van massaal geproduceerde industriële producten garanderen deze kwalitatieve en betrouwbare eenheden totale veiligheid. De WIZARD-luchtbehandelingsinstallaties zijn geschikt voor specifieke sectoren, zoals ziekenhuizen, de voedselindustrie en de elektronica-industrie en farmacie, maar ook voor alle industriële toepassingen met temperatuur- of verontreinigingsgecontroleerde processen.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Constructie
  De serie kent 24 maten voor luchtstromen tot 115.000 m³/uur. De panelen hebben een dikte van 25, 42, 45 of 62 mm overeenkomstig de verschillende soorten toepassingen waarvoor verschillende thermische en akoestische isolaties zijn vereist. De sandwichpanelen zijn verkrijgbaar van verzinkt plaatmetaal of verzinkt plaatmetaal met kunststof coating, aluminium of AISI 304-roestvrij staal met isolatie door middel van geïnjecteerd polyurethaan of minerale steenwol. Het frame is gemaakt van aluminium profielen die ook verkrijgbaar zijn in een thermisch gesneden uitvoering voor een hogere thermische isolatie, en in een uitvoering met inwendige afrondingen voor toepassing in ziekenhuizen. Warmtewisselaars, filters, bevochtigers, energieterugwinningssystemen, ventilatoren en andere componenten die in de eenheden zijn vereist, worden geselecteerd om de best mogelijke prestaties te bieden conform het verzoek van de klant.

  ‘EC’- ventilatoren
  De optie voor ventilatoren met borstelloze motoren biedt ruimte om kleinere eenheden te gebruiken. Deze ventilatoren worden aangestuurd door middel van een signaal van 0-10 V – zelfs zonder frequentieomvormer – en zijn uiterst veelzijdig en gebruiksvriendelijk.

  Kant-en-klare systemen
  Optioneel wordt een volledig bedieningssysteem geboden waarmee alle functies van de eenheden kunnen worden bediend. De printplaat bevindt zich aan de binnenkant en is helemaal bedraad. Dat geldt ook voor alle bedieningscomponenten, zoals 3-wegskleppen, sensoren, dempermotoren en bevochtigers.

  Sneller en goedkoper
  De kant-en-klare systemen kunnen zonder verdere tussenkomst op locatie worden gebruikt. De gemakkelijkere en snelle installatie leidt, in vergelijking met de traditionele luchtbehandelingssystemen, tot sterke kostenbesparingen. Alle signalen en bedieningselementen worden geverifieerd en getest in een laatste fabriekstest voorafgaand aan levering. Als eenheden in secties zijn onderverdeeld, worden er speciale connectoren geboden om de signaallijnen ter plekke weer aan te sluiten. Deze connectoren zijn foutbestendig, zodat er een erkende monteurs voor nodig zijn.

  Geluidsarm
  Eenheden uit de ‘WIZARD’-serie zijn ontworpen om de geluidsimpact in alle mogelijke bedrijfsomstandigheden te minimaliseren. In geval van speciale toepassingen kunnen geluidsabsorberende panelen en geluidsdempers op maat worden geleverd.

  Specificaties

 •  
  HRD2_050-410

  HRD2 050 – 410

  Ventilatorconvector

  WTW units

  De HRD2-units voor warmteterugwinning zijn ontwikkeld voor installatie in de commerciële sector en dienstverlening, zoals in kantoren, bars, restaurants, vergaderruimten, winkels, scholen, fitnessruimten en in het algemeen in alle vestigingen waarbij het besparen op energiekosten heel belangrijk is. Het is in moderne airconditioning- en luchtbehandelingssystemen noodzakelijk om geforceerde ventilatie te creëren. Dat vereist uitstoot van geconditioneerde lucht, wat tot een hoog energieverbruik en hoge kosten leidt. HRD2-warmteterugwinningssystemen met warmteterugwinning via een zeer zuinige aluminium stator kunnen dit probleem oplossen doordat ze meer dan 70% energie besparen die anders verloren zou zijn aan uitgestoten muffe lucht. Deze eenheden kunnen worden geïntegreerd in traditionele systemen, zoals ventilatorspoelen, waterkoelers of radiators, en kunnen zowel in de zomer als in de winter worden gebruikt. De HRD2-serie wordt aanbevolen voor installatie in verlaagde plafonds en kan worden aangesloten op kanalen voor inlaat en verspreiding van frisse lucht.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  • Warmteterugwinning met hoog rendement uit tegenstroom met aluminium warmtewisselaarplaten, extra afdichting en ingebouwde gemotoriseerde doorloopinrichting. Aluminium opvangbak, voorzien van 1/2″ condensafvoer (op horizontale eenheden aan de zijkant en op verticale eenheden aan de onderkant). Hoog rendement van >75% in droge omstandigheden. Alle afmetingen zijn gecertificeerd overeenkomstig Eurovent.
  • Aansluitbare ventilator met directe aandrijving door borstelloze elektromotor. Impeller van kunststof met versterking van fiberglas voor maat 05 tot maat 10, en aluminium impeller voor grotere maten.
  • Zelfdragende stalen constructie van dubbele panelen van 25 mm met verzinkte stalen panelen aan de binnenzijde en geschilderde panelen (RAL9002) aan de buitenzijde. Inspectiedeuren en -panelen. Voor horizontale installaties worden longitudinale stalen beugels geleverd voor plafondmontage; voor verticale installatie (vloerinstallatie) worden standaard gegalvaniseerde stalen voeten geleverd.
  • Gemotoriseerde Bypass Dumper voor vrije koeling en vrije verwarming, waarbij wordt geprofiteerd van gunstige externe temperaturen.
  • Thermische isolatie en geluidsisolatie met steenwol.
  • Compacte filters met efficiëntieklasse M5 voor afvoerlucht, efficiëntieklasse F7 voor frisse lucht; eenvoudig te verwijderen via de panelen aan de onderkant en zijkant. Rendement volgens EN 779:2012.
  • Ingebouwde schakelkast met elektronische regelaar voor een volledige controle over alle gebruikelijke functies van de eenheden.

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  6,25 – 22,3

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  NECS_1314-3218

  NECS-Q 1314 – 3218

  Lucht-water 4-pijps warmtepomp

  Integra lucht-water 4-pijps machine voor onafhankelijk warm- en koud water productie met scroll compressoren

  Multifunctionele eenheid voor buitenomgevingen, voor gebruik in systemen met 4 leidingen voor gelijktijdige productie van gekoeld en warm water via twee onafhankelijke hydronische circuits. Deze eenheden kunnen gelijktijdig voorzien in de vraag naar warm en koud water via een systeem dat geen seizoensgebonden omschakeling vereist en dus een goed alternatief is voor traditionele installaties met koelsysteem en boiler. Deze eenheid is voorzien van hermetische roterende scroll compressoren, met R410A, axiale ventilatoren, warmtewisselaar met mantel en buis en elektronische expansieklep. Het assortiment bestaat uit units die zijn uitgerust met vier, zes of acht compressoren in een configuratie met meerdere circuits.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Koudemiddel R410A
  Het gebruik van R410A is toegestaan om betere energiezuinigheid te realiseren met volledig respect voor het milieu (ODP = 0)

  Uniek aanbod
  Eenheid om gelijktijdig te voorzien in vereisten aan koude en warme zijde, voor systemen met 4 leidingen zonder specifieke bedrijfsmodusinstelling

  Energiebesparing
  Energiebesparing gegarandeerd dankzij de geavanceerde bedrijfslogica. De controller van de eenheid stelt automatisch en onafhankelijk de beste bedrijfsmodus in om de energieabsorptie te minimaliseren, ongeacht de vraag naar koeling en/of verwarming.

  Zuinigheidsklasse A
  De gehele serie is ook verkrijgbaar met rendementsbeoordeling Klasse A (voor verwarming). De CA- en SL-CA-uitvoeringen garanderen een hoogwaardig rendementsniveau dankzij de ruimte dimensionering van de oppervlakken voor koudemiddeluitwisseling en een nauwkeurige bediening van de ventilatoren – verkrijgbaar op zowel de standaard als geluidsarme uitvoeringen.

  Geïntegreerde hydronische groep
  De ingebouwde hydronische module bevat al de componenten van het hoofdwatercircuit en is verkrijgbaar met enkele of dubbele interne leiding voor een laag of hoog debiet, verkrijgbaar voor zowel warm- als koud water distributiesystemen (max. 4 pompen).

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  332 – 850 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basis

  CA
  Zuinigheidsklasse A

  SL-CA
  Super geluidsarme uitvoering, zuinigheidsklasse A

 •  
  WSM_A164-A1004

  WSM A164 – A1004

  Verse lucht unit

  Compacte verse lucht units

  Autonome omkeerbare lucht-lucht dakunit, voor de thermo-hygrometrische behandeling, filtratie en luchtverversing, geschikt voor middelgrote ruimtes en volumes, zoals supermarkten, winkel- of tentoonstellingscentra. Scrollcompressoren met koudemiddel R410A; dubbel koudemiddelcircuit; aluminium constructie en gecoate verzinkte stalen basis; luchtbehandelingssectie met sandwichpaneel en EC-plugventilatoren. Afhankelijk van de gekozen versie maakt de unit het beheer van vrije koeling mogelijk, met toevoer- en retourventilatoren met gemotoriseerde kleppen voor retour-, uitblaas- en frisse lucht. De unit is ook leverbaar met de thermodynamische Heat Recovery Refrigerant Booster-functie of kruisstroom (plaattype) om de energie uit de afvoerlucht terug te winnen, wat de capaciteit van de units en de algemene efficiëntie verhoogt.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Flexibiliteit
  De unit is leverbaar met de mogelijkheid om verschillende richtingen voor de toevoer- en retourluchtstromen te kiezen.

  Hoge betrouwbaarheid
  Het grote werkbereik, het dubbele koudemiddelcircuit en het nauwkeurige ontwerp van de componenten zorgen voor optimale prestaties en comfort, met een continue en constante werking ook bij zware thermo-igrometrische omstandigheden.

  Veelzijdigheid
  Verschillende mogelijkheden voor de luchtbehandelingskamers; van alleen totale hercirculatie tot menging met verse lucht en afzuiging uit de omgeving met warmteterugwinning. Elke verschillende configuratie kan verder worden aangepast dankzij een breed scala aan accessoires.

  Refrigerant booster
  Geavanceerd Refrigerant Booster-warmterugwinningssysteem dat een volledige en nauwkeurige terugwinning van de energie uit de afvoerlucht mogelijk maakt, zonder enige verspilling door vermenging met de buitenlucht. De prestaties van het koelcircuit worden gemaximaliseerd, waardoor het koelvermogen met 15% toeneemt en de compressor in dezelfde toestand werkt.

  Installatie en onderhoud
  Vereenvoudigd gebruik, lagere kosten en onderhoudsbehoefte op locatie dankzij: de sterke en perfect geïsoleerde constructie, gemakkelijke toegang tot de interne delen, plug & play en automatische instelling van de luchtstroom (optie).

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
   51,7 – 317 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  WSM2_0264 - 0604_lr

  WSM2 0264 – 0604

  Verse lucht unit

  Compacte verse lucht units

  Autonome omkeerbare lucht-lucht dakunit, voor de thermo-hygrometrische behandeling, filtratie en luchtverversing, geschikt voor middelgrote ruimtes en volumes (supermarkten, winkel- of tentoonstellingscentra). Scrollcompressoren in combinatie met koudemiddel R410A; dubbel koudemiddelcircuit met elektronische lamineerkleppen; aluminium constructie en gecoate verzinkte stalen basis; luchtbehandelingssectie met sandwichpanelen waarvan het buitenoppervlak is vervaardigd van gecoat verzinkt staal RAL 7035 gelakt en EC-ventilatoren. De condensatiezijde is gemaakt van thermisch verzinkt plaatstaal, gelakt met polyester poeders RAL 7035. Afhankelijk van de gekozen versie maakt de unit het beheer van vrije koeling mogelijk met gemotoriseerde kleppen voor retour-, uitblaas- en frisse lucht. De unit is ook leverbaar met de thermodynamische Heat Recovery Refrigerant Booster-functie, lucht-lucht platen- of roterende warmtewisselaar, om de energie uit de afvoerlucht terug te winnen, wat de capaciteit van de unit en de algemene efficiëntie verhoogt

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Energie-efficiëntie
  De unit voldoet aan EU-verordening 2016/2281; in het bijzonder is de unit in overeenstemming met de energie-efficiëntiegrenswaarden die ingaan op 1 januari 2021 (ErP 2021).


  Hoge betrouwbaarheid
  Het grote werkbereik, het dubbele koudemiddelcircuit en het nauwkeurige ontwerp van de componenten zorgen voor optimale prestaties en comfort, met een continue en constante werking ook bij zware thermo-igrometrische omstandigheden.


  Flexibiliteit
  De unit is leverbaar met de mogelijkheid om verschillende richtingen voor de toevoer- en retourluchtstromen te kiezen.


  Roterende enthalpie-terugwinning
  De exclusieve roterende enthalpie-warmteterugwinning maakt het mogelijk om uit de afvoerlucht voelbare en latente warmte terug te winnen, zowel in winter- als in zomerbedrijf. De terugwinning van de latente warmte verbetert het ontvochtigingsvermogen van de unit in de zomer en de bevochtiging in de winter, met een zeer hoge efficiëntieratio.


  Statische plaat-warmteterugwinning
  De statische plaat-warmteterugwinning zorgt voor een constante en effectieve terugwinning van de voelbare energie uit de afvoerlucht. In de winterstand kan de efficiëntie hoger dan 50% zijn, wat samen met het nul-energieverbruik van de component een effectieve energie- en kostenbesparing oplevert.


  Refrigerant booster

  Geavanceerd Refrigerant Booster-warmterugwinningssysteem dat een volledige en nauwkeurige terugwinning van de energie uit de afvoerlucht mogelijk maakt, zonder enige verspilling door vermenging met de buitenlucht. De prestaties van het koelcircuit worden gemaximaliseerd, waardoor het koelvermogen met 15% toeneemt en de compressor in dezelfde toestand werkt.


  Ventilatie door plugventilator
  De aanvoer- en retourplugventilatoren combineren de hoge efficiëntie van het ventilatiegedeelte met een eenvoudige en snelle opstelling van de unit, zowel elektrisch als aeraulisch.

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  81,1 – 182 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  WSM_A082-A15

  WSM A082 – A152

  Verse lucht unit

  Compacte verse lucht units

  Autonome omkeerbare lucht-lucht dakunit, voor thermo-hygrometrische behandeling, filtratie en luchtverversing, afhankelijk van de gekozen configuratie. Mini WSM-units zijn speciaal ontworpen voor opstelling in kleine tot middelgrote ruimten, zoals winkels, bars en dienstruimten. Scrollcompressoren met koudemiddel R410A; enkel koudemiddelcircuit; aluminium constructie en gecoate verzinkte stalen basis; luchtbehandelingssectie met sandwichpaneel en EC-plugventilatoren. Afhankelijk van de gekozen versie maakt de unit het beheer van vrije koeling mogelijk, met toevoer- en retourventilatoren met gemotoriseerde kleppen voor retour-, uitblaas- en frisse lucht. De unit is ook leverbaar met de Heat Recovery Refrigerant Booster-functie om de energie uit de afvoerlucht terug te winnen, wat de capaciteit van de units en de algemene efficiëntie verhoogt.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Flexibiliteit
  De unit is leverbaar met de mogelijkheid om verschillende richtingen voor de toevoer- en retourluchtstromen te kiezen.

  Kleiner formaat
  Voor de airconditioning is er één verpakte unit nodig die alles omvat. Er is bijzondere aandacht besteed aan het structurele ontwerp van de unit, waarbij een kleiner formaat is gecombineerd met flexibiliteit, stevigheid en optimale werking.

  Veelzijdigheid
  Verschillende mogelijkheden voor de luchtbehandelingskamers; van alleen totale hercirculatie tot menging met verse lucht en afzuiging uit de omgeving met warmteterugwinning. Elke verschillende configuratie kan verder worden aangepast dankzij een breed scala aan accessoires.

  Refrigerant booster
  Geavanceerd Refrigerant Booster-warmterugwinningssysteem dat een volledige en nauwkeurige terugwinning van de energie uit de afvoerlucht mogelijk maakt, zonder enige verspilling door vermenging met de buitenlucht. De prestaties van het koelcircuit worden gemaximaliseerd, waardoor het koelvermogen met 15% toeneemt en de compressor in dezelfde toestand werkt.

  Installatie en onderhoud
  Vereenvoudigd gebruik, lagere kosten en onderhoudsbehoefte op locatie dankzij: de sterke en perfect geïsoleerde constructie, gemakkelijke toegang tot de interne delen, plug & play en automatische instelling van de luchtstroom (optie).

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  24,4 – 54,9 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  WTA-0021-0126

  WTA 0021 – 0126

  Verse lucht unit

  Compacte verse lucht units

  WTA-units zijn autonome verse-luchtunits die buitenlucht behandelen en deze bij neutrale omstandigheden in de omgeving brengen. Ze zijn geschikt voor zowel binnen- als buitenopstelling. WTA-units kunnen worden gecombineerd met verschillende airconditioningsystemen, zoals hydronisch of directe expansie, en in verschillende toepassingen, zoals kantoren, scholen, ziekenhuizen en winkels. Hermetische scrollcompressor met inverteraandrijving, met koudemiddel R410A, enkel koudemiddelcircuit, aluminium constructie en gecoate verzinkte stalen basis. Luchtbehandelingssectie met sandwichpaneel, plugventilatoren en dubbele warmteterugwinning, zowel statisch als thermodynamisch, om de energie uit de afvoerlucht terug te winnen en de efficiëntie van de unit te verhogen.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Hoge energie-efficiëntie
  De combinatie van zowel een actief als een statisch warmteterugwinningssysteem garandeert dat alle energie uit de afvoerlucht wordt onttrokken. Het slimme beheer van zowel het vrije-koelingssysteem als de bypass van de statische warmteterugwinning elimineert onnodige energieverspilling en optimaliseert de werking van de unit.

  Plug & play
  Alles wat nodig is voor de luchtverversing bevindt zich in één compacte constructie, waarbij alle ruimtes worden benut om eenvoudige toegang tot de interne componenten te garanderen. Het transport en de installatie zijn sterk vereenvoudigd, de gebruikstijden zijn gehalveerd en de kalibratiefase komt volledig te vervallen.

  Uiterst nauwkeurige continue regeling
  Geavanceerde besturingslogica en technische componenten met een hoge capaciteitsregeling, zoals EC-plugventilatoren en compressoren met inverteraandrijving, voldoen perfect aan de verschillende eisen voor thermische en verversingslucht. De continue en nauwkeurige modulatie van alle voorzieningen zorgt voor een perfect omgevingscomfort en een drastische daling van het energieverbruik.

  Vereenvoudiging van de installatie
  De installatie wordt vereenvoudigd door het gebruik van autonome WTA-units. Het airconditioningsysteem is niet langer belast met de behandeling van verse lucht. Koel- en verwarmingsunits kunnen worden verkleind, dure leiding- en vloeistofverdeelinrichtingen kunnen worden geëlimineerd en de lay-out van de installatie kan worden vereenvoudigd.

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  13,2 – 76,3 kW

 •  
  WSM2_0264 - 0604_lr

  WSM2-T 0264 – 0604

  Rooftop unit

  Energiezuinige rooftop units met geïntegreerde koeling

  Zelfstandig daksysteem met alleen lucht-luchtkoeling voor luchtbehandeling en -filtering en het vernieuwen van lucht in omgevingen met een middelgroot oppervlak en volume (supermarkten, winkelcentra of beurscentra). Dubbele hermetische roterende scroll compressoren met R410A-koudemiddel, dubbel koudemiddelcircuit met elektronische, gelamineerde kleppen, aluminium constructie en onderzijde van gecoat gegalvaniseerd staal, luchtbehandelingsgedeelte met sandwichpanelen en buitenzijde van gecoat gegalvaniseerd staal in RAL 7035 en EC-ventilatoren. De condensatiezijde is gemaakt van warm verzinkt plaatstaal gelakt met polyesterpoeder RAL 7035. Afhankelijk van de gekozen uitvoering maakt het apparaat het beheer van vrije koeling mogelijk, met gemotoriseerde kleppen voor retourlucht, aanzuiging en frisse lucht. De eenheid is ook verkrijgbaar met de thermodynamische ‘Refrigerant Booster’-warmteterugwinning, een lucht-lucht-plaattype of een roterende warmtewisselaar om de energie uit de afgevoerde lucht terug te winnen, waardoor de capaciteit en het algehele rendement van de eenheden toenemen.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Energiezuinigheid
  De eenheid voldoet aan EU-regelgeving 2016/2281 en is vooral in lijn met de energiezuinigheidslimieten die op 1 januari 2021 van kracht worden (ErP 2021).

  Hoge betrouwbaarheid
  Het brede bedrijfsbereik, het dubbele koudemiddelcircuit en het nauwkeurige ontwerp van de componenten garanderen optimale prestaties en dito comfort – met continue werking onder zware thermo-igrometrische omstandigheden.

  Flexibiliteit
  De eenheid is verkrijgbaar met verschillende richtingen voor de aanvoer- en retourlucht.

  Recuperatie met roterend warmtewiel
  De exclusieve warmteterugwinning met een roterend warmtewiel maakt het mogelijk om zowel voelbare als latente warmte uit de afgevoerde lucht terug te winnen – in de winter en in de zomer. Het terugwinnen van latente warmte verbetert de ontvochtingsmogelijkheden van de eenheid in de zomer en bevochtiging in de winter met een zeer hoge efficiëntie.

  Warmteterugwinning met statische plaat
  De mogelijkheid voor warmteterugwinning met een statische plaat biedt constante en effectieve terugwinning van de voelbare energie uit de afgevoerde lucht. Het rendement kan in de wintermodus waarden van meer dan 50% bereiken. Dat waarborgt, in combinatie met totale afwezigheid van energieverbruik van de component, een effectieve energie- en kostenbesparing.

  ‘Refrigerant booster’
  Het baanbrekende ‘Refrigerant Booster’-warmteterugwinningssysteem maakt volledige en nauwkeurige terugwinning van de energie uit afgevoerde lucht mogelijk – dankzij vermenging met buitenlucht zonder verspilling. Dit leidt tot maximale prestaties van het koelcircuit, waarbij de koelcapaciteit met 15% wordt verhoogd en de compressor even goed presteert.

  Ventilatie met plugventilator
  De plugventilatoren voor de aanvoer en afvoer van lucht combineren de hoge efficiëntie van het ventilatiegedeelte met eenvoudige en snelle aansluiting op elektriciteit en luchtleidingen.

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  81,1 – 182 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  WSM-T_0082-0152

  WSM-T 0082 – 0152

  Rooftop unit

  Energiezuinige rooftop units met geïntegreerde koeling

  Lucht-lucht-daksystemen met autonome koeling voor thermo-hygrometische behandeling, filtering en luchtverbetering, afhankelijk van de geselecteerde configuratie. Kleine WSM-T-eenheden zijn speciaal ontworpen voor installatie in kleine tot middelgrote ruimten, zoals winkels, bars en serviceruimten. Hermetische roterende scroll compressoren met R410A-koudemiddel, enkel koelvloeistofcircuit, aluminium constructie en voet van gecoat gegalvaniseerd staal, luchtbehandelingsgedeelte met sandwichpaneel en ventilatoren met EC-stekker. Afhankelijk van de geselecteerde uitvoering staat de eenheid beheer van vrije koeling toe met aanvoer- en retourventilatoren met gemotoriseerde dempers voor retour- en expulsielucht en frisse lucht. De eenheid is ook verkrijgbaar met ‘Refrigerant Booster’-warmteterugwinning om de energie uit de afgevoerde lucht terug te winnen, waardoor de capaciteit en het algehele rendement van de eenheden toenemen.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Flexibiliteit
  De eenheid is verkrijgbaar met verschillende richtingen voor de aanvoer- en retourlucht.

  Kleinere omvang
  Voor airconditioning is maar één systeem nodig waarin alles is inbegrepen. Er is speciale zorg besteed aan het ontwerp van de constructie, wat resulteert in een kleinere omvang in combinatie met flexibiliteit, stevigheid en volledige bediening.

  Veelzijdigheid
  Verschillende mogelijkheden voor de luchtbehandelingskamers; van totale recirculatie tot het mengen met verse lucht en afzuiging uit de omgeving met warmteterugwinning. Elke configuratie kan verder worden aangepast dankzij een breed scala aan accessoires.

  ‘Refrigerant Booster’
  Het baanbrekende ‘Refrigerant Booster’-warmteterugwinningssysteem maakt volledige en nauwkeurige terugwinning van de energie uit afgevoerde lucht mogelijk – dankzij vermenging met buitenlucht zonder verspilling. Dit leidt tot maximale prestaties van het koelcircuit, waarbij de koelcapaciteit met 15% wordt verhoogd en de compressor even goed presteert.

  Installatie en onderhoud
  Vereenvoudigde bediening, lagere kosten en onderhoud direct ter plaatse dankzij de sterke en perfect geïsoleerde constructie, eenvoudige toegang tot de interne delen, plug & play-methode en automatische instelling van de luchtstroom (optioneel).

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
   23,4 – 55,0 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  WSM-Y_0162-1204

  WSM-T 0162 – 1204

  Rooftop unit

  Energiezuinige rooftop units met geïntegreerde koeling

  Autonoom daksysteem met alleen lucht-luchtkoeling voor de thermo-hygrometrische behandeling en filtering en het vernieuwen van lucht in omgevingen met een middelgroot oppervlak en volume, zoals supermarkten, winkelcentra of beurscentra. Hermetische roterende scroll compressoren met R410A-koudemiddel, dubbel koelvloeistofcircuit, aluminium constructie en voet van gecoat gegalvaniseerd staal, luchtbehandelingsgedeelte met sandwichpaneel en ventilatoren met EC-stekker. Afhankelijk van de geselecteerde uitvoering staat de eenheid beheer van vrije koeling toe met aanvoer- en retourventilatoren met gemotoriseerde dempers voor retour- en expulsielucht en frisse lucht. De eenheid is ook verkrijgbaar met de thermodynamische ‘Refrigerant Booster’-warmteterugwinning of een lucht-lucht-plaattype om de energie uit de afgevoerde lucht terug te winnen, waardoor de capaciteit en het algehele rendement van de eenheden toenemen.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Flexibiliteit
  De eenheid is verkrijgbaar met verschillende richtingen voor de aanvoer- en retourlucht.

  Hoge betrouwbaarheid
  Het brede bedrijfsbereik, het dubbele koudemiddelcircuit en het nauwkeurige ontwerp van de componenten garanderen optimale prestaties en dito comfort – met continue werking onder zware thermo-igrometrische omstandigheden.

  Veelzijdigheid
  Verschillende mogelijkheden voor de luchtbehandelingskamers; van totale recirculatie tot het mengen met verse lucht en afzuiging uit de omgeving met warmteterugwinning. Elke configuratie kan verder worden aangepast dankzij een breed scala aan accessoires.

  ‘Refrigerant booster’
  Het baanbrekende ‘Refrigerant Booster’-warmteterugwinningssysteem maakt volledige en nauwkeurige terugwinning van de energie uit afgevoerde lucht mogelijk – dankzij vermenging met buitenlucht zonder verspilling. Dit leidt tot maximale prestaties van het koelcircuit, waarbij de koelcapaciteit met 15% wordt verhoogd en de compressor even goed presteert.

  Installatie en onderhoud
  Vereenvoudigde bediening, lagere kosten en onderhoud direct ter plaatse dankzij de sterke en perfect geïsoleerde constructie, eenvoudige toegang tot de interne delen, plug & play-methode en automatische instelling van de luchtstroom (optioneel).

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
   50,9 – 422 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  a-HWD2 102-902

  i-HWD2 102 – 902

  Ventilatorconvector

  Plafond inbouw / kanaal model ventilatorconvector met EC ventilator

  De nieuwe kanaalmodellen i-HWD2 met hoge opbrengst zijn voorzien van ventilatoren met een borstelloze elektromotor van een nieuwe generatie met continue modulatie van de luchtstroom voor het best mogelijke comfort en echte energiebesparingen. Dankzij de mogelijkheid van verticale en/of horizontale installatie, de beperkte afmetingen en het brede scala aan accessoires voor gebruik in kanalen, zijn deze eenheden heel flexibel te installeren en kunnen ze aan elk systeemtype worden aangepast. De borstelloze motor en interne isolatie garanderen dat de i-HWD2 zijn werk doet met een hoge mate van akoestisch comfort.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  • Terminaleenheid met kanalen voor horizontale en verticale installatie. Draagstructuur van dik verzinkt staalplaat: bestand tegen roest, corrosie en chemische middelen. Zelfdragende en afneembare panelen met gaten voor plafond- en wandmontage, direct vanuit de hoofdbehuizing. Voorgeboorde sleuven en gaten om de eenheid op verzoek te configureren, om de accessoires te installeren en om de apparaten zelfs ter plekke om te keren. Ontladingsflens op eenheden.
  • Eenheid met centrifugale ventilator voor hoge druk voor leidingsystemen.
  • Uiterst efficiënte EC-motor. Centrifugale ventilator met modulerende snelheid en luchtstroomregeling. Energieverbruik wordt met meer dan 50% verminderd.
  • Zeer efficiënte spoel van koperen buizen met schoepen van aluminium. Standaard voorzien van aansluitingen aan de rechterkant; aansluitingen aan de linkerkant op verzoek mogelijk. Mogelijkheid om de aansluitingen ter plekke om te draaien. Spoelen zijn getest bij een druk van 30 bar en geschikt voor gebruik in combinatie met water onder een maximale druk van 15 bar. Inclusief extra spoel of extra spoelensectie voor systemen met 4 leidingen.
  • EU2-efficiënte platte luchtfilters; kunnen gemakkelijk worden verwijderd van weerszijden van het apparaat (onderkant, zijkant, bovenkant) voor de periodieke reiniging. EU3 met sectie voor golvend luchtfilter en EU5 met sectie voor zakvormig luchtfilter.
  • Ingebouwde elektrische verwarming of secties voor elektrische verwarming.
  • Extra opvangbak met thermische isolatie (gemaakt van gegalvaniseerd staal) voor alle horizontale uitvoeringen.
  • Configuraties voor systemen met 2 en 4 leidingen.

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  6,25 – 22,3

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  a-HWD2 102-902

  a-HWD2 102 – 902

  Ventilatorconvector

  Plafond inbouw / kanaal model ventilatorconvector

  a-HWD2 vormen de nieuwe hydronische kanaalmodellen met hoge opbrengst van Climaveneta. Dankzij de mogelijkheid van verticale en/of horizontale installatie, de compacte afmetingen en het brede scala aan accessoires of leidingwerkpanelen, zijn deze eenheden heel flexibel te installeren en kunnen ze aan elk systeemtype worden aangepast. De inwendige isolatie van a-HWD2-eenheden garanderen werking met uitstekend akoestisch comfort. P.S. De afbeelding heeft betrekking op de unit met gemonteerde kleppen en het plenum met aansluitstukken.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  • Terminaleenheid met kanalen voor horizontale en verticale installatie. Draagstructuur van dik verzinkt staalplaat: bestand tegen roest, corrosie en chemische middelen. Zelfdragende en afneembare panelen met gaten voor plafond- en wandmontage, direct vanuit de hoofdbehuizing. Voorgeboorde sleuven en gaten om de eenheid op verzoek te configureren, om – de accessoires te installeren en om de apparaten zelfs ter plekke om te keren. Ontladingsflens op eenheden.
  • EU2-efficiënte platte luchtfilters; kunnen gemakkelijk worden verwijderd van weerszijden van het apparaat (onderkant, zijkant, bovenkant) voor de periodieke reiniging. EU3 met sectie voor golvend luchtfilter en EU5 met sectie voor zakvormig luchtfilter.
  • Configuraties voor systemen met 2 en 4 leidingen.
  • Zeer efficiënte spoel van koperen buizen met schoepen van aluminium. Standaard voorzien van aansluitingen aan de rechterkant; aansluitingen aan de linkerkant op verzoek mogelijk. Mogelijkheid om de aansluitingen ter plekke om te draaien. Spoelen zijn getest bij een druk van 30 bar en geschikt voor gebruik in combinatie met water onder een maximale druk van 15 bar. Inclusief extra spoel of extra spoelensectie voor systemen met 4 leidingen.
  • Ingebouwde elektrische verwarming of secties voor elektrische verwarming.
  • Ventilatordeck met 1, 2 of 3 centrifugale ventilatoren met dubbele kunststof schoepen voor luchtinlaat, die rechtstreeks zijn aangesloten op de elektromotor. Ventilatoren met grote diameter voor grotere luchtstroom en statische druk, met laag toerental voor beter akoestisch comfort.
  • Extra opvangbak met thermische isolatie (gemaakt van gegalvaniseerd staal) voor alle horizontale uitvoeringen.
  • Opvangbak van kunststof voor alle uitvoeringen.
  • Klemmenbord van het ‘mammoettype’, met IP-classificatie IP20, buiten de eenheid geïnstalleerd. Het klemmenbord kan op verzoek in de schakelkast met IP55-classificatie worden geleverd.

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
   5,87 – 21,9 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  a-CND_0600-1200

  a-CND 0600 – 1200

  Casette ventilatorconvector

  Casette ventilatorconvector met inverter ventilator

  De nieuwe cassette a-CND van Climaveneta valt op door de luchtverdeling met Coanda-effect, waarbij de lucht altijd parallel aan het plafond wordt afgevoerd, zodat aanwezigen in de ruimte daar geen hinder van ondervinden. De eenheden beschikken over een wisselstroommotor met 5 standen en zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: voor installaties met 2 leidingen (eenheid met enkele spoel) en uitvoering voor installaties met 4 leidingen (eenheid met dubbele spoel).

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  • Behuizing van gegalvaniseerd plaatstaal met brandwerende isolatie aan binnen- en buitenkant voor zowel thermische als akoestische isolatie.
  • Inlaatluchtrooster op gegalvaniseerd en gelakt stalen paneel.
  • Ronde luchtdiffuser van ABS, inwendig geïsoleerd en handmatig verstelbaar over het horizontale vlak.
  • Elektromotor met 5 standen is inclusief thermische schakelaar.
  • Ventilator met radiale schoepen en laag aantal omwentelingen voor maximaal akoestisch comfort.
  • Spoel met gegolfde aluminium schoepen en koperen buizen, getest met gedroogde lucht bij 14 bar.
  • Schakelbord met stroom- en besturingsklemmenblok met schroefklemmen.
  • Opstelling voor de aanzuiging van frisse lucht. Configuratie voor verspreiding van lucht via leidingen. Externe opvangbak.
  • Inclusief bevestigingsbeugel, standaard al op de eenheid gemonteerd.

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  1,58 – 3,31 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  a-CND_0600-1200

  i-CND 0600 – 1200

  Casette ventilatorconvector

  Casette ventilatorconvector met inverter ventilator

  De nieuwe cassette i-CND valt op door de luchtverdeling met Coanda-effect, waarbij de lucht altijd parallel aan het plafond wordt afgevoerd, zodat aanwezigen in de ruimte daar geen hinder van ondervinden. De i-CND beschikt over een EC-motor en centrifugale ventilator en werkt via een continue modulatie van de luchtstroom, met een laag energieverbruik en perfect comfort. De eenheid is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: voor installaties met 2 leidingen (eenheid met enkele spoel) en uitvoering voor installaties met 4 leidingen (eenheid met dubbele spoel)

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  • Behuizing van gegalvaniseerd plaatstaal met brandwerende isolatie aan binnen- en buitenkant voor zowel thermische als akoestische isolatie.
  • Inlaatluchtrooster op gegalvaniseerd en gelakt stalen paneel.
  • Ronde luchtdiffuser van ABS, inwendig geïsoleerd en handmatig verstelbaar over het horizontale vlak.
  • Uiterst efficiënte EC-motor. Centrifugale ventilator met modulerende snelheid en luchtstroomregeling. Energieverbruik wordt met meer dan 50% verminderd.
  • Bediening met stekker; standaard bevestigd op de eenheid. Bediening eenvoudig toegankelijk en te onderhouden.
  • De spoelen van de eenheid garanderen een zeer efficiënte warmtewisseling met laag drukverlies. De spoelen met schoepen zijn gemaakt van koperen buizen en hebben aluminium schoepen op een groot uitwisselingsoppervlak. Spoelen worden altijd getest op lekken met droge lucht onder een druk van 14 bar.
  • Mogelijkheid voor het aanzuigen van frisse lucht en verspreiden van de luchtstroom naar verschillende ruimten dankzij de luchtdiffuser in de eenheid.
  • Standaard geleverd met opvangbak voor condensaat.
  • Inclusief bevestigingsbeugel, standaard al op de eenheid gemonteerd.

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
   1,67 – 3,06 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  a-CXW

  a-CHD 0706 – 2209

  Casette ventilatorconvector

  Casette ventilatorconvector

  De 4-wegscassette a-CHD, met een wisselstroommotor met 5 standen, is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: Uitvoering voor installaties met 2 leidingen (eenheid met enkele spoel) en uitvoering voor installaties met 4 leidingen (eenheid met dubbele spoel). Dankzij het brede scala aan afmetingen en de eenvoudige installatie zijn ze geschikt voor alle systeemtypen.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  • Frame van gegalvaniseerd staal, geïsoleerd met brandvertragend polyethyleen met gesloten cellen en een geschikte dikte om warmteverlies en geluid tot een minimum te beperken. ABS-voorzijde met kleppen en luchtinlaatrooster ingebouwd in de cassette; wordt standaard geleverd met de eenheid in dezelfde verpakking.
  • Elektromotor met 5 standen is inclusief thermische schakelaar. Ventilator met radiale schoepen en laag aantal omwentelingen voor maximaal akoestisch comfort. Spoel met gegolfde aluminium schoepen en koperen buizen, getest met gedroogde lucht bij 14 bar. Schakelbord met stroom- en besturingsklemmenblok met schroefklemmen
   Opstelling voor de aanzuiging van frisse lucht. Configuratie voor verspreiding van lucht via leidingen. Externe opvangbak.

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  3,2 – 11,3 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  a-CXW

  i-CHD 0706 – 2209

  Casette ventilatorconvector

  Casette ventilatorconvector met inverter ventilator

  i-CHD is de nieuwe cassette met zeer zuinige EC-motor en centrifugale ventilatoren die gebruikmaakt van continue luchtstroommodulatie. Het model heeft een laag energieverbruik en biedt perfect comfort. i-CHD wordt geleverd als uitvoering met 2 leidingen. Voor installaties met 4 leidingen adviseren we een i-CHD-cassette met 2 leidingen in combinatie met 4For2-kleppen.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  • Uiterst efficiënte EC-motor. Centrifugale ventilator met modulerende snelheid en luchtstroomregeling. Energieverbruik wordt met meer dan 50% verminderd.
  • De spoelen van de eenheid garanderen een zeer efficiënte warmtewisseling met laag drukverlies. De spoelen met schoepen zijn gemaakt van koperen buizen en hebben aluminium schoepen op een groot uitwisselingsoppervlak. Spoelen worden altijd getest op lekken met droge lucht onder een druk van 14 bar.
  • Frame van gegalvaniseerd staal, geïsoleerd met brandvertragend polyethyleen met gesloten cellen en een geschikte dikte om warmteverlies en geluid tot een minimum te beperken. ABS-voorzijde met kleppen en luchtinlaatrooster ingebouwd in de cassette; wordt standaard geleverd met de eenheid in dezelfde verpakking.
  • Netsnoer en schakelkast, inclusief elektronische luchtstroomregelaar en klemmenbord voor aansluiting op het netwerk en beschikbare afstandsbedieningen.
  • Mogelijkheid voor het aanzuigen van frisse lucht en verspreiden van de luchtstroom naar verschillende ruimten dankzij de luchtdiffuser in de eenheid.
  • Standaard geleverd met opvangbak voor condensaat.

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  4,56 – 9,42 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  MHD2_30-60

  MHD2 30 – 60

  Ventilatorconvector

  Hoge wand model ventilatorconvector

  MHD2 behoort tot de hoge wandmodellen met ventilatorconvectoren van Climaveneta. De compacte afmetingen en exclusieve elegantie van dit model beperken de optische impact, waardoor dit model ideaal is voor residentiële en kleine tertiaire installaties.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  • Ventilatorconvector van ABS met hoge mechanische eigenschappen en slijtvastheid
  • Richting van luchtstroom instelbaar
  • Mogelijkheid voor afvoerleiding voor condensaat rechts en links
  • Alle functies te beheren via afstandsbediening
  • Verwijderbaar paneel

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  2,15 – 4,63 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  a-LIFE3_0202-1004

  i-LIFE2 SLIM 080 – 370

  Ventilatorconvector

  Ventilatorconvector met inverter ventilator met behuizing of voor inbouw toepassing

  i-LIFE2 SLIM is de nieuwe ventilatorconvector van Climaveneta, met omvormertechnologie voor verwarming, koeling en ontvochtiging. Dankzij zijn elegante ontwerp met een diepte van slechts 13 cm is de i-LIFE2 Slim de ideale oplossing voor residentiële toepassingen. De ventilatorconvector is ook verkrijgbaar in een uitvoering met omvormer en stralingspaneel. De borstelloze motor maakt perfecte aanpassing van de thermische belasting zonder temperatuurschommelingen mogelijk. Dwarsstroomventilatoren werken door middel van continue luchtdebietmodulatie, zonder de snelheidsstappen of relaisschakeling van traditionele ventilatorconvectoren. In elke HVAC-installatie in combinatie met een warmtegenerator met lage temperatuur wordt een hoog rendement gegarandeerd.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  • Gelijkstroommotor met omvormertechnologie met continue snelheidsregeling om de beste prestaties te garanderen, met een zeer laag geluidsniveau.
  • Elegant ontwerp met een beperkte diepte van slechts 13 cm, voor installatie in een residentiële omgeving.
  • Spoel met grote voorzijde voor een hoge luchtstroom met een zeer laag drukverlies.
  • ‘Honingraat’-luchtfilter van polypropyleen; kan worden geregenereerd door te wassen of schoon te blazen.
  • Dwarsstroomventilator met asymmetrische schoepen die zorgt voor continue modulatie van de luchtstroom voor meer comfort en echte energiebesparingen.
  • Elegante behuizing die kunststofmateriaal van hoge kwaliteit integreert met traditionele gegalvaniseerde of met epoxypoeder gecoate materialen.

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  0,76 – 3,76 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  a-LIFE3_0202-1004

  a-LIFE3 0102 – 1004

  Ventilatorconvector

  Ventilatorconvector voor professionele toepassingen

  De a-LIFE3-ventilatorconvector is specifiek ontwikkeld om zich aan elke omgeving aan te passen dankzij een modern en minimalistisch ontwerp. Dit ontwerp is gebaseerd op de rijke ervaring en kennis van MEHITS van deze producten. Centrifugale ventilator met 6 snelheden en automatische transformator. Dankzij de verschillende versies, met kast of ingebouwd systeem, luchtinlaat aan de onderzijde of voorzijde en verticale of horizontale installatie vindt u in een a-LIFE3-systeem gemakkelijk de perfecte oplossing voor elke systeemeis.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  • Centrifugale ventilator met dubbele luchtinlaat om de beste prestaties te waarborgen met de beste akoestische emissies.
  • Meerdere snelheden, direct gekoppeld aan elektromotor
  • Automatische transformator met 6 snelheden.
  • Spoelen met aluminium schoepen en koperen leidingen.
  • Spoel met grote voorzijde voor een hoge luchtstroom met een zeer laag drukverlies.
  • Wateraansluiting links, kunnen eenvoudig worden omgezet naar rechts door gewoon de spoel te draaien.
  • Extra opvangbak met thermische isolatie (gemaakt van gegalvaniseerd staal) voor alle horizontale uitvoeringen.
  • Opvangbak van kunststof voor alle uitvoeringen.
  • Configuraties voor systemen met 2 en 4 leidingen.
  • Luchtfilter op alle modellen.
  • Automatisch sluitende klep op kap om elektrische bediening te beschermen tegen waterdruppels (conform richtlijn 60335-2-40).

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  a-LIFE2 HP_0302-1204

  i-LIFE2 HP 0202 – 1204

  Ventilatorconvector

  Ventilatorconvector met een EC ventilator met hoge opvoerhoogte voor inbouw toepassing

  i-LIFE2 HP vormt de nieuwe ventilatorconvector met hoge opbrengst van Climaveneta in inbouwversies en is voorzien van een borstelloze elektromotor. De continue regeling van de luchtstroom en de warmtecapaciteit garanderen totaal comfort en hoge energiebesparingen. i-LIFE2 HP is de ideale oplossing voor leidingsystemen en installaties in tertiaire en commerciële sectoren.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  • Eenheid met centrifugale ventilator voor hoge druk voor leidingsystemen.
  • Uiterst efficiënte EC-motor. Centrifugale ventilator met modulerende snelheid en luchtstroomregeling. Het energieverbruik wordt met meer dan 50% verminderd.
  • Spoelen met aluminium schoepen en koperen leidingen.
  • Configuraties voor systemen met 2 en 4 leidingen.
  • Wateraansluiting links, kunnen eenvoudig worden omgezet naar rechts door gewoon de spoel te draaien.
  • Luchtfilter op alle modellen.
  • Constructie van gegalvaniseerd dik staal voor maximale roestbestendigheid.
  • Extra opvangbak met thermische isolatie (gemaakt van gegalvaniseerd staal) voor alle horizontale uitvoeringen.
  • Opvangbak van kunststof voor alle uitvoeringen.

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  2,00 – 8,76 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  a-LIFE2 HP_0302-1204

  a-LIFE2 HP 0302 – 1204

  Ventilatorconvector

  Ventilatorconvector met een ventilator met hoge opvoerhoogte voor inbouw toepassing

  a-LIFE2 HP biedt professionele ventilatorconvectoren met hoge opbrengst van Climaveneta. De verbeterde motor en inbouwversie maken deze eenheden ideaal voor leidingsystemen in tertiaire en commerciële sectoren.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  • Eenheid met centrifugale ventilator voor hoge druk voor leidingsystemen.
  • Rechtstreeks aangesloten elektromotor met meerdere snelheden; configuraties voor systemen met 2 en 4 leidingen.
  • Constructie van warm gegalvaniseerd staal voor maximale roestbestendigheid; wateraansluiting links, kunnen eenvoudig worden omgezet naar rechts door gewoon de spoel te draaien.
  • Luchtfilter op alle modellen.
  • Extra opvangbak met thermische isolatie (gemaakt van gegalvaniseerd staal) voor alle horizontale uitvoeringen.
  • Opvangbak van kunststof voor alle uitvoeringen.

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  2,88 – 8,6 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  a-LIFE3_0202-1004

  i-LIFE2 0202 – 1004

  Ventilatorconvector

  Ventilatorconvector met inverter ventilator met behuizing of voor inbouw toepassing

  i-LIFE2-ventilatorconvector wordt aangedreven door een centrifugale ventilator met snelheidsmodulering. Dit nieuwe concept ventilatorconvector werkt met continue luchtregeling voor het beste comfort en concrete energiebesparingen. Dankzij de verschillende versies, met kast of ingebouwd systeem, luchtinlaat aan de onderzijde of voorzijde en verticale of horizontale installatie vindt u gemakkelijk de perfecte oplossing voor elke vereiste. Er is een speciale serie controllers voor gebruiksvriendelijke en volledige regeling van alle functies en eenvoudige integratie in systemen voor woningautomatisering, centralisering en gebouwbeheer.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  • Uiterst efficiënte EC-motor. Centrifugale ventilator met modulerende snelheid en luchtstroomregeling. Energieverbruik wordt met meer dan 50% verminderd.
  • Spoelen met aluminium schoepen en koperen leidingen.
  • Configuraties voor systemen met 2 en 4 leidingen.
  • Wateraansluiting links, kunnen eenvoudig worden omgezet naar rechts door gewoon de spoel te draaien.
  • Luchtfilter op alle modellen.
  • Automatisch sluitende klep op kap om elektrische bediening te beschermen tegen waterdruppels (conform richtlijn 60335-2-40).
  • Elegante behuizing die kunststofmateriaal van hoge kwaliteit integreert met traditionele gegalvaniseerde of voorgelakte materialen.
  • Constructie van gegalvaniseerd dik staal voor maximale roestbestendigheid.
  • Extra opvangbak met thermische isolatie (gemaakt van gegalvaniseerd staal) voor alle horizontale uitvoeringen.
  • Opvangbak van kunststof voor alle uitvoeringen.

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  1.82 – 7,50 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  BRAT-MC_0011-0121

  BRAT-MC 0011 – 0121

  Condensing unit

  Condensing unit voor split-opstelling met scroll compressor

  Gesplitst systeem voor buiten; werkt op R410A-koudemiddel en kan worden aangesloten op directe expansiespoelen of externe warmtewisselaars. Met hermetische roterende scroll compressor en axiale ventilatoren. Uitwendige panelen en onderzijde van gegalvaniseerd plaatstaal met lakafwerking.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  • Modellen 0011÷0061 bevatten rooster om de spoel te beschermen.
  • Constructie en voet van thermisch verzinkt staal met afwerking van epoxy-verfpoeder.
  • Bediening met sabotagebestendig apparaat dat toegankelijk is vanaf de buitenkant.
  • Gevinde schoepen met koperen leidingen en aluminium schoepen met groot uitwisselingsoppervlak, getest op lekken met behulp van droge lucht onder een druk van 30 bar.
  • Gebruikersinterface met display.
  • Controller van faseopeenvolging voor modellen 0071÷0121

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  5,61 – 33,4 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  AWR MTD2 XE_0011ms-0091t

  AWR DHW2 XE 0021m – 0101ts

  Omkeerbare lucht water warmtepomp

  Omkeerbare lucht water warmtepomp met één scroll compressor voor buiten opstelling

  PRANA DHW is de nieuwe ZUINIGE warmtepomp die het hele jaar kan worden ingezet in welke bedrijfsmodus dan ook: in één cyclus (airconditioning, verwarming, warm water voor woningen) en als gecombineerde cyclus voor totale warmteterugwinning (warm water in woningen en koeling). De energiezuinigheid is het hoogst tijdens de zomer: dan wordt warm water gratis geproduceerd dankzij volledige warmteterugwinning. Tijdens het gecombineerde gebruik gebruikt de DHW-warmtewisselaar de temperatuur van de uitlaatgassen om sanitair water op te warmen tot een temperatuur van wel 65 °C. De geavanceerde elektronische regeling van Climaveneta garandeert de hoogst mogelijke operationele flexibiliteit, terwijl de snelle bedrijfsmodus de algehele COP aanzienlijk verhoogt. Bovendien profiteert u van een elektriciteitsbesparing en hebt u minder ruimte nodig. Deze voordelen, gecombineerd met de mogelijkheid om voorgoed afscheid te nemen van de traditionele boiler, zorgt ervoor dat de PRANA DHW-warmtepompen een ideale oplossing vormen om energie te besparen in woningen, hotels en kleine bedrijven.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  • Constructie en voet van thermisch verzinkt staal met afwerking van epoxy-verfpoeder.
  • Uiterst efficiënte plaatwarmtewisselaars (aan warmwaterzijde voor woningtoepassingen) van AISI 316-roestvrij staal voor laag drukverlies. De warmtewisselaar is direct achter de compressor geplaatst en garandeert warmwaterproductie voor woningen. De eenheid heeft een volledig of gedeeltelijk terugwinningssysteem met de constante optimalisatie van rendement door de logische geavanceerde aanpassingscontroller.
  • De uiterst efficiënte plaatwarmtewisselaars van AISI 316-roestvrij staal voor een laag drukverlies voorzien in de aanvoer van zowel warm als koud water voor de vestiging, ongeacht het aanwezige warme water.
  • Hermetische scroll compressoren met carterverwarming en thermische bescherming.
  • Gevinde schoepen met koperen leidingen en aluminium schoepen met groot uitwisselingsoppervlak (100% getest op kwaliteit).
  • Elektrische axiale ventilatoren, externe rotor, elektromotor met 6 polen met thermische bescherming in aerodynamisch transportbandprofiel met veiligheidsrooster.
  • Apparaat voor lage buitenluchttemperatuur: continue regulering van de ventilatorsnelheid met drukschakelaar.
  • Beschermrooster voor spoel.
  • ‘Soft starter’ voor 230 V eenheden per ms en 400 V eenheden per ts.

  Het watercircuit wordt geleverd met:

  • Circulatiepomp met variabel debiet aan installatiezijde; de krommen worden geselecteerd via het controlesysteem. Energiezuinigheidsklasse A
  • Circulatiepomp met variabel debiet aan warmwaterzijde voor woningtoepassingen. Energiezuinigheidsklasse A.
  • Drukschakelaar aan systeemzijde
  • Expansievat
  • Veiligheidsklep
  • Handmatige vulinrichting
  • Manometer
  • Ontluchtingsklep (installatiezijde).

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  5,80 – 22,8kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  i-BX_004-013

  i-BX-N 004 – 013

  Omkeerbare lucht water warmtepomp

  Omkeerbare lucht water warmtepomp met één inverter scroll compressor voor buiten opstelling

  Buitensysteem voor de productie van gekoeld/warm water met scroll compressoren met variabele snelheid (bepaald door omvormer), geoptimaliseerd voor R410A in een configuratie met één circuit; standaard uitgerust met axiale ventilatoren, condensorspoel met koperen leidingen en aluminium schoepen, plaatwarmtewisselaar aan waterzijde en elektronische expansieklep. Flexibele en betrouwbare eenheid; past zichzelf eenvoudig aan verschillende thermische belastingen aan dankzij de nauwkeurige temperatuurregeling en het gebruik van omvormertechnologie. Het hoge prestatieniveau, bij zowel volledige als gedeeltelijke belasting, is mogelijk dankzij het nauwkeurige ontwerp en het gebruik van de (omvormer)motor met variabele snelheid. – De eenheden bieden verwarming, koeling en warmwaterproductie voor woningen. Er is in het bijzonder gelet op de wintermodus, die dankzij de omvormertechnologie gegarandeerd verder gaat dan de bedrijfslimieten van traditionele systemen.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Gereed voor ErP
  De hoogste mate van rendement bij gedeeltelijke belasting kan voldoen aan het minimale seizoensgebonden rendement voor verwarming, SCOP, overeenkomstig de vereisten voor milieuvriendelijke ontwerpen van alle producten die energie gebruiken – en deze zelfs overtreffen.

  Systeemefficiëntie
  De eenheid is ontwikkeld als een systeem: alle componenten worden gereguleerd met bedrijfseigen controlelogica voor maximaal rendement.

  Hoog rendement bij gedeeltelijke belasting
  Hoog rendement in zowel de verwarmings- als koelmodus met behulp van omvormertechnologie om de werking van de compressor te moduleren en de exacte hoeveelheid energie te bieden op basis van de actuele vraag van het gebouw. Uiterst efficiënt voor weinig energieverbruik tijdens bedrijfsuren.

  Zeer zuinige componenten
  De elektronische thermostaatklep is een belangrijke component als het gaat om de verbetering van de prestaties en vermindering van energieverbruik doordat de klep het rendement van het systeem maximaliseert. Dit geldt ook voor de hydronische kit met waterpomp op basis van omvormer en modulatie van de ventilatorsnelheid (allemaal standaard inbegrepen).

  Uitgebreide operationele limieten
  Er is bijzondere aandacht besteed aan de wintermodus. Dankzij de omvormertechnologie overtreft deze de bedrijfslimieten van traditionele eenheden, zodat warm water tot 60 °C kan worden geleverd bij een buitentemperatuur tot – 20 °C.

  Geïntegreerde hydronische module
  De geïntegreerde hydronische module bevat alle componenten van het watercircuit (vorstvrije elektrische verwarming op plaatwarmtewisselaar, luchtuitlaten, debietschakelaar, waterfilter, veiligheidsklep, EC-waterpompen, expansievat) om de benodigde ruimte, tijd en kosten voor installatie te optimaliseren.

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  4 – 13 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  

  NHCR 0011 – 0121

  Luchtgekoelde condensor

  Luchtgekoelde condensor met axiale ventilatoren

  Externe condensors met axiale ventilatoren voor installatie in buitenomgevingen. De installatie kan verticaal met een horizontale luchtuitlaat zijn of – met behulp van speciale beugels – horizontaal met een omhooggerichte luchtuitlaat.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  • Constructie en voet van thermisch verzinkt staal met afwerking van epoxy-verfpoeder.
  • Spoelwarmtewisselaar met schoepen van koperen leidingen met schoepen van aluminium. De schoepen van aluminium hebben de juiste onderlinge afstand om optimaal rendement van de warmteuitwisseling te garanderen.

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  7,90 – 40,1 kW

 •  
  HE_0011-0121

  HE 0011 – 0121

  Koelmachine voor split-opstelling

  Koelmachine voor split-opstelling met scroll compressor

  HH FF vormt de serie koelsystemen van Climaveneta. Dit zijn eenheden voor gebruik in binnenomgevingen die kunnen worden gecombineerd met externe condensors voor buitenomgevingen zodat maximale flexibiliteit en naleving van eventuele architectonische beperkingen wordt gegarandeerd. Deze eenheden hebben hermetische scroll compressoren en ‘Full Floating’-technologie. De laatste technologie vormt een intelligent elektronisch systeem dat het beste antwoord biedt op de vereisten van de residentiële markt: compactheid, installatiegemak en stilte.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  • Constructie en voet van thermisch verzinkt staal met afwerking van epoxy-verfpoeder.
  • Uiterst zuinige plaatwarmtewisselaars van AISI 316-roestvrij staal met laag drukverlies, met verwarmingselement om vorstbeveiliging te bieden.
  • Bediening met sabotagebestendig apparaat dat toegankelijk is vanaf de buitenkant.
  • Drukverschilschakelaar.
  • De externe condensor kan worden geïnstalleerd tot een afstand van maximaal 50 meter van de koeleenheid.
  • De veiligheid van de eenheid wordt gegarandeerd door een deurvergrendelingsschakelaar in de schakelkast en door actieve beschermingsinrichtingen op de hoofdcomponenten.

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  4,7 – 32,4 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  i-BX_004-013

  i-BX 004 – 013

  Luchtgekoelde koelmachine

  Luchtgekoelde koelmachine met één inverter scroll compressor voor buiten opstelling

  Buitensysteem voor de productie van gekoeld/warm water met scroll compressoren met variabele snelheid (bepaald door omvormer), geoptimaliseerd voor R410A in een configuratie met één circuit; standaard uitgerust met axiale ventilatoren, condensorspoel met koperen leidingen en aluminium schoepen, plaatwarmtewisselaar aan waterzijde en elektronische expansieklep. Flexibele en betrouwbare eenheid; past zichzelf eenvoudig aan verschillende thermische belastingen aan dankzij de nauwkeurige temperatuurregeling en het gebruik van omvormertechnologie. Het hoge prestatieniveau, bij zowel volledige als gedeeltelijke belasting, is mogelijk dankzij het nauwkeurige ontwerp en het gebruik van de (omvormer)motor met variabele snelheid. De i-BX-koelsystemen worden in veel – soms totaal verschillende – toepassingen gebruikt en zijn geschikt voor comfort en industriële processen zonder dat er compromissen hoeven te worden gesloten.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Gereed voor ErP
  Dankzij de omvormertechnologie kan de hoogste mate van rendement bij gedeeltelijke belasting voldoen aan het minimale seizoensgebonden rendement voor verwarming, SEER, overeenkomstig de vereisten voor milieuvriendelijke ontwerpen van alle producten die energie gebruiken – en deze zelfs overtreffen. De eenheid staat niet voor niets voor de beste optie voor alle hydronische toepassingen voor de residentiële en commerciële markten. De eenheid is ook geschikt voor de industriële markt en voldoet aan SEPR (‘seasonal energy performance ratio’).

  Systeemefficiëntie
  De eenheid is ontwikkeld als een systeem: alle componenten worden gereguleerd met bedrijfseigen controlelogica voor maximaal rendement.

  Hoog rendement bij gedeeltelijke belasting
  Hoog rendement in zowel de verwarmings- als koelmodus met behulp van omvormertechnologie om de werking van de compressor te moduleren en de exacte hoeveelheid energie te bieden op basis van de actuele vraag van het gebouw. Uiterst efficiënt voor weinig energieverbruik tijdens bedrijfsuren.

  Zeer zuinige componenten
  De elektronische thermostaatklep is een belangrijke component als het gaat om de verbetering van de prestaties en vermindering van energieverbruik doordat de klep het rendement van het systeem maximaliseert. Dit geldt ook voor de hydronische kit met waterpomp op basis van omvormer en modulatie van de ventilatorsnelheid (allemaal standaard inbegrepen).

  Breed bedrijfsbereik
  Werking op volledige belasting wordt gegarandeerd bij een buitenluchttemperatuur tot 46 °C in de zomer en tot -10 °C in de winter. Productie van verdamper, met een watertemperatuur van -8 °C tot 20 °C.

  Geïntegreerde hydronische module
  De geïntegreerde hydronische module bevat alle componenten van het watercircuit (vorstvrije elektrische verwarming op plaatwarmtewisselaar, luchtuitlaten, debietschakelaar, waterfilter, veiligheidsklep, EC-waterpompen, expansievat) om de benodigde ruimte, tijd en kosten voor installatie te optimaliseren.

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  4,30 – 35,1 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  WWH-HT_0071-0302

  WWH-HT 0071 – 0302

  Omkeerbare water-water warmtepomp

  Omkeerbare water-water warmtepomp voor verwarming tot 65 °C water

  WW(H)-HT staat voor de beste oplossing voor systemen waarin water op hoge temperatuur voor ruimteverwarming en warm water moet worden gecombineerd. De gebruikte speciale compressor garandeert warm water tot 65 °C. De WW-HT-uitvoering (alleen verwarming) of WWH-HT-uitvoering (omkeerbaar aan hydraulische zijde) kan volledig voldoen aan alle systeem- en toepassingsvereisten en biedt een breed scala aan modellen, hydronische configuraties en accessoires. De nieuwe WW(H)-HT-serie is ideaal voor commerciële (kantoren, hotels), residentiële (woningen, appartementen) of industriële installaties (alleen productie van warm water voor woningen).

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Koudemiddel R410A
  Het gebruik van R410A is toegestaan om betere energiezuinigheid te realiseren met volledig respect voor het milieu (ODP = 0)

  Standaard elektronische expansieklep
  Het gebruik van de elektronische expansieklep levert aanzienlijke voordelen op, vooral bij een wisselende vraag en verschillende externe omstandigheden. De klep werd in deze units geïntroduceerd na nauwkeurige ontwerpkeuzes met betrekking tot het koelcircuit en de optimalisatie van de werking in verschillende bedrijfsomstandigheden.

  Uitgebreide operationele limieten
  Productie van warm water met een hoge temperatuur tot 65 °C voor verwarming van ruimten en warmwaterdoeleinden.

  Stapelbaar
  De speciale constructie van de eenheden (zonder ingebouwde pompen) is bedoeld om twee eenheden op elkaar te stapelen zonder dat er extra accessoires nodig zijn, waardoor minder ruimte nodig is als de systeemcapaciteit moet worden uitgebreid. De capaciteit van twee warmtepompen vereist de afmetingen van één eenheid.

  Geïntegreerde hydronische module
  De eenheden kunnen met een hydronische kit aan de gebruikerszijde en een hydronische kit aan de bronzijde worden geleverd. Deze kits bevatten alle componenten van het watercircuit, waardoor de installatieruimte, -tijd en -kosten dalen. Daarnaast is er een enorme selectie pompen (tot wel 133 verschillende modellen) verkrijgbaar voor zowel de gebruikers- als bronzijde, zodat altijd de beste oplossing op het gebied van debiet, beschikbare druk en energieverbruik kan worden geconfigureerd.

  Geïntegreerde condensatieregeling
  De elektronica van de eenheden beheert de meest geschikte condensatieregeling voor elk type toepassing: modulatieklep in twee of drie richtingen, omvormerregeling voor de pompen.

  Henieuwbare energie voor commerciël installaties
  De beste oplossing in gecentraliseerde residentiële systemen, zoals appartementen, waar de renovatiekosten moeten worden beperkt door hetzelfde distributiesysteem met radiatoren te houden en tegelijkertijd een bron voor hernieuwbare energie te bieden.

  Modulaire configuratie
  Modulaire configuratie met capaciteitsuitbreiding tot 400 kW voor installaties met gemiddelde en hoge capaciteit. Mogelijkheid om verschillende thermische belastingen te beheren overeenkomstig de eisen van verwarming en warmwatersystemen voor woningen.

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  23,6 – 94,2 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  BW-HT_0071-0302

  BW-HT 0071 – 0302

  Water-water warmtepomp

  Water-water warmtepomp voor verwarming tot 65 °C water

  BW-HT staat voor de beste oplossing voor systemen waarin een hoge watertemperatuur voor ruimteverwarming en warm water moet worden geproduceerd. De eenheden zijn geoptimaliseerd voor geothermische toepassing. De speciale compressor die wordt gebruikt, garandeert warm water tot 65 °C dankzij een vloeistof inspuitingssysteem. De BW-HT-eenheid, die alleen verwarming biedt, kan volledig voldoen aan alle systeem- en toepassingsvereisten en biedt een breed scala aan modellen, hydronische configuraties en accessoires. De nieuwe BW-HT-serie is ideaal voor commerciële (kantoren, hotels), residentiële (woningen, appartementen) of industriële installaties (alleen productie van warm water voor woningen).

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Koudemiddel R410A
  Het gebruik van R410A is toegestaan om betere energiezuinigheid te realiseren met volledig respect voor het milieu (ODP = 0)

  Standaard elektronische expansieklep
  Het gebruik van de elektronische expansieklep levert aanzienlijke voordelen op, vooral bij een wisselende vraag en verschillende externe omstandigheden. De klep werd in deze units geïntroduceerd na nauwkeurige ontwerpkeuzes met betrekking tot het koelcircuit en de optimalisatie van de werking in verschillende bedrijfsomstandigheden.

  Uitgebreide operationele limieten
  Productie van warm water met een hoge temperatuur tot 65 °C voor verwarming van ruimten en warmwaterdoeleinden.

  Geoptimaliseerd voor geothermische systemen
  De speciale compressor met het vloeistof inspuitingssysteem garandeert warm water tot 65 °C en een bedrijfslimiet tot -5 °C aan de bronzijde.

  Geïntegreerde hydronische module
  De eenheden kunnen met een hydronische kit aan de gebruikerszijde en een hydronische kit aan de bronzijde worden geleverd. Deze kits bevatten alle componenten van het watercircuit, waardoor de installatieruimte, -tijd en -kosten dalen. Daarnaast is er een enorme selectie pompen (tot wel 133 verschillende modellen) verkrijgbaar voor zowel de gebruikers- als bronzijde, zodat altijd de beste oplossing op het gebied van debiet, beschikbare druk en energieverbruik kan worden geconfigureerd.

  Herieuwbare energie voor commerciële installaties
  De beste oplossing in gecentraliseerde residentiële systemen, zoals appartementen, waar de renovatiekosten moeten worden beperkt door hetzelfde distributiesysteem met radiatoren te houden en tegelijkertijd een bron voor hernieuwbare energie te bieden.

  Modulaire configuratie
  Modulaire configuratie met capaciteitsuitbreiding tot 400 kW voor installaties met gemiddelde en hoge capaciteit. Mogelijkheid om verschillende thermische belastingen te beheren overeenkomstig de eisen van verwarming en warmwatersystemen voor woningen.

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  20,3 – 79,1 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  WW-HT_0071-0302

  WW-HT 0071 – 0302

  Water-water warmtepomp

  Water-water warmtepomp voor verwarming tot 65 °C water

  WW(H)-HT staat voor de beste oplossing voor systemen waarin water op hoge temperatuur voor ruimteverwarming en warm water moet worden gecombineerd. De gebruikte speciale compressor garandeert warm water tot 65 °C. De WW-HT-uitvoering (alleen verwarming) of WWH-HT-uitvoering (omkeerbaar aan hydraulische zijde) kan volledig voldoen aan alle systeem- en toepassingsvereisten en biedt een breed scala aan modellen, hydronische configuraties en accessoires. De nieuwe WW(H)-HT-serie is ideaal voor commerciële (kantoren, hotels), residentiële (woningen, appartementen) of industriële installaties (alleen productie van warm water voor woningen).

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Koudemiddel R410A
  Het gebruik van R410A is toegestaan om betere energiezuinigheid te realiseren met volledig respect voor het milieu (ODP = 0)

  Standaard elektronische expansieklep
  Het gebruik van de elektronische expansieklep levert aanzienlijke voordelen op, vooral bij een wisselende vraag en verschillende externe omstandigheden. De klep werd in deze units geïntroduceerd na nauwkeurige ontwerpkeuzes met betrekking tot het koelcircuit en de optimalisatie van de werking in verschillende bedrijfsomstandigheden.

  Uitgebreide operationele limieten
  Productie van warm water met een hoge temperatuur tot 65 °C voor verwarming van ruimten en warmwaterdoeleinden.

  Stapelbaar
  De speciale constructie van de eenheden (zonder ingebouwde pompen) is bedoeld om twee eenheden op elkaar te stapelen zonder dat er extra accessoires nodig zijn, waardoor minder ruimte nodig is als de systeemcapaciteit moet worden uitgebreid. De capaciteit van twee warmtepompen vereist de afmetingen van één eenheid.

  Geïntegreerde hydronische module
  De eenheden kunnen met een hydronische kit aan de gebruikerszijde en een hydronische kit aan de bronzijde worden geleverd. Deze kits bevatten alle componenten van het watercircuit, waardoor de installatieruimte, -tijd en -kosten dalen. Daarnaast is er een enorme selectie pompen (tot wel 133 verschillende modellen) verkrijgbaar voor zowel de gebruikers- als bronzijde, zodat altijd de beste oplossing op het gebied van debiet, beschikbare druk en energieverbruik kan worden geconfigureerd.

  Geïntegreerde condensatieregeling
  De elektronica van de eenheden beheert de meest geschikte condensatieregeling voor elk type toepassing: modulatieklep in twee of drie richtingen, omvormerregeling voor de pompen.

  Hernieuwbare energie voor commerciële installaties
  De beste oplossing in gecentraliseerde residentiële systemen, zoals appartementen, waar de renovatiekosten moeten worden beperkt door hetzelfde distributiesysteem met radiatoren te houden en tegelijkertijd een bron voor hernieuwbare energie te bieden.

  Modulaire configuratie
  Modulaire configuratie met capaciteitsuitbreiding tot 400 kW voor installaties met gemiddelde en hoge capaciteit. Mogelijkheid om verschillende thermische belastingen te beheren overeenkomstig de eisen van verwarming en warmwatersystemen voor woningen.

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  27,5 – 109 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  EW-HT_0152-0612

  EW-HT 0152 – 0612

  Water-water warmtepomp

  Water-water warmtepomp voor verwarmen tot 78 °C water

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Warmtepomp is o.a. standaard voorzien van:

  • Twee scroll compressoren
  • Platenwarmtewisselaar
  • Elektronisch expansieventiel
  • Eén koudemiddelcircuit
  • Compacte bouwgrootte

  Beschikbare opties:
  Vraag ons naar de beschikbare opties voor deze machine!

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  70,2 – 279 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  BWR MTD2 0011ms-0121ts

  BWR DHW2 0011 – 0121

  Omkeerbare water-water warmtepomp

  Omkeerbare water-water warmtepomp met scroll compressor en volledige warmte terugwinning

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  5 – 34 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  WWR DHW2_0011ms-0121t

  WWR DHW2 0011 – 0121

  Omkeerbare water-water warmtepomp

  Omkeerbare water-water warmtepomp met scroll compressor en volledige warmte terugwinning

  De PRANA DHW2-watergekopelde warmtepompen zijn omkeerbare pompen die het hele jaar kunnen worden ingezet in welke bedrijfsmodus dan ook: in één cyclus (airconditioning, verwarming, warm water voor woningen) en als gecombineerde cyclus voor totale warmteterugwinning (warm water in woningen en koeling). De energiezuinigheid is het hoogst tijdens de zomer: dan wordt warm water gratis geproduceerd dankzij volledige warmteterugwinning. Tijdens het gecombineerde gebruik gebruikt de DHW-warmtewisselaar de temperatuur van de uitlaatgassen om sanitair water op te warmen tot een temperatuur van wel 65 °C. De geavanceerde elektronische regeling van Climaveneta garandeert de hoogst mogelijke operationele flexibiliteit, terwijl de snelle bedrijfsmodus de algehele COP aanzienlijk verhoogt. Bovendien profiteert u van een elektriciteitsbesparing en hebt u minder ruimte nodig. Deze voordelen, gecombineerd met de mogelijkheid om voorgoed afscheid te nemen van de traditionele boiler, zorgt ervoor dat de PRANA DHW2-warmtepompen een ideale oplossing vormen om energie te besparen in woningen, hotels en kleine bedrijven.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  • Constructie en voet van thermisch verzinkt staal met afwerking van epoxy-verfpoeder.
  • De panelen van de behuizing zijn geïsoleerd met geluidsarm materiaal om nog meer stilte te bieden
  • Rubberen trillingsdemper.
  • Hermetische scroll compressoren met carterverwarming en thermische bescherming
  • Uiterst efficiënte plaatwarmtewisselaars (aan warmwaterzijde voor woningtoepassingen) van AISI 316-roestvrij staal voor laag drukverlies. De warmtewisselaar is direct achter de compressor geplaatst en garandeert warmwaterproductie voor woningen. De eenheid heeft een volledig of gedeeltelijk terugwinningssysteem met de constante optimalisatie van rendement door de logische geavanceerde aanpassingscontroller.
  • De uiterst efficiënte plaatwarmtewisselaars van AISI 316-roestvrij staal (installatiezijde) voor een laag drukverlies voorzien in de aanvoer van warm of koud water voor de vestiging, ongeacht het aanwezige warme water.
  • Uiterst efficiënte plaatwarmtewisselaar van AISI 316-roestvrij staal (installatiezijde) voor een laag drukverlies .
  • ‘Soft starter’ voor 230 V/1/50 Hz-eenheden (ms).
  • Bedieningsrelais voor faseopeenvolging voor modellen met drie fasen.

  Het watercircuit wordt geleverd met:

  • Circulatiepomp voor 0011÷0061-modellen en centrifugaalpomp voor 0071÷0121-modellen, installatiezijde
  • Circulatiepomp voor 0011÷0091-modellen en centrifugaalpomp voor 0101÷0121-modellen, warmwaterzijde
  • Modulatieklep om waterverbruik te verminderen (bronzijde).
  • Veiligheidsklep
  • Expansievat
  • Handmatige vulinrichting
  • Spuikraan op zowel installatie- als broncircuits.
  • Manometer
  • Ontluchtingsklep
  • Drukverschilschakelaar aan bron- en systeemzijde

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  5,1 – 34,8 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  BWR MTD2 0011ms-0121ts

  BWR MTD2 0011 – 0121

  Omkeerbare water-water warmtepomp

  Omkeerbare water-water warmtepomp met scroll compressor

  De MTD2-warmtepompen die zijn geoptimaliseerd voor geothermische systemen zijn omkeerbare eenheden voor verwarming, koeling en warm water voor woningen en werken met een externe driewegsklep (accessoire). Beide MTD2-warmtepompen zijn geschikt voor traditionele verwarmingssystemen en stralingspanelen. De geothermische systemen werken met water op lagere temperaturen en waarborgen een hoger rendement. Ze zijn bijzonder geschikt voor nieuwe gebouwen met een laag energieverbruik waarin hernieuwbare energiebronnen centraal staan. De installatie wordt aanzienlijk vereenvoudigd door de integratie van de groep, waarbij de eenheid eenvoudig wordt aangesloten op de waterinstallatie en de elektriciteit om hem in werking te stellen.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  • Constructie en voet van thermisch verzinkt staal met afwerking van epoxy-verfpoeder.
  • Uiterst zuinige plaatwarmtewisselaars van AISI 316-roestvrij staal met laag drukverlies, met verwarmingselement om vorstbeveiliging te bieden.
  • Hermetische scroll compressoren met carterverwarming en thermische bescherming.
  • De panelen van de behuizing zijn geïsoleerd met geluidsarm materiaal om nog meer stilte te bieden.
  • Rubberen trillingsdemper.
  • ‘Soft starter’ voor 230 V/1/50 Hz-eenheden (ms).
  • Bedieningsrelais voor faseopeenvolging voor modellen met drie fasen.

  Het watercircuit wordt geleverd met:

  • Circulatiepomp met variabel debiet voor 0011÷0061-modellen en centrifugaalpomp met variabel debiet voor 0071÷0121-modellen, installatiezijde
  • Circulatiepomp met variabel debiet voor 0011÷0031-modellen, centrifugaalpomp met variabel debiet voor 0041÷0121-modellen aan bronzijde (voor geothermische systemen: gesloten verticale of horizontale lussen)
  • Veiligheidsklep
  • Expansievat
  • Handmatige vulinrichting
  • Manometer
  • Ontluchtingsklep
  • Spuikraan op zowel installatie- als broncircuits
  • Drukverschilschakelaar aan bron- en systeemzijde

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  5,08 – 43,6 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  MH-CV_WWR DHW2_0011ms-0121t

  WWR MTD2 0011 – 0121

  Omkeerbare water-water warmtepomp

  Omkeerbare water-water warmtepomp met scroll compressor

  De watergekoelde MTD2-warmtepompen zijn omkeerbare eenheden voor verwarming, koeling en warm water voor woningen en werken met een externe driewegsklep (accessoire). Beide MTD2-warmtepompen zijn geschikt voor traditionele verwarmingssystemen en stralingspanelen. De omkeerbare warmtepompen werken met water op lagere temperaturen en waarborgen een hoger rendement. Ze zijn bijzonder geschikt voor nieuwe gebouwen met een laag energieverbruik waarin hernieuwbare energiebronnen centraal staan. De installatie wordt aanzienlijk vereenvoudigd door de integratie van de groep, waarbij de eenheid eenvoudig wordt aangesloten op de waterinstallatie en de elektriciteit om hem in werking te stellen.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  • Constructie en voet van thermisch verzinkt staal met afwerking van epoxy-verfpoeder.
  • Uiterst zuinige plaatwarmtewisselaars van AISI 316-roestvrij staal met laag drukverlies, met verwarmingselement om vorstbeveiliging te bieden.
  • Hermetische scroll compressoren met carterverwarming en thermische bescherming.
  • De panelen van de behuizing zijn geïsoleerd met geluidsarm materiaal om nog meer stilte te bieden.
  • Rubberen trillingsdemper.
  • ‘Soft starter’ voor 230 V/1/50 Hz-eenheden (ms).
  • Bedieningsrelais voor faseopeenvolging voor modellen met drie fasen

  Het watercircuit wordt geleverd met:
  • Circulatiepomp met variabel debiet voor 0011÷0061-modellen en centrifugaalpomp met variabel debiet voor 0071÷0121-modellen, met modulatieklep aan installatiezijde om het waterverbruik te verminderen (bronzijde).
  • Veiligheidsklep
  • Expansievat
  • Handmatige vulinrichting
  • Manometer
  • Ontluchtingsklep
  • Spuikraan op zowel installatie- als broncircuits.
  • Drukverschilschakelaar aan bron- en systeemzijde

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  5,2 – 33,4 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  AWR-HT_0404-0604

  AW-HT 0404 – 0604

  Lucht-water warmtepomp

  Energiezuinige lucht-water warmtepomp voor verwarmen met scroll compressoren voor hoge watertemperaturen en buiten opstelling

  AW-HT staat voor de beste oplossing voor systemen waarin zowel water op hoge temperatuur voor ruimteverwarming en sanitaire doeleinden als airconditioning moeten worden gecombineerd. Met deze oplossing kan eenvoudig ruimteverwarming worden geboden met behulp van radiatoren, waardoor geen grote wijzigingen nodig zijn in bestaande distributiesystemen op locatie. De compressor met EVI-technologie en extra stoominjectie in de compressiecyclus garandeert een watertemperatuur van 65 °C en bedrijfslimieten tot wel -20 °C. Er zijn geen sensoren of leidingverbindingen met putten nodig. De installatie is eenvoudig, waardoor dit een geschikte oplossing is voor alle toepassingen.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Premium ‘Klasse A’ rendement
  De volledige serie is verkrijgbaar met een hoogwaardig rendementsbeoordeling die hoger is dan Klasse A. AW-HT/CA-E en AW-HT/LN-CA-E garanderen een hoogwaardige rendement en stilte, waardoor deze serie de beste oplossing is voor zowel residentiële als licht commerciële markten.

  Breed bedrijfsbereik
  Productie van warm water met een hoge temperatuur tot 65 °C voor verwarming van ruimten en sanitaire doeleinden. De eenheid kan standaard worden gebruikt bij een buitentemperatuur tot -20 °C.

  Maximale betrouwbaarheid
  Maximale betrouwbaarheid tijdens het gebruik dankzij twee belangrijke functies: – twee onafhankelijke circuits voor alle afmetingen; – systeem om ijsvorming op de spoel te voorkomen, zodat kortere en efficiëntere ontdooicycli worden gegarandeerd.

  Hernieuwbare energie voor commerciële instanties
  De beste oplossing in gecentraliseerde residentiële systemen, zoals appartementen, waar de renovatiekosten moeten worden beperkt door hetzelfde distributiesysteem met radiatoren te houden en tegelijkertijd een bron voor hernieuwbare energie te bieden.

  Modulaire configuratie
  Modulaire configuratie met capaciteitsuitbreiding tot 1000 kW voor installaties met gemiddelde en hoge capaciteit. Mogelijkheid om verschillende thermische belastingen te beheren overeenkomstig de eisen van verwarming en warmwatersystemen voor woningen.

  Configuraties
  – B – Basisfunctie
  – D – Functie voor gedeeltelijke warmteterugwinning uit condensvorming

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  135 – 205 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  AW-HT_0122-0302

  AW-HT 0122 – 0302

  Lucht-water warmtepomp

  Energiezuinige lucht-water warmtepomp voor verwarmen met scroll compressoren voor hoge watertemperaturen en buiten opstelling

  AW-HT staat voor de beste oplossing voor systemen waarin water op hoge temperatuur voor ruimteverwarming en sanitaire doeleinden moet worden gecombineerd. Met deze oplossing kan eenvoudig ruimteverwarming worden geboden met behulp van radiatoren, waardoor geen grote wijzigingen nodig zijn in bestaande distributiesystemen op locatie. De compressor met EVI-technologie en extra stoominjectie in de compressiecyclus garandeert een watertemperatuur van 65 °C en bedrijfslimieten tot wel -20 °C. Er zijn geen sensoren of leidingverbindingen met putten nodig. De installatie is eenvoudig, waardoor dit een geschikte oplossing is voor alle toepassingen.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Premium ‘Klasse-A’ rendement
  De volledige serie is verkrijgbaar met een hoogwaardige rendementsbeoordeling die hoger is dan Klasse A. AW-HT/CA-E en AW-HT/LN-CA-E garanderen een hoogwaardig rendement en stilte, waardoor deze serie de beste oplossing is voor zowel residentiële als licht commerciële markten.

  Maximale betrouwbaarheid
  Maximale betrouwbaarheid tijdens het gebruik dankzij twee belangrijke functies: – twee onafhankelijke circuits voor alle afmetingen; – systeem om ijsvorming op de spoel te voorkomen, zodat kortere en efficiëntere ontdooicycli worden gegarandeerd.

  Breed bedrijfsbereik
  Productie van warm water met een hoge temperatuur tot 65 °C voor verwarming van ruimten en sanitaire doeleinden. De eenheid kan standaard worden gebruikt bij een buitentemperatuur tot -20 °C.

  Hernieuwbare energie voor commerciële installaties
  De beste oplossing in gecentraliseerde residentiële systemen, zoals appartementen, waar de renovatiekosten moeten worden beperkt door hetzelfde distributiesysteem met radiatoren te houden en tegelijkertijd een bron voor hernieuwbare energie te bieden.

  Modulaire configuratie
  Modulaire configuratie met capaciteitsuitbreiding tot 400 kW voor installaties met gemiddelde en hoge capaciteit. Mogelijkheid om verschillende thermische belastingen te beheren overeenkomstig de eisen van verwarming en warmwatersystemen voor woningen.

  Configuraties
  – B – Basisfunctie
  – D – Functie voor gedeeltelijke warmteterugwinning uit condensvorming

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  38 – 102 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  i-KI-MTD 0075t-0151t

  i-KI-MTD 0075t – 0151t

  Lucht-water warmtepomp

  Lucht-water warmtepomp voor alleen verwarmen met inverter compressor voor water tot 60 °C en warm tapwater productie

  Het systeem is gebaseerd op kant-en-klare externe eenheden met geïntegreerde hydronische module en interne eenheden met elektronische regeling. De warmtepomp biedt gekoeld en warm water voor woningen. Er is in het bijzonder gelet op de wintermodus, die dankzij de omvormertechnologie gegarandeerd verder gaat dan de bedrijfslimieten van traditionele systemen en water met een temperatuur van tot wel 60 °C produceert. De warmtepomp biedt een hoog rendement in seizoenen voor zowel verwarming als koeling en maakt gebruik van gelijkstroom omvormertechnologie om de werking van de compressor te moduleren en exact de hoeveelheid energie te bieden op basis van de daadwerkelijke vraag van de installatie. Dit uitstekende resultaat is te danken aan de zorgvuldige dimensionering van alle componenten. Er is speciale aandacht besteed aan alle oppervlakken en de ventilatoren van de warmtewisselaar. Het gebruik van nieuw ontworpen condensorspoelen, met grotere oppervlakken en een speciale indeling, nieuwe asymmetrische verdampers met betere en efficiëntere koudemiddeldistributie in zowel de vloeibare fase als gasfase en uiterst zuinige ventilatoren zijn maar een paar van de belangrijke innovaties in dit product. De eenheden kunnen worden gekoppeld aan traditionele systemen of stralingspanelen zodat altijd een zeer hoge energiezuinigheid wordt gegarandeerd. De installatie is sterk vereenvoudigd dankzij de integratie van de hydronische module.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Breed bereik
  Uitgebreid vermogensbereik.

  Systeemefficiëntie
  De eenheid is ontwikkeld als een systeem: alle componenten worden gereguleerd met bedrijfseigen controlelogica voor maximaal rendement.

  Hoog rendement bij gedeeltelijke belasting
  Hoog rendement in zowel de verwarmings- als koelmodus met behulp van omvormertechnologie om de werking van de compressor te moduleren en de exacte hoeveelheid energie te bieden op basis van de actuele vraag van het gebouw. Uiterst efficiënt voor weinig energieverbruik tijdens bedrijfsuren.

  Zeer zuinige componenten
  De elektronische thermostaatklep is een belangrijke component als het gaat om de verbetering van de prestaties en vermindering van energieverbruik doordat de klep het rendement van het systeem maximaliseert. Dit geldt ook voor de hydronische kit met waterpomp op basis van omvormer (optioneel) en modulatie van de ventilatorsnelheid.

  Uitgebreide operationele limiteten
  Er is bijzondere aandacht besteed aan de wintermodus. Dankzij de omvormertechnologie overtreft deze de bedrijfslimieten van traditionele eenheden, zodat warm water tot 60 °C kan worden geleverd bij een buitentemperatuur tot – 20 °C.

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  21,6 – 44,4 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  AWR-HT_0404-0604

  AWR-HT 0404 – 0604

  Omkeerbare lucht-water warmtepomp

  Energiezuinige omkeerbare lucht-water warmtepomp met scroll compressoren voor hoge watertemperaturen en buiten opstelling

  AWR-HT staat voor de beste oplossing voor systemen waarin zowel water op hoge temperatuur voor ruimteverwarming en sanitaire doeleinden als airconditioning moeten worden gecombineerd. Met deze oplossing kan eenvoudig ruimteverwarming worden geboden met behulp van radiatoren, waardoor geen grote wijzigingen nodig zijn in bestaande distributiesystemen op locatie. De compressor met EVI-technologie en extra stoominjectie in de compressiecyclus garandeert een watertemperatuur van 65 °C en bedrijfslimieten tot wel -20 °C. Er zijn geen sensoren of leidingverbindingen met putten nodig. De installatie is eenvoudig, waardoor dit een geschikte oplossing is voor alle toepassingen.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Premium ‘Klasse A’ rendement
  De volledige serie is beschikbaar met premium rendementslabel (beter dan klasse A) voor verwarming. AWR-HT/CA-E en AWR-HT/LN-CA-E garanderen een hoog rendement en dito stilte, waardoor deze serie de beste oplossing is voor zowel residentiële als licht commerciële markten.

  Breed bedrijfsbereik
  Productie van warm water met een hoge temperatuur tot 65 °C voor verwarming van ruimten en sanitaire doeleinden. De eenheid kan standaard worden gebruikt bij een buitentemperatuur tot -20 °C.

  Maximale betrouwbaarheid
  Maximale betrouwbaarheid tijdens het gebruik dankzij twee belangrijke functies: – twee onafhankelijke circuits voor alle afmetingen; – systeem om ijsvorming op de spoel te voorkomen, zodat kortere en efficiëntere ontdooicycli worden gegarandeerd.

  Hernieuwbare energie voor commerciële installaties
  De beste oplossing in gecentraliseerde residentiële systemen, zoals appartementen, waar de renovatiekosten moeten worden beperkt door hetzelfde distributiesysteem met radiatoren te houden en tegelijkertijd een bron voor hernieuwbare energie te bieden.

  Modulaire configuratie
  Modulaire configuratie met capaciteitsuitbreiding tot 1000 kW voor installaties met gemiddelde en hoge capaciteit. Mogelijkheid om verschillende thermische belastingen te beheren overeenkomstig de eisen van verwarming en warmwatersystemen voor woningen.

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  116 – 181 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  AW-HT_0122-0302

  AWR-HT 0122 – 0302

  Omkeerbare lucht-water warmtepomp

  Energiezuinige omkeerbare lucht-water warmtepomp met scroll compressoren voor hoge watertemperaturen en buiten opstelling

  AWR-HT staat voor de beste oplossing voor systemen waarin zowel water op hoge temperatuur voor ruimteverwarming en sanitaire doeleinden als airconditioning moeten worden gecombineerd. Met deze oplossing kan eenvoudig ruimteverwarming worden geboden met behulp van radiatoren, waardoor geen grote wijzigingen nodig zijn in bestaande distributiesystemen op locatie. De compressor met EVI-technologie en extra stoominjectie in de compressiecyclus garandeert een watertemperatuur van 65 °C en bedrijfslimieten tot wel -20 °C. Er zijn geen sensoren of leidingverbindingen met putten nodig. De installatie is eenvoudig, waardoor dit een geschikte oplossing is voor alle toepassingen.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Premium ‘klasse A’-rendement
  De volledige serie is beschikbaar met premium rendementslabel (beter dan klasse A) voor verwarming. AWR-HT/CA-E en AWR-HT/LN-CA-E garanderen een hoog rendement en dito stilte, waardoor deze serie de beste oplossing is voor zowel residentiële als licht commerciële markten.

  Breed bedrijfsbereik
  Productie van warm water met een hoge temperatuur tot 65 °C voor verwarming van ruimten en sanitaire doeleinden. De eenheid kan standaard worden gebruikt bij een buitentemperatuur tot -20 °C.

  Maximale betrouwbaarheid
  Maximale betrouwbaarheid tijdens het gebruik dankzij twee belangrijke functies: – twee onafhankelijke circuits voor alle afmetingen; – systeem om ijsvorming op de spoel te voorkomen, zodat kortere en efficiëntere ontdooicycli worden gegarandeerd.

  Hernieuwbare energie voor commerciële installaties
  De beste oplossing in gecentraliseerde residentiële systemen, zoals appartementen, waar de renovatiekosten moeten worden beperkt door hetzelfde distributiesysteem met radiatoren te houden en tegelijkertijd een bron voor hernieuwbare energie te bieden.

  Modulaire configuratie
  Modulaire configuratie met capaciteitsuitbreiding tot 400 kW voor installaties met gemiddelde en hoge capaciteit. Mogelijkheid om verschillende thermische belastingen te beheren overeenkomstig de eisen van verwarming en warmwatersystemen voor woningen.

  Configuraties
  – B – Basisfunctie
  – D – Functie voor gedeeltelijke warmteterugwinning uit condensvorming

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  34,0 – 91,7 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  i-KIR-MTD_0075t-0151t

  i-KIR MTD 0075t – 0151t

  Omkeerbare lucht-water warmtepomp

  Omkeerbare lucht-water warmtepomp met inverter compressor voor water tot 60 °C en warm tapwater productie

  Het systeem is gebaseerd op kant-en-klare externe eenheden met geïntegreerde hydronische module en interne eenheden met elektronische regeling. De warmtepompen bieden verwarming, koeling en warmwaterproductie voor woningen. Er is in het bijzonder gelet op de wintermodus, die dankzij de omvormertechnologie gegarandeerd verder gaat dan de bedrijfslimieten van traditionele systemen en water met een temperatuur van tot wel 60 °C produceert. De warmtepompen met omgekeerde cyclus bieden een hoog rendement voor zowel verwarming als koeling en maken gebruik van gelijkstroom omvormertechnologie om de werking van de compressor te moduleren en exact de hoeveelheid energie te bieden op basis van de daadwerkelijke vraag in de installatie. Dit uitstekende resultaat is te danken aan de zorgvuldige dimensionering van alle componenten. Er is speciale aandacht besteed aan alle oppervlakken en de ventilatoren van de warmtewisselaar. Het gebruik van nieuw ontworpen condensorspoelen, met grotere oppervlakken en een speciale indeling, nieuwe asymmetrische verdampers met betere en efficiëntere koudemiddeldistributie in zowel de vloeibare fase als gasfase en uiterst zuinige ventilatoren zijn maar een paar van de belangrijke innovaties in dit product. De eenheid kan worden gekoppeld aan traditionele systemen of stralingspanelen zodat altijd een zeer hoge energiezuinigheid wordt gegarandeerd. De installatie is sterk vereenvoudigd dankzij de integratie van de hydronische module (optioneel).

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Breed bereik
  Uitgebreid vermogensbereik.

  Systeemefficiëntie
  De eenheid is ontwikkeld als een systeem: alle componenten worden gereguleerd met bedrijfseigen controlelogica voor maximaal rendement.

  Hoog rendement bij gedeeltelijke belasting
  Hoog rendement in zowel de verwarmings- als koelmodus met behulp van omvormertechnologie om de werking van de compressor te moduleren en de exacte hoeveelheid energie te bieden op basis van de actuele vraag van het gebouw. Uiterst efficiënt voor weinig energieverbruik tijdens bedrijfsuren.

  Zeer zuinige componenten
  De elektronische thermostaatklep is een belangrijke component als het gaat om de verbetering van de prestaties en vermindering van energieverbruik doordat de klep het rendement van het systeem maximaliseert. Dit geldt ook voor de hydronische kit met waterpomp op basis van omvormer (optioneel) en modulatie van de ventilatorsnelheid.

  Uitgebreide operationele limieten
  Er is bijzondere aandacht besteed aan de wintermodus. Dankzij de omvormertechnologie overtreft deze de bedrijfslimieten van traditionele eenheden, zodat warm water tot 60 °C kan worden geleverd bij een buitentemperatuur tot – 20 °C.

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  15,6 – 30,5 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  AWR MTD2 XE_0011ms-0091t

  AWR-MTD2 XE 0011ms – 0091t

  Omkeerbare lucht-water warmtepomp

  Energiezuinige omkeerbare lucht-water warmtepomp met scroll compressor voor buiten opstelling

  Warmtepompen AWR-MTD2-XE zijn omkeerbare eenheden die zowel verwarming, koeling als warm water voor woningen kunnen bieden. Er is bijzondere aandacht besteed aan de wintermodus. Dankzij de omvormertechnologie overtreft deze de bedrijfslimieten van traditionele eenheden. Prana AWR-MTD2-XE kan worden gecombineerd met traditionele systemen of stralingspanelen zodat een hoge energiezuinigheid wordt gegarandeerd. Alle systemen zijn gecertificeerd overeenkomstig Klasse A van Eurovent voor energieverbruik bij verwarming. Daardoor zijn ze bijzonder geschikt voor gebruik in stralingsinstallaties. De installatie wordt aanzienlijk vereenvoudigd door de integratie van de hydraulische groep, waarbij de eenheid eenvoudig wordt aangesloten op de waterinstallatie en elektriciteit om hem in werking te stellen.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  • Constructie en voet van thermisch verzinkt staal met afwerking van epoxy-verfpoeder.
  • Uiterst zuinige plaatwarmtewisselaars van AISI 316-roestvrij staat met laag drukverlies (waterzijde) inclusief gesloten-celisolatie met dampscherm, vriesbestendig verwarmingselement en drukverschilschakelaar.
  • Hermetische scroll compressoren met carterverwarming en thermische bescherming.
  • Gevinde schoepen met koperen leidingen en aluminium schoepen met groot uitwisselingsoppervlak (100% getest op kwaliteit).
  • Elektrische axiale ventilatoren, externe rotor, elektromotor met 6 polen met thermische bescherming in aerodynamisch transportbandprofiel met veiligheidsrooster
  • Apparaat voor lage buitenluchttemperatuur: continue regulering van de ventilatorsnelheid met drukschakelaar
  • Modulerende elektrische weerstand om bevriezing van de voet te voorkomen; de weerstand bevindt zich tussen de vleugel en de voet om de waterstroom tijdens ontdooien te verbeteren en faciliteren.
  • Opvangbak voor condens (modellen 0011÷0051).
  • Beschermrooster voor spoel.
  • ‘Soft starter’ voor 230 V/1/50 Hz-eenheden (ms).
  • Bedieningsrelais voor faseopeenvolging voor modellen met drie fasen.
  • De gehele serie is ook verkrijgbaar met rendementsbeoordeling Klasse A (voor verwarming).

  Het watercircuit wordt geleverd met:

  • Circulatiepomp met variabel debiet voor alle modellen
  • Drukverschilschakelaar
  • Expansievat
  • Veiligheidsklep
  • Handmatige vulinrichting
  • Manometer
  • Ontluchtingsklep

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  5,2 – 22,1 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  i-KIR2-MTD_0011m-0061m

  i-KIR2 MTD 0011m – 0061m

  Omkeerbare lucht-water warmtepomp

  Omkeerbare lucht-water warmtepomp met inverter compressor voor water tot 60 °C en warm tapwater productie

  Het Climaveneta-systeem is gebaseerd op kant-en-klare externe eenheden met geïntegreerde hydronische module en interne eenheden met elektronische regeling. De i-KIR2-warmtepompen bieden verwarming, koeling en warmwaterproductie voor woningen. Er is in het bijzonder gelet op de wintermodus, die dankzij de omvormertechnologie gegarandeerd verder gaat dan de bedrijfslimieten van traditionele systemen en water met een temperatuur van tot wel 60 °C produceert. De i-KIR2-warmtepompen met omgekeerde cyclus bieden een hoog rendement voor zowel verwarming als koeling en maken gebruik van gelijkstroom omvormertechnologie om de werking van de compressor te moduleren en exact de hoeveelheid energie te bieden op basis van de daadwerkelijke vraag in het gebouw. Dit uitstekende resultaat is te danken aan de zorgvuldige dimensionering van alle componenten. Er is speciale aandacht besteed aan alle oppervlakken en de ventilatoren van de warmtewisselaar. Het gebruik van nieuw ontworpen condensorspoelen, met grotere oppervlakken en een speciale indeling, nieuwe asymmetrische verdampers met betere en efficiëntere koudemiddeldistributie in zowel de vloeibare fase als gasfase en uiterst zuinige ventilatoren met gelijkstroommotor zijn maar een paar van de belangrijke innovaties bij dit product. i-KIR2-eenheden kunnen worden gekoppeld aan traditionele systemen of stralingspanelen en garanderen altijd een zeer hoge energiezuinigheid. De installatie is sterk vereenvoudigd dankzij de integratie van de hydronische module in de omvormerpomp.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Systeemefficiëntie
  De eenheid is ontwikkeld als een systeem: alle componenten worden gereguleerd met bedrijfseigen controlelogica voor maximaal rendement.

  Hoog rendement bij gedeeltelijke belasting
  Hoog rendement in zowel de verwarmings- als koelmodus met behulp van omvormertechnologie om de werking van de compressor te moduleren en de exacte hoeveelheid energie te bieden op basis van de actuele vraag van het gebouw. Uiterst efficiënt voor weinig energieverbruik tijdens bedrijfsuren.

  Zeer zuinige componenten
  De elektronische thermostaatklep is een belangrijke component als het gaat om de verbetering van de prestaties en vermindering van energieverbruik doordat de klep het rendement van het systeem maximaliseert. Dit geldt ook voor de hydronische kit met waterpomp op basis van omvormer en modulatie van de ventilatorsnelheid met gelijkstroommotor (allemaal standaard inbegrepen).

  Uitgebreide operationele limieten
  Er is bijzondere aandacht besteed aan de wintermodus. Dankzij de omvormertechnologie overtreft deze de bedrijfslimieten van traditionele eenheden, zodat warm water tot 60 °C kan worden geleverd bij een buitentemperatuur tot – 20 °C.

  Geïntegreerde hydronische module
  De geïntegreerde hydronische module bevat alle componenten van het watercircuit, waardoor de installatieruimte, -tijd en -kosten dalen.

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  4,03 – 12,5 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  AWR DHW2 XE_0021m-0101ts

  AWR DHW2 XE 0021m – 0101ts

  Omkeerbare lucht-water warmtepomp

  Omkeerbare lucht-water warmtepomp met scroll compressor en volledige warmteterugwinning voor buiten opstelling

  PRANA DHW is de nieuwe ZUINIGE warmtepomp die het hele jaar kan worden ingezet in welke bedrijfsmodus dan ook: in één cyclus (airconditioning, verwarming, warm water voor woningen) en als gecombineerde cyclus voor totale warmteterugwinning (warm water in woningen en koeling). De energiezuinigheid is het hoogst tijdens de zomer: dan wordt warm water gratis geproduceerd dankzij volledige warmteterugwinning. Tijdens het gecombineerde gebruik gebruikt de DHW-warmtewisselaar de temperatuur van de uitlaatgassen om sanitair water op te warmen tot een temperatuur van wel 65 °C. De geavanceerde elektronische regeling van Climaveneta garandeert de hoogst mogelijke operationele flexibiliteit, terwijl de snelle bedrijfsmodus de algehele COP aanzienlijk verhoogt. Bovendien profiteert u van een elektriciteitsbesparing en heeft u minder ruimte nodig. Deze voordelen, gecombineerd met de mogelijkheid om voorgoed afscheid te nemen van de traditionele boiler, zorgt ervoor dat de PRANA DHW-warmtepompen een ideale oplossing vormen om energie te besparen in woningen, hotels en kleine bedrijven.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  – Constructie en voet van thermisch verzinkt staal met afwerking van epoxy-verfpoeder.

  – Uiterst efficiënte plaatwarmtewisselaars (aan warmwaterzijde voor woningtoepassingen) van AISI 316-roestvrij staal voor laag drukverlies. De warmtewisselaar is direct achter de compressor geplaatst en garandeert warmwaterproductie voor woningen. De eenheid heeft een volledig of gedeeltelijk terugwinningssysteem met de constante optimalisatie van rendement door de logische geavanceerde aanpassingscontroller.

  – De uiterst efficiënte plaatwarmtewisselaars van AISI 316-roestvrij staal voor een laag drukverlies voorzien in de aanvoer van zowel warm als koud water voor de vestiging, ongeacht het aanwezige warme water.

  – Hermetische scroll compressoren met carterverwarming en thermische bescherming.

  – Gevinde schoepen met koperen leidingen en aluminium schoepen met groot uitwisselingsoppervlak (100% getest op kwaliteit).

  – Elektrische axiale ventilatoren, externe rotor, elektromotor met 6 polen met thermische bescherming in aerodynamisch transportbandprofiel met veiligheidsrooster.

  – Apparaat voor lage buitenluchttemperatuur: continue regulering van de ventilatorsnelheid met drukschakelaar.

  – Beschermrooster voor spoel.

  – ‘Soft starter’ voor 230 V eenheden per ms en 400 V eenheden per ts.

  Het watercircuit wordt geleverd met:

  Circulatiepomp met variabel debiet aan installatiezijde; de krommen worden geselecteerd via het controlesysteem. Energiezuinigheidsklasse A.

  Circulatiepomp met variabel debiet aan warmwaterzijde voor woningtoepassingen. Energiezuinigheidsklasse A.

  Drukschakelaar aan systeemzijde

  Expansievat

  Veiligheidsklep

  Handmatige vulinrichting

  Manometer

  Ontluchtingsklep (installatiezijde).

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  5,8 – 22,8 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  i-NRG_0061m-0061t

  i-NRG 0061m – 0061T

  Omkeerbare lucht-water warmtepomp

  Omkeerbare lucht-water warmtepomp met inverter compressor en volledige warmteterugwinning voor binnen of buiten opstelling

  De nieuwe i-NRG-warmtepomp biedt exact de energie die het systeem vereist en volgt de daadwerkelijke belasting van het gebouw perfect dankzij de modulering van de omvormerventilator op gelijkstroom. Eén apparaat voor het hoogst mogelijke rendement, duurzaamheid en enorme besparingen dankzij de voordelen van ventilatoren op gelijkstroomfrequentie en circulerende pompen (omvormers) voor warmwatercircuits in zowel installaties als woningen. i-NRG vormt dé nieuwe generatie warmtepompen die het hele jaar door kunnen worden gebruikt in welke bedrijfsmodus dan ook: één cyclus (airconditioning, verwarming, warm water in woningen) en gecombineerde cycli voor totale warmteterugwinning (warm water en koeling in woningen). Warmwaterproductie in woningen wordt gegarandeerd dankzij een speciale warmtewisselaar voor warmteterugwinning: geheel, voor vrije warmwaterproductie in woningen of gedeeltelijk. Warm water voor woningtoepassingen wordt opgeslagen in een opslagtank met de juiste afmetingen. De eenheid kan binnen of buiten worden geïnstalleerd, waardoor volledige flexibiliteit wordt geboden. Brede operationele limieten voor het hele jaar, in het bijzonder voor verwarming: – Maximumtemperatuur van stromend water: 60 °C
  – Maximumtemperatuur van buitenlucht: 45 °C
  – Minimumtemperatuur van buitenlucht: -15 °C

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  • Constructie en voet van thermisch verzinkt staal met afwerking van epoxy-verfpoeder.
  • Uiterst efficiënte plaatwarmtewisselaars (aan warmwaterzijde voor woningtoepassingen) van AISI 316-roestvrij staal voor laag drukverlies. De warmtewisselaar is direct achter de compressor geplaatst en garandeert warmwaterproductie voor woningen. De eenheid heeft een volledig of gedeeltelijk terugwinningssysteem met de constante optimalisatie van rendement door de logische geavanceerde aanpassingscontroller.
  • De uiterst efficiënte plaatwarmtewisselaars van AISI 316-roestvrij staal voor een laag drukverlies voorzien in de aanvoer van zowel warm als koud water voor de vestiging, ongeacht het aanwezige warme water.
  • Scroll-compressor met gelijkstroomomvormer en mogelijkheid om zelf de capaciteit aan te passen. Minder inschakelstroom vereist dankzij modulatie door een omvormer.
  • Elektronische expansieklep.
  • Gevinde schoepen met koperen leidingen en aluminium schoepen met groot uitwisselingsoppervlak (100% getest op kwaliteit).
  • Axiale elektrische ventilator met continustroom in aerodynamisch transportbandprofiel met veiligheidsrooster.
  • Apparaat voor lage buitenluchttemperatuur: continue regulering van de ventilatorsnelheid met drukschakelaar.

  Het watercircuit wordt geleverd met:

  • Circulatiepomp met variabel debiet aan installatiezijde; de krommen worden geselecteerd via het controlesysteem.
  • Energiezuinigheidsklasse A
  • Circulatiepomp met variabel debiet aan warmwaterzijde voor woningtoepassingen.
  • Expansievat
  • Veiligheidsklep
  • Drukschakelaar aan systeemzijde
  • Manometer
  • Handmatige vulinrichting

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  14,7 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  i-NX-Q_0151P-0502P_DX

  i-NX-Q 0152P – 0552P

  Lucht-water 4-pijps warmtepomp

  Lucht-water 4-pijps machines voorzien van volledig inverter gestuurde scroll (VSD) compressoren.

  Multifunctionele eenheid voor buitenomgevingen, voor gebruik in systemen met 4 leidingen voor gelijktijdige productie van gekoeld en warm water via twee onafhankelijke hydronische circuits en VFD compressoren. Deze eenheden kunnen gelijktijdig voorzien in de vraag naar warm en koud water via een systeem dat geen seizoensgebonden omschakeling vereist en dus een goed alternatief is voor traditionele installaties met koelsysteem en boiler. Eenheid met twee onafhankelijke koudemiddelcircuits. Elk circuit werkt met een inverter gestuurde hermetische roterende scroll compressoren, met R410A, axiale ventilatoren, gesoldeerde plaatwarmtewisselaar en thermische expansieklep.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Uniek aanbod
  Eenheid om gelijktijdig te voorzien in vereisten aan koude en warme zijde, voor systemen met 4 leidingen zonder specifieke bedrijfsmodusinstelling

  Energiebesparing
  Energiebesparing gegarandeerd dankzij de geavanceerde bedrijfslogica. De controller van de eenheid stelt automatisch en onafhankelijk de beste bedrijfsmodus in om de energieabsorptie te minimaliseren, ongeacht de vraag naar koeling en/of verwarming.

  Gereed voor ErP
  Het hoogste rendement bij gedeeltelijke belasting kan voldoen aan het minimale seizoensgebonden rendement voor verwarming, SCOP en voor koeling, SEER, overeenkomstig de vereisten voor milieuvriendelijke ontwerpen van alle producten die energie gebruiken – en deze zelfs overtreffen.

  Geïntegreerde hydronische groep
  De ingebouwde hydronische module bevat al de componenten van het hoofdwatercircuit en is verkrijgbaar met enkele of dubbele interne leiding voor een laag of hoog debiet, vaste of variabele snelheid en configuratie voor installatie- en recuperatiecircuits (max. 4 pompen).

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  44,7 – 152 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  ERACS2-WQ_0802-1502

  ERACS2-WQ 0802 – 3202

  Water-water 4-pijps machine

  Integra water-water 4-pijps machine voor onafhankelijk warm- en koud water productie met schroef compressoren

  Multifunctionele binnenunit voor gebruik in 4-pijps systemen voor de gelijktijdige productie van gekoeld en warm water door middel van twee onafhankelijke watercircuits. Deze units zijn in staat om gelijktijdig aan de vraag naar warm en koud water te voldoen via een systeem dat geen seizoensschakeling vereist. Elk circuit werkt met een semi-hermetische schroefcompressor die R134a gebruikt, en drie buis-nest-warmtewisselaars, een koudewisselaar aan de gebruikerszijde die door beide circuits wordt gedeeld en werkt als verdamper bij de productie van koud water, een warmtewisselaar aan de gebruikerszijde die werkt als condensor bij de productie van warm water, en een warmtewisselaar aan de bronzijde die werkt als condensor of verdamper al naar gelang van de belasting.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Uniek aanbod
  Unit die ontworpen is om gelijktijdig te voldoen aan de behoeften van de koude en warme zijde, voor 4-pijps systemen zonder bijzondere werkingsmodusinstelling

  Energiebesparing
  Energiebesparing is gegarandeerd door de geavanceerde besturingslogica. De beste werkingsmodus wordt volledig automatisch en onafhankelijk ingesteld door de regelaar van de unit, om de geabsorbeerde energie te minimaliseren ongeacht de koel- en/of verwarmingsvraag.

  Groot werkingsbereik
  Levering van warm water tot 60 °C, biedt maximale veelzijdigheid met betrekking tot verschillende installatietechnische oplossingen.

  Geïntegreerde condensatieregeling
  Een 2-wegklep wordt standaard geleverd voor de regeling van de condensatiedruk. Voor alle toepassingen waarbij een constante waterstroom door de condensor nodig is, is op verzoek ook een 3-weg klepoptie beschikbaar.

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  189 – 363 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  NECS-WQ_0152-1204

  NECS-WQ 0152 – 1204

  Water-water 4-pijps machine

  Integra water-water 4-pijps machine voor onafhankelijk warm- en koud water productie met scroll compressoren

  Multifunctionele binnenunit voor gebruik in 4-pijps systemen voor de gelijktijdige productie van gekoeld en warm water door middel van twee onafhankelijke watercircuits. Deze units zijn in staat om gelijktijdig aan de vraag naar warm en koud water te voldoen via een systeem dat geen seizoensschakeling vereist. Waterbron-unit uitgerust met scrollcompressoren, met R410A, platenwarmtewisselaars en thermostatisch expansieventiel. Het assortiment bestaat uit units met twee en vier compressoren, alle met twee onafhankelijke koudemiddelcircuits.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Koudemiddel R410A
  Het gebruik van R410A maakt het mogelijk om een betere energie-efficiëntie te bereiken met volledig respect voor het milieu (ODP = 0)


  Geïntegreerde condensatieregeling
  Een 2-wegklep wordt standaard geleverd voor de regeling van de condensatiedruk. Voor alle toepassingen waarbij een constante waterstroom door de condensor nodig is, is op verzoek ook een 3-weg klepoptie beschikbaar.

  Energiebesparing
  Energiebesparing is gegarandeerd door de geavanceerde besturingslogica. De beste werkingsmodus wordt volledig automatisch en onafhankelijk ingesteld door de regelaar van de unit, om de geabsorbeerde energie te minimaliseren ongeacht de koel- en/of verwarmingsvraag.

  Warmwatertoevoer
  Productie van warm water tot 55 °C om te voldoen aan de meest veeleisende toepassingsbehoeften.

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  48,4 – 412 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  NX-Q 0152P-0602P

  NX-Q 0152P – 0602P

  Lucht-water 4-pijps warmtepomp

  Integra lucht-water 4-pijps machine voor onafhankelijk warm en koud productie met scroll compressoren

  Multifunctionele eenheid voor buitenomgevingen, voor gebruik in systemen met 4 leidingen voor gelijktijdige productie van gekoeld en warm water via twee onafhankelijke hydronische circuits. Deze eenheden kunnen gelijktijdig voorzien in de vraag naar warm en koud water via een systeem dat geen seizoensgebonden omschakeling vereist en dus een goed alternatief is voor traditionele installaties met koelsysteem en boiler. Eenheid met twee onafhankelijke koudemiddelcircuits. Elk circuit werkt met hermetische roterende scroll compressoren, met R410A, axiale ventilatoren, gesoldeerde plaatwarmtewisselaar en thermische expansieklep.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Uniek aanbod
  Eenheid om gelijktijdig te voorzien in vereisten aan koude en warme zijde, voor systemen met 4 leidingen zonder specifieke bedrijfsmodusinstelling

  Energiebesparing
  Energiebesparing gegarandeerd dankzij de geavanceerde bedrijfslogica. De controller van de eenheid stelt automatisch en onafhankelijk de beste bedrijfsmodus in om de energieabsorptie te minimaliseren, ongeacht de vraag naar koeling en/of verwarming.

  Gereed voor ErP
  Het hoogste rendement bij gedeeltelijke belasting kan voldoen aan het minimale seizoensgebonden rendement voor verwarming, SCOP en voor koeling, SEER, overeenkomstig de vereisten voor milieuvriendelijke ontwerpen van alle producten die energie gebruiken – en deze zelfs overtreffen.

  Geïntegreerde hydronische groep
  De ingebouwde hydronische module bevat al de componenten van het hoofdwatercircuit en is verkrijgbaar met enkele of dubbele interne leiding voor een laag of hoog debiet, vaste of variabele snelheid en configuratie voor installatie- en recuperatiecircuits (max. 4 pompen).

  Breed bedrijfsbereik
  De nauwkeurige regeling van de condensvorming (snelheidsregeling van de variabele ventilator standaard op elk model) en specifieke sets maken het mogelijk om het systeem te gebruiken bij een buitenluchttemperatuur van -10 °C tot 46 °C, met een uit de verdamper stromende watertemperatuur van -8 °C tot 18 °C en warm water tot 55 °C.

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  43,9 – 169 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  i-FX-Q2_0502-1102

  i-FX-Q2 0502 – 1102

  Lucht-water 4-pijps warmtepomp

  Integra lucht-water 4-pijps machine voor onafhankelijk warm- en koud water productie met inverterschroef compressoren

  Multifunctionele eenheid met omvormer voor buitenomgevingen, voor gebruik in systemen met 4 leidingen voor gelijktijdige productie van gekoeld en warm water in twee onafhankelijke hydronische circuits. Deze eenheden kunnen tegelijkertijd voorzien in de vraag naar warm en koud water via een systeem dat geen seizoensgebonden omschakeling vereist en dus een goed alternatief is voor traditionele installaties met koelsysteem en boiler. Elk circuit heeft een semi-hermetische schroefcompressor op variabele snelheid met R134a, twee warmtewisselaars met mantel en buizen en een spoelwarmtewisselaar aan bronzijde die door beide circuits wordt gedeeld. De warmtewisselaar met mantel en buizen aan de koelzijde fungeert als verdamper voor de productie van koud water; de warmtewisselaar met mantel en buizen aan de verwarmingszijde fungeert als condensor voor de productie van warm water. De extra spoel met schoepen aan de bronzijde fungeert, afhankelijk van de belasting, als condensor of verdamper.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Uniek aanbod
  Eenheid om gelijktijdig te voorzien in vereisten aan koude en warme zijde, voor systemen met 4 leidingen zonder specifieke bedrijfsmodusinstelling

  Energiebesparing
  Energiebesparing gegarandeerd dankzij de geavanceerde bedrijfslogica. De controller van de eenheid stelt automatisch en onafhankelijk de beste bedrijfsmodus in om de energieabsorptie te minimaliseren, ongeacht de vraag naar koeling en/of verwarming.

  Zeer hoog rendement
  Standaard hoog rendement bij volledige en gedeeltelijke belasting in zowel de verwarmings- als koelmodus met behulp van omvormertechnologie om de werking van de compressoren en EC-ventilatoren continu te moduleren en zo de exacte hoeveelheid energie te bieden op basis van de actuele vraag van de installatie. Het hoge rendement leidt tot een lager energieverbruik gedurende het gehele jaar, voor elke bedrijfsmodus en elke buitensituatie.

  Gereed voor ErP
  Dankzij de omvormertechnologie kan het hoogste rendement bij gedeeltelijke belasting voldoen aan het minimale seizoensgebonden rendement voor verwarming, SCOP (alleen voor omkeerbare eenheden) en voor koeling, SEER, overeenkomstig de vereisten voor milieuvriendelijke ontwerpen van alle producten die energie gebruiken –en deze zelfs overtreffen. De eenheden voldoen al aan de minimale energiezuinigheidsvereisten voor seizoenen die vanaf 2021 van kracht worden.

  Breed bedrijfsbereik
  De werking van het apparaat is gegarandeerd bij een buitenluchttemperatuur tot -12°C in de winter en tot 46°C in de zomer. Productie van warm water tot 60 °C zonder accessoires en van gekoeld water tussen -8 °C en +18 °C zodat aan elke mogelijke toepassing kan worden voldaan.

  Harmonie tussen eenheid en installatie
  Een lage inschakelstroom en een hogere vermogensfactor dan vergelijkbare eenheden met een vaste snelheid maken een eenvoudige elektrische installatie mogelijk die niet wordt belast tijdens het opstarten en zonder dat er extra apparaten voor de correctie van de vermogensfactor nodig zijn. Dankzij het gebruik van VSD-technologie kan de eenheid traploos normaliseren, met daardoor lagere schommelingen in de temperatuur van uitstromend water.

  Minder geluid
  Dankzij het gebruik van EC-ventilatoren en VSD-schroefcompressoren functioneren i-FX-Q2-eenheden bij gedeeltelijke belastingen (waarvan het grootste deel van het jaar sprake is) stiller ten opzichte van eenheden met een vaste snelheid.

  Flexibele selectie
  De eenheden kunnen tot voorbij het nominale punt worden geselecteerd, zodat de initiële investering (boostselectie) kan worden beperkt of nog meer nadruk kan worden gelegd op het rendement (herhalingsselectie).

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  43,9 – 129 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  

  ERACS2-Q 1062 – 3222

  Lucht-water 4-pijps warmtepomp

  Integra lucht-water 4-pijps machine voor onafhankelijk warm- en koud water productie met schroef compressoren

  Multifunctionele eenheid voor buitenomgevingen, voor gebruik in systemen met 4 leidingen voor gelijktijdige productie van gekoeld en warm water via twee onafhankelijke hydronische circuits. Deze eenheden kunnen gelijktijdig voorzien in de vraag naar warm en koud water via een systeem dat geen seizoensgebonden omschakeling vereist en dus een goed alternatief is voor traditionele installaties met koelsysteem en boiler. Elk circuit werkt met een half-hermetische schroefcompressor die gebruikmaakt van R134a, twee warmtewisselaars met mantel en buis die door beide circuits worden gedeeld, een koude- en warmtewisselaar aan de installatiezijde die fungeert als verdamper bij de productie van koud water, een warmtewisselaar aan de installatiezijde die fungeert als condensor bij de productie van warm water en een spoelwarmtewisselaar aan bronzijde die, afhankelijk van de belasting, fungeert als condensor of verdamper.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Uniek aanbod
  Eenheid om gelijktijdig te voorzien in vereisten aan koude en warme zijde, voor systemen met 4 leidingen zonder specifieke bedrijfsmodusinstelling

  Energiebesparing
  Energiebesparing gegarandeerd dankzij de geavanceerde bedrijfslogica. De controller van de eenheid stelt automatisch en onafhankelijk de beste bedrijfsmodus in om de energieabsorptie te minimaliseren, ongeacht de vraag naar koeling en/of verwarming.

  Breed bedrijfsbereik
  De werking van het apparaat is gegarandeerd bij een buitenluchttemperatuur tot -10 °C in de winter en tot 46 °C in de zomer.

  Uitvoering ‘XL-CA-E’ verkrijgbaar
  Exclusieve premiumversie. Voor de eerste keer gecombineerd verkrijgbaar: het laagste geluidsniveau op de markt en maximaal rendement in elke bedrijfsmodus.

  Warmwaterlevering
  Aanvoer van warm water tot 60 °C voor maximale veelzijdigheid met betrekking tot verschillende technische oplossingen voor installaties.

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  199 – 826 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  NECS-Q_0604-1204

  NECS-Q 0604 -1204

  4-pijps warmtepomp

  Integra lucht-water 4-pijps machine voor onafhankelijke warm- en koud water productie met scroll compressoren

  Multifunctionele eenheid voor buitenomgevingen, voor gebruik in systemen met 4 leidingen voor gelijktijdige productie van gekoeld en warm water via twee onafhankelijke hydronische circuits. Deze eenheden kunnen gelijktijdig voorzien in de vraag naar warm en koud water via een systeem dat geen seizoensgebonden omschakeling vereist en dus een goed alternatief is voor traditionele installaties met koelsysteem en boiler. Deze eenheid is voorzien van hermetische roterende scroll compressoren, met R410A, axiale ventilatoren, gesoldeerde plaatwarmtewisselaar en thermische expansieklep. Uitwendige panelen van Peraluman en onderzijde van gegalvaniseerd plaatstaal met lakafwerking. De serie bevat uitvoeringen met twee en vier compressoren, die allebei twee onafhankelijke koudemiddelcircuits hebben.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Uniek aanbod
  Unit om gelijktijdig te voorzien in vereisten aan koude en warme zijde, voor systemen met 4 leidingen zonder specifieke bedrijfsmodusinstelling

  Totale veelzijdigheid
  Climaveneta is het enige bedrijf dat totaaloplossingen met scroll compressoren biedt in 3 uitvoeringen die zijn ontworpen om te voorzien in allesomvattende systemen en toepassingsvereisten

  Baanbrekende elektronica
  De Energy Raiser-eenheden zijn uitgerust met een ontwikkelde elektronische eenheid die volledig automatisch beheer van het beste bedrijfstype toestaat om aan de belastingvereisten te voldoen.

  Ventilatieregeling voor gebruik bij lage temperatuur
  De standaardeenheden worden geleverd met ventilatieregeling op basis van druk, zodat de eenheid koud water kan produceren met een externe luchttemperatuur tot -10 °C.

  Geïntegreerde hydronische groep
  De ingebouwde hydronische module bevat al de componenten van het hoofdwatercircuit en is verkrijgbaar met enkele of dubbele interne leiding voor een laag of hoog debiet en configuratie voor installatie- en recuperatiecircuits (max. 4 pompen).

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  142 – 311 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  TECS-EFC_0211-1204

  TECS-EFC- 0211 – 1204

  Luchtgekoelde koelmachine

  Hoogrendements luchtgekoelde koelmachine met adiabatische vrije koeling

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Koelmachine is o.a. standaard voorzien van:

  • Olievrije centrifugaalcompressoren
  • R134a-koelmiddel
  • Axiale EC-ventilatoren
  • Condensatiespiraal met koperen buizen en aluminium lamellen
  • Onderwater-verdamper met schaal en buis
  • Elektronische expansieklep

  Beschikbare opties
  Vraag ons naar de beschikbare opties voor deze machine!

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  300 – 1682 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  TECS-EFC_0211-1204

  FX-EFC 1502 – 6002

  Koelmachine met adiabatische vrije koeling

  Koelmachine met adiabatische vrije koeling

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Koelmachine is o.a. standaard voorzien van:

  • Semi-hermetische schroefcompressoren
  • R134a-koelmiddel
  • Axiaalventilatoren
  • Condensatiespiraal met koperen buizen en aluminium vinnen
  • Schaal- en buisverdamper-doorvoer
  • Elektronische expansieklep

  Beschikbare opties
  Vraag ons naar de beschikbare opties voor deze machine!

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  330 – 1441 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  NECS-FC

  NECS-FC 0152 – 1604

  Luchtgekoelde koelmachine

  Luchtgekoelde koelmachine met scroll compressoren voor vrije koeling

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Koelmachine is o.a. standaard voorzien van:

  • Scroll compressoren
  • Platenwarmtewisselaar
  • Thermostatische expansieventielen

  Beschikbare opties
  Vraag ons naar de beschikbare opties voor deze machine!

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  41,5 – 477 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  TECS-FC_0211-1204

  TECS2-FC 0211 – 1204

  Luchtgekoelde koelmachine

  Energiezuinige luchtgekoelde koelmachine met olievrije centrifugaal compressoren voor vrije koeling

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Koelmachine is o.a. standaard voorzien van:

  • Turbocor compressoren
  • Badverdamper
  • Elektronische expansieventielen
  • EC-ventilatoren

  Beschikbare opties
  Vraag ons naar de beschikbare opties voor deze machine!

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  302 – 1693 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  FX FC

  FX-FC 1502 – 6002

  Koelmachine

  Luchtgekoelde koelmachine met schroef compressoren voor vrije koeling

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Koelmachine is o.a. standaard voorzien van:

  • Bitzer schroefcompressoren
  • Shell & tube warmtewisselaar
  • Elektronische expansieventielen

  Beschikbare opties:
  Vraag ons naar de beschikbare opties voor deze machine!

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  332 – 1450 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  FOCS_ME_1001-9604

  FOCS-ME 1001 – 9604

  Koelmachine voor splitopstelling

  Koelmachine met schroef compressoren voor splitopstelling

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Koelmachine is o.a. standaard voorzien van:

  • Externe condensor
  • Half-hermetische schroefcompressoren die zijn geoptimaliseerd voor R134a
  • Verdamper met mantel en buis
  • Thermostatische expansieklep

  Beschikbare opties
  Vraag ons naar de beschikbare opties voor deze machine!

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  219 – 2240 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  NECS-ME_0152-1604

  NECS-ME 0152 – 1604

  Koelmachine voor split-opstelling

  Koelmachine met scroll compressoren voor split-opstelling

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Koelmachine is o.a. standaard voorzien van:

  • Hermetische roterende scroll compressoren die werken met R410A
  • Gesoldeerde plaatwarmtewisselaar
  • Thermische expansieklep

  Beschikbare opties
  Vraag ons naar de beschikbare opties voor deze machine!

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  39,5 – 432 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  FOCS-ME_0401-1902

  FOCS-ME 0401 – 1902

  Koelmachine voor split-opstelling

  Koelmachine met schroef compressoren voor split-opstelling

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Koelmachine is o.a. standaard voorzien van:

  • Remote condensor
  • Half-hermetische schroefcompressoren die zijn geoptimaliseerd voor R134a
  • Verdamper met mantel en buis
  • Thermostatische expansieklep

  Beschikbare opties
  Vraag ons naar de beschikbare opties voor deze machine!

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  79,2 – 410 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  i-FX-W 1-i_1402-4652

  FX-W-G05- 0551 – 1752

  Watergekoelde koelmachine

  Watergekoelde koelmachine

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Koelmachine is o.a. standaard voorzien van:

  • Semi-hermetische schroefcompressoren geoptimaliseerd om te werken met een lage compressieverhouding en R513A
  • Mantel-en-buis-verdamper
  • Watergekoelde condensor
  • Elektronisch expansieventiel

  Beschikbare opties:
  Vraag ons naar de beschikbare opties voor deze machine!

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  124 – 399 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  FX-W_0551-1752

  FX-W- 0551 – 1752

  Watergekoelde koelmachine

  Watergekoelde koelmachine

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Koelmachine is o.a. standaard voorzien van:

  • Semi-hermetische schroefcompressoren geoptimaliseerd om te werken met een lage compressieverhouding en R134a
  • Mantel-en-buis-verdamper
  • Watergekoelde condensor
  • Elektronisch expansieventiel

  Beschikbare opties:
  Vraag ons naar de beschikbare opties voor deze machine!

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  124 – 401 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  FOCS2-W_1301-9604

  FOCS2-W 1301 – 9604

  Water-water warmtepomp

  Energiezuinige hydraulisch omkeerbare water-water warmtepomp met schroef compressoren

  Unit voor binnenopstelling voor de productie van gekoeld/warm water. Semi-hermetische schroefcompressoren geoptimaliseerd om te werken met een lage compressieverhouding en R513A; watergekoelde condensor en verdamper; elektronisch expansieventiel. Frame van polyester gelakt verzinkt staal. Hoogefficiënte unit: de innovatieve geoptimaliseerde compressoren en de hoogwaardige warmtewisselaars verhogen de EER-waarden tot 5,1 (CA-versie) en zelfs tot 5,6 (CA-E-versie) onder Eurovent-standaardvoorwaarden.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Hoge efficiëntie
  De versie ‘CA-E’ wordt gekenmerkt door een hogere efficiëntie dan de ‘klasse A’ voor Eurovent. De gemaakte technologische keuzes garanderen minimale gebruikskosten en dus een snelle terugverdientijd.

  Aanpasbaarheid
  Aanpasbaarheid aan de warmtevraag van het gebouw dankzij de continue capaciteitsregeling, gewaarborgd door een geavanceerde besturingslogica.

  Stille werking
  Zeer stille werking dankzij het nauwkeurige ontwerp van de unit. Optionele integrale akoestische behuizing, verlaagt het geluidsniveau meer dan de beste op de markt

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  306 – 2416 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  TECS2-W HFO_0351-1414

  TECS2-W 0251 – 1954

  Watergekoelde koelmachine

  Energiezuinige watergekoelde koelmachine met olievrije centrifugaal compressoren

  Tekstblok

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  tekst

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  241 – 1949 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  FOCS3-W_0551-4752

  FOCS3-W 0551 – 4752

  Watergekoelde koelmachine

  Watergekoelde koelmachine met schroef compressoren

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Koelmachine is o.a. standaard voorzien van:

  • Semi-hermetische schroefcompressoren geoptimaliseerd om te werken met een lage compressieverhouding
  • R134a; watergekoelde condensor
  • Badverdamper
  • Elektronisch expansieventiel

  Beschikbare opties:
  Vraag ons naar de beschikbare opties voor deze machine!

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  188 – 1693 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  i-FX-W 1-i_1402-4652

  i-FX-W (1+i) 1402 – 4652

  Watergekoelde koelmachine

  Energiezuinige watergekoelde koelmachine met inverterschroef compressoren

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Koelmachine is o.a. standaard voorzien van:

  • Schroefcompressoren met vast en variabel toerental (inverteraandrijving) geoptimaliseerd voor R134a
  • Elektronisch expansieventiel
  • Hoogwaardige mantel
  • Watergekoelde condensor
  • Badverdamper

  Beschikbare opties:
  Vraag ons naar de beschikbare opties voor deze machine!

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  488 – 1637 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  TECS2-W HFO_0351-1414

  TECS2-W HFO 0351 – 1414

  Watergekoelde koelmachine

  Energiezuinige watergekoelde koelmachine met olievrije centrifugaal compressoren

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Koelmachine is o.a. standaard voorzien van:

  • Centrifugaalcompressoren (olievrij)
  • Koudemiddel HFO (1234-ze)
  • Elektronische regelklep
  • Watergekoelde condensor
  • Badverdamper

  Beschikbare opties:
  Vraag ons naar de beschikbare opties voor deze machine!

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  340 – 1364 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  FOCS2-W_1301-960

  FOCS-W 0401 – 1902

  Watergekoelde koelmachine

  Watergekoelde koelmachine met schroef compressoren

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Koelmachine is o.a. standaard voorzien van:

  • Bitzer schroefcompressoren
  • Shell & tube warmtewisselaars
  • Thermostatische expansieventielen

  Beschikbare opties:
  Vraag ons naar de beschikbare opties voor deze machine!

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  87 – 447 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  NX_0152P-0812P

  NX-G06 0202P – 0812P

  Lucht-water koelmachine

  Groene lucht-water koelmachine met scroll compressoren

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Koelmachine is o.a. standaard voorzien van:

  Koudemiddel met laag GWP
  Het nieuwe koudemiddel R454B is het meest milieuvriendelijke alternatief voor het veelgebruikte koudemiddel R410A en biedt tot 76% minder GWP (‘Global Warming Potential’; het GWP van R454B is 466, het GWP van R410A is 1924 volgens de 5e IPCC-versie) en geen impact op de ozonlaag.

  Breed bedrijfsbereik
  Deze eenheden kunnen in de warmtepompmodus op volledige belasting draaien tot een buitenluchttemperatuur van -15 °C en zijn in de koelmodus inzetbaar tot 46 °C zonder dat er extra opties nodig zijn. Deze pompen kunnen bij volledige belasting warm water tot 42 °C produceren bij een buitenluchttemperatuur van -15 °C.

  Elektronische expansieklep
  Het gebruik van de elektronische expansieklep levert aanzienlijke voordelen op, vooral bij een wisselende vraag en verschillende externe omstandigheden. De klep werd in deze units geïntroduceerd na nauwkeurige ontwerpkeuzes met betrekking tot het koelcircuit en de optimalisatie van de werking in verschillende bedrijfsomstandigheden. De elektronische expansieklep wordt standaard geleverd in de zeer zuinige CA-versie.

  Zuinigheidsklasse A
  De gehele serie is ook verkrijgbaar met rendementsbeoordeling Klasse A (voor verwarming). De CA-versie garandeert een hoog rendement binnen alle geluidsconfiguraties dankzij de royale afmetingen van de koudemiddel uitwisseloppervlakken en een nauwkeurige regeling van de ventilatoren.

  Twee geluidsemissieniveaus
  Er zijn twee verschillende geluidsemissieniveaus beschikbaar. Daardoor kan de beste eenheid worden vastgesteld op basis van de vereisten voor het systeem waarin deze zal worden geïnstalleerd en de toepassing ervan.

  Geïntegreerde hydronische groep
  De optioneel ingebouwde hydronische module bevat al de componenten van het hoofdwatercircuit en is verkrijgbaar met één of twee interne leidingen voor matige of hoge verwarming.

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  49,6 – 218 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  i-FX-G01_laterale

  i-FX-G05- 2202 – 7223

  Luchtgekoelde koelmachine

  Luchtgekoelde koelmachine

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Koelmachine is o.a. standaard voorzien van:

  • Gekoeld water met semi-hermetische schroefcompressoren met variabel toerental, geoptimaliseerd voor R513A
  • Axiaalventilatoren
  • Microkanaals aluminium condensorbatterijen
  • Single-pass verdamper
  • Elektronisch expansieventiel

  Beschikbare opties
  Vraag ons naar de beschikbare opties voor deze machine!

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  477 – 1697 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  i-FX-G01_laterale

  FX-G05 1502 – 7223

  Luchtgekoelde koelmachine

  Luchtgekoelde koelmachine met schroef compressoren met koudemiddel R513a

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Koelmachine is o.a. standaard voorzien van:

  • Gekoeld water met semi-hermetische schroefcompressoren geoptimaliseerd voor R513A
  • Axiaalventilatoren
  • Microkanaals aluminium condensorbatterijen
  • Single-pass mantel
  • Verdamper
  • Elektronisch expansieventiel

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  289 – 1710 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  i-FX-G01_laterale

  i-FX-G01 2202 – 7223

  Luchtgekoelde koelmachine

  Luchtgekoelde koelmachine met inverter schroefcompressoren voorzien van koudemiddel R134a

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Koelmachine is o.a. standaard voorzien van:

  • Semi-hermetische schroefcompressoren met variabele snelheid
  • Geoptimaliseerd voor R134a
  • Axiaalventilatoren
  • Microkanaal volaluminium condensorbatterijen
  • Single-pass shell
  • Buizenverdamper

  Beschikbare opties:
  Vraag ons naar de beschikbare opties voor deze machine!

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  477 – 1697 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  i-FX-G01_laterale

  i-FX-G04 2202 – 7823

  Luchtgekoelde koelmachine

  Luchtgekoelde koelmachine met inverter schroefcompressoren voorzien van koudemiddel HFO (R1234ze)

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Koelmachine is o.a. standaard voorzien van:

  • Twee inverter gestuurde Bitzer schroefcompressoren
  • Shell & tube warmtewisselaars
  • Twee scheiden koudemiddelcircuits
  • Koudemiddel HFO R1234ze

  Beschikbare opties:
  Vraag ons naar de beschikbare opties voor deze machine!

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  377 – 1463 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  NX-C(N)_0072 - 1104

  NX-C 0072 – 1204

  Luchtgekoelde koelmachine

  Luchtgekoelde koelmachine met scroll compressoren voor binnenopstelling

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Koelmachine is o.a. standaard voorzien van:

  • Gekoeld water met scrollcompressoren
  • Centrifugaal-plugventilatoren met EC-motor
  • Gesoldeerde platenwisselaar
  • Thermisch expansieventiel

  Beschikbare opties:
  Vraag ons naar de beschikbare opties voor deze machine!

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  17,4 – 282 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  NX_0152P-0812P

  i-NX 0152P – 0812P

  Luchtgekoelde koelmachine

  Luchtgekoelde koelmachine met inverter scroll compressoren

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  43,9 – 129 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  FX HFO_1502-7823

  FX HFO 1502 – 7823

  Luchtgekoelde koelmachine

  Luchtgekoelde koelmachine met schroef compressoren met HFO koudemiddel

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Koelmachine is o.a. standaard voorzien van:

  • Semi-hermetische schroefcompressoren
  • HFO-koudemiddel R1234ze 
  • Axial-flow fans
  • Micro-channel full-aluminum condensing coils
  • Single-pass shell
  • Tubes evaporator

  Beschikbare opties:
  Vraag ons naar de beschikbare opties voor deze machine!

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  289 – 1710 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  FX_1502-7223

  FX 1502 – 7223

  Luchtgekoelde koelmachine

  Luchtgekoelde koelmachine met schroef compressoren voor buiten opstelling

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Koelmachine is o.a. standaard voorzien van:

  • Semi-hermetische schroefcompressoren
  • Geoptimaliseerde R134a axiaalventilatoren
  • micro-channel full-aluminum condensorbatterijen
  • Single-pass shell
  • Buizenverdamper

  Beschikbare opties:
  Vraag ons naar de beschikbare opties voor deze machine!

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  289 – 1710 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  TECS2_0211-1154

  TECS2 0211 – 1154

  Luchtgekoelde koelmachine

  Energiezuinige luchtgekoelde koelmachine met olievrije centrifugaal compressoren voor buiten opstelling

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Koelmachine is o.a. standaard voorzien van:

  • Turbocor compressoren
  • Badverdamper
  • Elektronische expansieventielen

  Beschikbare opties:
  Vraag ons naar de beschikbare opties voor deze machine!

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  220 – 1324 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  i-FX (1+i)_2602-5403

  i-FX(1+i) 2602 – 5403

  Luchtgekoelde koelmachine

  Energiezuinige luchtgekoelde koelmachine met inverterschroef compressoren voor buiten opstelling

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Koelmachine is o.a. standaard voorzien van:

  • Bitzer inverter schroefcompressor
  • Shell & tube of platen warmtewisselaars
  • Elektronische expansieventielen

  Beschikbare opties:
  Vraag ons naar de beschikbare opties voor deze machine!

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  567 – 1273 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  ECS2 HFO_0351-1053

  TECS2 HFO 0351 – 1053

  Luchtgekoelde koelmachine

  Energiezuinige luchtgekoelde koelmachine met olievrije centrifugaal compressoren voor buiten opstelling

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Koelmachine is o.a. standaard voorzien van:

  • Turbocor compressoren voor HFO 1234ZE
  • Badverdamper
  • Elektronische expansieventielen

  Beschikbare opties:
  Vraag ons naar de beschikbare opties voor deze machine!

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  47,8 – 159 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  NECS-N_0202T-0612T

  NECS 0202T – 0612T

  Luchtgekoelde koelmachine

  Luchtgekoelde koelmachine met scroll compressoren voor buiten opstelling

  Koelmachine is o.a. standaard voorzien van:

  • Scroll compressoren
  • Shell & tube warmtewisselaars
  • Thermostatische expansieventielen
  • Twee koudemiddelcircuits

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Beschikbare opties
  Vraag ons naar de beschikbare opties voor deze machine!

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  47,8 – 159 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  NECS_1314-3218

  NECS 1314 – 3218

  Luchtgekoelde koelmachine

  Luchtgekoelde koelmachine met scroll compressoren voor buiten opstelling

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Koelmachine is o.a. standaard voorzien van:

  • Scroll compressoren
  • Shell & tube warmtewisselaar
  • Elektronische expansieventielen
  • Aluminium microchannel condensorbatterij

  Beschikbare opties:
  Vraag ons naar de beschikbare opties voor deze machine!

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  334 – 885 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  NX_0614P-1214P

  NX 0614T -1214T

  Luchtgekoelde koelmachine

  Luchtgekoelde koelmachine met scroll compressoren voor buiten opstelling

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Koelmachine is o.a. standaard voorzien van:

  • Scroll compressoren
  • Shell & tube warmtewisselaar
  • Thermostatische of elektronische expansieventielen
  • Aluminium microchannel condensorbatterij

  Beschikbare opties:
  Vraag ons naar de beschikbare opties voor deze machine!

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  159 – 352 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  NX_0614P-1214P

  NX 0614P -1214P

  Luchtgekoelde koelmachine

  Luchtgekoelde koelmachine met scroll compressoren voor buiten opstelling

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Koelmachine is o.a. standaard voorzien van:

  • Scroll compressoren
  • Platenwarmtewisselaar
  • Thermostatische expansieventielen
  • Aluminium microchannel condensorbatterij

  Beschikbare opties:
  Vraag ons naar de beschikbare opties voor deze machine!

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  47,8 – 159 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  NX_0152P-0812P

  NX 0152P – 0812P

  Luchtgekoelde koelmachine

  Luchtgekoelde koelmachine met scroll compressoren voor buiten opstelling

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Koelmachine is o.a. standaard voorzien van:

  • Scroll compressoren
  • Platenwarmtewisselaar
  • Thermostatische of elektronische expansieventielen
  • Aluminium microchannel condensorbatterij


  Beschikbare opties:
  Vraag ons naar de beschikbare opties voor deze machine!

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  39,2 – 227 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  FOCS2-W_1301-9604

  FOCS2-W-G05 1301 – 9604

  Omkeerbare water-water warmtepomp

  Energiezuinige hydraulisch omkeerbare water-water warmtepomp met schroef compressoren

  Unit voor binnenopstelling voor de productie van gekoeld/warm water. Semi-hermetische schroefcompressoren geoptimaliseerd om te werken met een lage compressieverhouding en R513A; watergekoelde condensor en verdamper; elektronisch expansieventiel. Frame van polyester gelakt verzinkt staal. Hoogefficiënte unit: de innovatieve geoptimaliseerde compressoren en de hoogwaardige warmtewisselaars verhogen de EER-waarden tot 5,1 (CA-versie) en zelfs tot 5,6 (CA-E-versie) onder Eurovent-standaardvoorwaarden.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Hoge efficiëntie
  De versie ‘CA-E’ wordt gekenmerkt door een hogere efficiëntie dan de ‘klasse A’ voor Eurovent. De gemaakte technologische keuzes garanderen minimale gebruikskosten en dus een snelle terugverdientijd.

  Aanpasbaarheid
  Aanpasbaarheid aan de warmtevraag van het gebouw dankzij de continue capaciteitsregeling, gewaarborgd door een geavanceerde besturingslogica.

  Stille werking
  Zeer stille werking dankzij het nauwkeurige ontwerp van de unit. Optionele integrale akoestische behuizing, verlaagt het geluidsniveau meer dan de beste op de markt

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  305 – 1485 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  i-FX-W (1+i) _H_1402-46-web

  i-FX-W (1+i) /H 1402 – 4652

  Warmtepompen

  Beschrijving

  Tekstblok

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  tekst

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  532 – 1784 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  NX-W _H_0122-120

  NX-W 0122 – 1204

  Watergekoelde koelmachine

  Watergekoelde koelmachine met scroll compressoren

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Koelmachine is o.a. standaard voorzien van:

  • Scrollcompressoren
  • Gesoldeerde platenwisselaar
  • Elektronisch expansieventiel

  Beschikbare opties:
  Vraag ons naar de beschikbare opties voor deze machine!

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  38,1 – 398 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  FOCS2-W _web

  FOCS2-W /H 1301 – 9604

  Omkeerbare water-water warmtepomp

  Energiezuinige hydraulisch omkeerbare water-water warmtepomp met schroef compressoren

  Unit voor binnenopstelling voor de productie van gekoeld/warm water. Semi-hermetische schroefcompressoren geoptimaliseerd om te werken met lage compressieverhouding en R134a; watergekoelde condensor en verdamper; elektronisch expansieventiel. Frame van polyester gelakt verzinkt staal. Hoogefficiënte unit: de innovatieve geoptimaliseerde compressoren en de hoogwaardige warmtewisselaars verhogen de EER-waarden tot 5,1 (CA-versie) en zelfs tot 5,6 (CA-E-versie) onder Eurovent-standaardvoorwaarden.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Hoge efficiëntie
  De versie ‘CA-E’ wordt gekenmerkt door een hogere efficiëntie dan de ‘klasse A’ voor Eurovent. De gemaakte technologische keuzes garanderen minimale gebruikskosten en dus een snelle terugverdientijd.

  Aanpasbaarheid
  Aanpasbaarheid aan de warmtevraag van het gebouw dankzij de continue capaciteitsregeling, gewaarborgd door een geavanceerde besturingslogica.

  Stille werking
  Zeer stille werking dankzij het nauwkeurige ontwerp van de unit. Optionele integrale akoestische behuizing, verlaagt het geluidsniveau meer dan de beste op de markt

  Configuraties
  H – Functie met warmtepomp, omkeerbaar aan hydraulische zijde

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  306 – 2416 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  TECS2-W HFO_0351-1414

  TECS2-W/H 0251 – 1614

  Omkeerbare water-water warmtepomp

  Energiezuinige hydraulisch omkeerbare water-water warmtepomp met olievrije centrifuugaal compressoren

  Binnenunit voor de productie van gekoeld/warm water met olievrije centrifugaalcompressoren, met R134a, elektronische regelklep, watergekoelde condensor en badverdamper. Basis, draagconstructie en panelen zijn van verzinkt epoxy gepoedercoat staal binnen geplooide dikte. Flexibele en betrouwbare unit; hij past zich gemakkelijk aan verschillende thermische belastingen aan dankzij de precieze thermoregulering en het gebruik van invertertechnologie. De compressor is radicaal innovatief: magnetische lagers en digitale toerentalregeling van de rotor maken efficiëntieniveaus bij deelbelasting mogelijk die tot dusver onmogelijk waren.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Configuraties
  – H – Functie met warmtepomp, omkeerbaar aan hydraulische zijde

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  50 – 218 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  FOCS-W _H_0401-1302

  FOCS-W /H 0401 – 1302

  Omkeerbare water-water warmtepomp

  Hydraulisch omkeerbare water-water warmtepomp met schroef compressoren

  Binnenunit voor de productie van gekoeld/warm water met semi-hermetische schroefcompressoren geoptimaliseerd voor R134a, thermostatisch expansieventiel, watergekoelde condensor en verdamper. Basis, draagconstructie en panelen zijn van verzinkt epoxy gepoedercoat staal binnen geplooide dikte. Flexibele en betrouwbare unit; hij past zich gemakkelijk aan verschillende thermische belastingen aan dankzij de precieze thermoregulering. Het hoge prestatieniveau wordt bereikt dankzij de nauwkeurige dimensionering van alle interne componenten.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Flexibiliteit
  Flexibiliteit in toepassingen dankzij de vele beschikbare functies en versies

  Aanpasbaarheid
  Aanpasbaarheid aan de koelingsvraag van het gebouw dankzij de continue capaciteitsregeling, gewaarborgd door een geavanceerde besturingslogica.

  Configuraties
  – H – Functie met warmtepomp, omkeerbaar aan hydraulische zijde

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  87 – 298 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  NX-WN_0122-1204

  NX-WN 0122 – 1204

  Omkeerbare water-water warmtepomp

  Omkeerbare water-water warmtepomp met scroll compressoren

  Water-water-binnen unit voor de productie van gekoeld/warm water, met hermetische roterende scroll compressoren, gesoldeerde plaatwarmtewisselaar en een elektronische expansieklep. Voet en frame van heet gegalvaniseerd gevormd plaatstaal met een geschikte dikte. Alle onderdelen zijn van polyester met poederlak (RAL 7035) om totale weersbestendigheid te bieden. De serie bevat de uitvoeringen met twee compressoren voor één circuit en de uitvoeringen met vier compressoren voor dubbele circuits.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Hoog rendement
  Zeer hoog rendement bij volledige en gedeeltelijke belasting, op hoogste marktniveaus, dankzij aangepaste technologische oplossingen. Deze eenheden waarborgen lage operationele kosten en hebben daardoor een korte terugverdientijd.

  Gereed voor ErP
  Het hoogste rendement bij gedeeltelijke belasting kan voldoen aan het minimale seizoensgebonden rendement voor verwarming, SCOP (alleen voor omkeerbare eenheden) en voor koeling, SEER, overeenkomstig de vereisten voor milieuvriendelijke ontwerpen van alle producten die energie gebruiken – en deze zelfs overtreffen. De eenheden voldoen al aan de minimale seizoensgebonden energiezuinigheidsvereisten die vanaf 2021 van kracht worden.

  Variabel primair debiet (optioneel)
  Energiebesparing dankzij variabele aansturing van de pompsnelheid op basis van de belastingeis en het variabele debiet garandeert dat de eenheden ook werken in kritieke bedrijfsomstandigheden. VPF (‘Variable Primary Flow’) beschikbaar voor maten 0604-1204.

  Extreem stil
  Extreem stil en uiterst efficiënt dankzij speciale akoestische systemen en een nauwkeurige selectie van componenten.

  Geïntegreerde hydronische module
  De ingebouwde hydronische module bevat al de componenten van het hoofdwatercircuit en is optioneel verkrijgbaar met één of twee interne leidingen voor een laag debiet, vaste of variabele snelheid en gebruik aan gebruikers- of bronzijde (max. 4 pompen).

  Geïntegreerde condensatieregeling
  De elektronica van de eenheden beheert de meest geschikte condensatieregeling voor elk type toepassing: drukregelklep, modulatieklep in twee of drie richtingen, signaal van 0-10 V voor pompen met een variabele snelheid.

  Totale veelzijdigheid
  De eenheden zijn ontworpen met tal van geïntegreerde accessoires, waarbij rekening is gehouden met gebruik in een open lus (bronwater of grondwater), droge koeler of koeltoren en geschikt voor geothermische toepassing om te voorzien in alle servicesystemen en installatievereisten.

  Standaard elektronische expansieklep
  Het gebruik van de elektronische expansieklep levert aanzienlijke voordelen op, vooral bij een wisselende vraag en verschillende bedrijfsomstandigheden. Energiebesparing wordt gegarandeerd dankzij rendementsoptimalisatie bij verschillende bedrijfsomstandigheden. Met de elektronische thermostaatklep kunt u sneller machines stabiliseren en de bedrijfslimieten uitbreiden.

  Configuraties
  – Basisfunctie

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  37,5 – 396 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  NX_0152P-0812P

  NX-N-G06 0202P – 0812P

  Lucht-water omkeerbare warmtepomp

  Groene lucht-water omkeerbare warmtepomp met scroll compressoren en lage GWP-koudemiddel R454B

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Koudemiddel met laag GWP
  Het nieuwe koudemiddel R454B is het meest milieuvriendelijke alternatief voor het veelgebruikte koudemiddel R410A en biedt tot 76% minder GWP (‘Global Warming Potential’; het GWP van R454B is 466, het GWP van R410A is 1924 volgens de 5e IPCC-versie) en geen impact op de ozonlaag.

  Breed bedrijfsbereik
  Deze eenheden kunnen in de warmtepompmodus op volledige belasting draaien tot een buitenluchttemperatuur van -15 °C en zijn in de koelmodus inzetbaar tot 46 °C zonder dat er extra opties nodig zijn. Deze pompen kunnen bij volledige belasting warm water tot 42 °C produceren bij een buitenluchttemperatuur van -15 °C.

  Elektronische expansieklep
  Het gebruik van de elektronische expansieklep levert aanzienlijke voordelen op, vooral bij een wisselende vraag en verschillende externe omstandigheden. De klep werd in deze units geïntroduceerd na nauwkeurige ontwerpkeuzes met betrekking tot het koelcircuit en de optimalisatie van de werking in verschillende bedrijfsomstandigheden. De elektronische expansieklep wordt standaard geleverd in de zeer zuinige CA-versie.

  Zuinigheidsklasse A
  De gehele serie is ook verkrijgbaar met rendementsbeoordeling Klasse A (voor verwarming). De CA-versie garandeert een hoog rendement binnen alle geluidsconfiguraties dankzij de royale afmetingen van de koudemiddel uitwisseloppervlakken en een nauwkeurige regeling van de ventilatoren.

  Twee geluidsemissieniveaus
  Er zijn twee verschillende geluidsemissieniveaus beschikbaar. Daardoor kan de beste eenheid worden vastgesteld op basis van de vereisten voor het systeem waarin deze zal worden geïnstalleerd en de toepassing ervan.

  Geïntegreerde hydronische groep
  De optioneel ingebouwde hydronische module bevat al de componenten van het hoofdwatercircuit en is verkrijgbaar met één of twee interne leidingen voor matige of hoge verwarming.

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  50 – 218 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  NX_0152P-0812P

  i-NX-N 0151P – 0502P

  Omkeerbare lucht-water warmtepomp

  Omkeerbare lucht-water warmtepomp met inverter scroll compressoren voor buitenopstelling

  Buitensysteem voor de productie van gekoeld/warm water met Scroll-compressoren met vaste snelheid en variabele snelheid (bepaald door omvormer), geoptimaliseerd voor R410A in een configuratie met één circuit; standaard uitgerust met axiale ventilatoren, condensorspoel met koperen leidingen en aluminium schoepen en elektronische expansieklep. Flexibele en betrouwbare eenheid; past zichzelf eenvoudig aan verschillende thermische belastingen aan dankzij de nauwkeurige temperatuurregeling en het gebruik van omvormertechnologie. Het hoge prestatieniveau, bij zowel volledige als gedeeltelijke belasting, is mogelijk dankzij het nauwkeurige ontwerp en het gebruik van motoren met een vast snelheid in combinatie met een (omvormer)motor met variabele snelheid.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Hoog rendement
  Eenheid met hoog rendement en lager energieverbruik dankzij omvormertechnologie, voor lagere operationele kosten en dus een sneller rendement.

  Gereed voor ErP
  De hoogste mate van rendement bij gedeeltelijke belasting kan voldoen aan het minimale seizoensgebonden rendement voor verwarming, SCOP, overeenkomstig de vereisten voor milieuvriendelijke ontwerpen van alle producten die energie gebruiken – en deze zelfs overtreffen.

  Variabel primair debiet
  Energiebesparing dankzij variabele aansturing van de pompsnelheid op basis van de belastingeis en het variabele debiet garandeert dat de eenheden ook werken in kritieke bedrijfsomstandigheden.

  Geïntegreerde hydronische module
  De ingebouwde hydronische module bevat al de componenten van het hoofdwatercircuit en is optioneel verkrijgbaar met één of twee interne leidingen voor laag of hoog debiet, vaste of variabele snelheid en buffertank.

  Standaard elektronische expansieklep
  Het gebruik van de elektronische expansieklep levert aanzienlijke voordelen op, vooral bij een wisselende vraag en verschillende bedrijfsomstandigheden. Energiebesparing wordt gegarandeerd dankzij rendementsoptimalisatie bij verschillende bedrijfsomstandigheden. Met de elektronische thermostaatklep kunt u sneller machines stabiliseren en de bedrijfslimieten uitbreiden.

  Twee geluidsemissieniveaus
  Er zijn twee verschillende akoestische versies verkrijgbaar voor specifieke toepassingsvereisten.

  Configuraties
  – Basisfunctie
  – D – Functie voor gedeeltelijke warmteterugwinning uit condensvorming

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  41 – 128 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  NX-C(N)_0072 - 1104

  NX-CN 0072 – 1104

  Warmtepomp

  Omkeerbare lucht-water warmtepomp met scroll compressoren voor binnen opstelling

  Warmtepomp voor installatie in een binnenomgeving; voor de productie van gekoeld/warm water, met hermetische roterende scroll compressoren, centrifugale ventilatoren met EC-motor, gesoldeerde plaatwarmtewisselaar en thermische expansieklep. Constructie en buitenpanelen van heet gegalvaniseerde metalen platen en gelakt met epoxypoedercoating RAL 7035. De panelen kunnen gemakkelijk worden verwijderd voor snelle en gemakkelijke toegang tot de interne componenten vanaf beide zijden van de eenheid. De serie bevat de uitvoeringen met twee compressoren voor één circuit en de uitvoeringen met vier compressoren voor dubbele circuits.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Hoog rendement
  Zeer hoog rendement bij volledige en gedeeltelijke belasting, op de hoogste marktniveaus, dankzij aangepaste technologische oplossingen. Deze eenheden waarborgen lage operationele kosten en hebben daardoor een korte terugverdientijd.

  Gereed voor ErP
  De hoogste mate van rendement bij gedeeltelijke belasting kan voldoen aan het minimale seizoensgebonden rendement voor verwarming, SCOP, overeenkomstig de vereisten voor milieuvriendelijke ontwerpen van alle producten die energie gebruiken – en deze zelfs overtreffen.

  Stekkerventilator met elektromotor
  Grotere luchtstroom bij een kleinere diameter. Bespaar energiekosten door het hoogste rendement op het bedrijfspunt. De ventilator is direct gekoppeld aan de motor, zodat er geen energieverlies als gevolg van de transmissie (riemen en riemschijven) optreedt. De externe rotor is voorzien van permanente magneten. Uitstekend rendement – zelfs bij gedeeltelijke belasting – als gevolg van afwezigheid van borstels en lager gebruik in alle bedrijfsomstandigheden om beter rendement in seizoenen te behalen overeenkomstig de ErP-richtlijn.

  Totale veelzijdigheid
  Horizontale of verticale luchtstroom.

  Geïntegreerde hydronische module
  De ingebouwde hydronische module bevat al de componenten van het waterhoofdcircuit en is optioneel verkrijgbaar met één of twee interne leidingen voor laag of hoog debiet en vaste of variabele snelheid.

  Configuraties

  • Basisfunctie
  • D – Functie voor gedeeltelijke warmteterugwinning uit condensvorming

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  18 – 265 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  NECS-FC

  AWR – HT 0404 – 0604

  Omkeerbare lucht-water warmtepomp

  Omkeerbare lucht-water warmtepomp met scroll compressoren voor buiten opstelling

  AWR-HT staat voor de beste oplossing voor systemen waarin zowel water op hoge temperatuur voor ruimteverwarming en sanitaire doeleinden als airconditioning moeten worden gecombineerd. Met deze oplossing kan eenvoudig ruimteverwarming worden geboden met behulp van radiatoren, waardoor geen grote wijzigingen nodig zijn in bestaande distributiesystemen op locatie. De compressor met EVI-technologie en extra stoominjectie in de compressiecyclus garandeert een watertemperatuur van 65 °C en bedrijfslimieten tot wel -20 °C. Er zijn geen sensoren of leidingverbindingen met putten nodig. De installatie is eenvoudig, waardoor dit een geschikte oplossing is voor alle toepassingen.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Premium ‘Klasse A’- Rendement
  De volledige serie is beschikbaar met premium rendementslabel (beter dan klasse A) voor verwarming. AWR-HT/CA-E en AWR-HT/LN-CA-E garanderen een hoog rendement en dito stilte, waardoor deze serie de beste oplossing is voor zowel residentiële als licht commerciële markten.

  Breed bedrijfsbereik
  Productie van warm water met een hoge temperatuur tot 65 °C voor verwarming van ruimten en sanitaire doeleinden. De eenheid kan standaard worden gebruikt bij een buitentemperatuur tot -20 °C.

  Maximale betrouwbaarheid
  Maximale betrouwbaarheid tijdens het gebruik dankzij twee belangrijke functies: – twee onafhankelijke circuits voor alle afmetingen; – systeem om ijsvorming op de spoel te voorkomen, zodat kortere en efficiëntere ontdooicycli worden gegarandeerd.

  Hernieuwbare energie voor commerciële installaties
  De beste oplossing in gecentraliseerde residentiële systemen, zoals appartementen, waar de renovatiekosten moeten worden beperkt door hetzelfde distributiesysteem met radiatoren te houden en tegelijkertijd een bron voor hernieuwbare energie te bieden.

  Modulaire configuratie
  Modulaire configuratie met capaciteitsuitbreiding tot 400 kW voor installaties met gemiddelde en hoge capaciteit. Mogelijkheid om verschillende thermische belastingen te beheren overeenkomstig de eisen van verwarming en warmwatersystemen voor woningen.

  Configuraties
  – Basisfunctie
  – D – Functie voor gedeeltelijke warmteterugwinning uit condensvorming

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  116-181 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  AW-HT_0122-0302

  AWR-HT 0122 – 0302

  Omkeerbare lucht-water warmtepomp

  Omkeerbare lucht-water warmtepomp met scroll compressoren voor buitenopstelling

  AWR-HT staat voor de beste oplossing voor systemen waarin zowel water op hoge temperatuur voor ruimteverwarming en sanitaire doeleinden als airconditioning moeten worden gecombineerd. Met deze oplossing kan eenvoudig ruimteverwarming worden geboden met behulp van radiatoren, waardoor geen grote wijzigingen nodig zijn in bestaande distributiesystemen op locatie. De compressor met EVI-technologie en extra stoominjectie in de compressiecyclus garandeert een watertemperatuur van 65 °C en bedrijfslimieten tot wel -20 °C. Er zijn geen sensoren of leidingverbindingen met putten nodig. De installatie is eenvoudig, waardoor dit een geschikte oplossing is voor alle toepassingen.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Premium ‘Klasse A’- Rendement
  De volledige serie is beschikbaar met premium rendementslabel (beter dan klasse A) voor verwarming. AWR-HT/CA-E en AWR-HT/LN-CA-E garanderen een hoog rendement en dito stilte, waardoor deze serie de beste oplossing is voor zowel residentiële als licht commerciële markten.

  Breed bedrijfsbereik
  Productie van warm water met een hoge temperatuur tot 65 °C voor verwarming van ruimten en sanitaire doeleinden. De eenheid kan standaard worden gebruikt bij een buitentemperatuur tot -20 °C.

  Maximale betrouwbaarheid
  Maximale betrouwbaarheid tijdens het gebruik dankzij twee belangrijke functies: – twee onafhankelijke circuits voor alle afmetingen; – systeem om ijsvorming op de spoel te voorkomen, zodat kortere en efficiëntere ontdooicycli worden gegarandeerd.

  Hernieuwbare energie voor commerciële installaties
  De beste oplossing in gecentraliseerde residentiële systemen, zoals appartementen, waar de renovatiekosten moeten worden beperkt door hetzelfde distributiesysteem met radiatoren te houden en tegelijkertijd een bron voor hernieuwbare energie te bieden.

  Modulaire configuratie
  Modulaire configuratie met capaciteitsuitbreiding tot 400 kW voor installaties met gemiddelde en hoge capaciteit. Mogelijkheid om verschillende thermische belastingen te beheren overeenkomstig de eisen van verwarming en warmwatersystemen voor woningen.

  Configuraties
  – Basisfunctie
  – D – Functie voor gedeeltelijke warmteterugwinning uit condensvorming

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  34 – 91,7 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  NX-C(N)_0072 - 1104

  NX-CN 0072 – 1104

  Omkeerbare lucht-water warmtepomp

  Omkeerbare lucht-water warmtepomp met scroll compressoren voor binnenopstelling

  Warmtepomp voor installatie in een binnenomgeving; voor de productie van gekoeld/warm water, met hermetische roterende scroll compressoren, centrifugale ventilatoren met EC-motor, gesoldeerde plaatwarmtewisselaar en thermische expansieklep. Constructie en buitenpanelen van heet gegalvaniseerde metalen platen en gelakt met epoxypoedercoating RAL 7035. De panelen kunnen gemakkelijk worden verwijderd voor snelle en gemakkelijke toegang tot de interne componenten vanaf beide zijden van de eenheid. De serie bevat de uitvoeringen met twee compressoren voor één circuit en de uitvoeringen met vier compressoren voor dubbele circuits.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Hoog rendement
  Zeer hoog rendement bij volledige en gedeeltelijke belasting, op de hoogste marktniveaus, dankzij aangepaste technologische oplossingen. Deze eenheden waarborgen lage operationele kosten en hebben daardoor een korte terugverdientijd.

  Gereed voor ErP
  De hoogste mate van rendement bij gedeeltelijke belasting kan voldoen aan het minimale seizoensgebonden rendement voor verwarming, SCOP, overeenkomstig de vereisten voor milieuvriendelijke ontwerpen van alle producten die energie gebruiken – en deze zelfs overtreffen.

  Stekkerventilator met elektromotor
  Grotere luchtstroom bij een kleinere diameter. Bespaar energiekosten door het hoogste rendement op het bedrijfspunt. De ventilator is direct gekoppeld aan de motor, zodat er geen energieverlies als gevolg van de transmissie (riemen en riemschijven) optreedt. De externe rotor is voorzien van permanente magneten. Uitstekend rendement – zelfs bij gedeeltelijke belasting – als gevolg van afwezigheid van borstels en lager gebruik in alle bedrijfsomstandigheden om beter rendement in seizoenen te behalen overeenkomstig de ErP-richtlijn.

  Totale veelzijdigheid
  Horizontale of verticale luchtstroom.

  Geïntegreerde hydronische module
  De ingebouwde hydronische module bevat al de componenten van het waterhoofdcircuit en is optioneel verkrijgbaar met één of twee interne leidingen voor laag of hoog debiet en vaste of variabele snelheid.

  Configuraties
  – Basisfunctie
  – D – Functie voor gedeeltelijke warmteterugwinning uit condensvorming

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  148 – 335 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  FOCS-N_2022-4822

  FOCS-N 2022 – 4822

  Omkeerbare lucht-water warmtepomp

  Omkeerbare lucht-water warmtepomp met schroef compressoren voor buitenopstelling

  Warmtepomp voor buitenomgevingen voor de productie van koel/warm water, met semi-hermetische schroefcompressoren geoptimaliseerd voor R134a, met axiale ventilatoren, externe spoel met koperen leidingen en aluminium schoepen, warmtewisselaar met mantel en buizen ontworpen door Mitsubishi Electric Hydronics & IT Cooling Systems S.p.A. en elektronische expansieklep. Voet en fundament en panelen zijn van gegalvaniseerd, met epoxy gepoedercoat, extra dik staal. Deze eenheden zijn ontworpen voor systemen met twee leidingen en kunnen warm of koud water produceren overeenkomstig de geselecteerde bedrijfsmodus. De nauwkeurige thermoregulering garandeert een optimale respons op veranderingen in de belasting in alle bedrijfsomstandigheden.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Hoog rendement
  Eenheid in klasse A conform Eurovent (bij verwarming). Uiterst efficiënt voor weinig energieverbruik tijdens bedrijfsuren.

  Compactheid
  Beperkte afmetingen voor eenvoudige installatie – zelfs op locaties met beperkte ruimte

  Breed bedrijfsbereik
  De werking van het apparaat is gegarandeerd bij een buitenluchttemperatuur tot -10 °C in de winter en tot 46 °C in de zomer.

  Warmwaterlevering
  Aanvoer van warm water tot 60 °C voor maximale veelzijdigheid met betrekking tot verschillende technische oplossingen voor installaties.

  Configuraties
  – Basisfunctie
  – D – Functie voor gedeeltelijke warmteterugwinning uit condensvorming

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  441 – 1162 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  NECS-N_1314-3218

  NECS-N 1314 – 3218

  Omkeerbare lucht-water warmtepomp

  Omkeerbare lucht-water warmtepomp met scroll compressoren voor buitenopstelling

  Warmtepomp voor buitenomgevingen voor de productie van koel/warm water, met hermetische roterende scroll compressoren, ozonvriendelijk R410A-koudemiddel, axiale ventilatoren, warmtewisselaar met mantel en buizen en elektronische expansieklep. Het assortiment bestaat uit units die zijn uitgerust met vier, zes en acht compressoren in een configuratie met meerdere circuits.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Koudemiddel R410A
  Het gebruik van R410A is toegestaan om betere energiezuinigheid te realiseren met volledig respect voor het milieu (ODP = 0)

  Warmtewisselaar
  De warmtewisselaar met mantel en buizen maakt maximale flexibiliteit tijdens installatie van de eenheden mogelijk, waardoor maximaal rendement kan worden behaald. ‘NECS-N’ staat niet voor niets voor de beste optie voor alle hydronische toepassingen voor de residentiële, commerciële en industriële markten.

  Standaard elektronische expansieklep
  Het gebruik van de elektronische expansieklep levert aanzienlijke voordelen op, vooral bij een wisselende vraag en verschillende externe omstandigheden. De klep werd in deze units geïntroduceerd na nauwkeurige ontwerpkeuzes met betrekking tot het koelcircuit en de optimalisatie van de werking in verschillende bedrijfsomstandigheden.

  Geïntegreerde hydronische groep
  De optioneel ingebouwde hydronische module bevat al de componenten van het hoofdwatercircuit en is verkrijgbaar met één of twee interne leidingen voor matige of hoge verwarming.

  Configuraties
  – Basisfunctie
  – D – Functie voor gedeeltelijke warmteterugwinning uit condensvorming

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  320-833 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  NX_0614P-1214P

  NX-N 0604T -1204T

  Omkeerbare lucht-water warmtepomp

  Omkeerbare lucht-water warmtepomp met scroll compressoren voor buitenopstelling

  Omkeerbare unit voor buitenomgevingen voor de productie van gekoeld/warm water, met hermetische roterende scroll compressoren, ozonvriendelijk R410A-koudemiddel, axiale ventilatoren, koperen leidingen, aluminium schoepen, luchtspiralen, warmtewisselaar met mantel en buizen en, afhankelijk van het model, thermostatische of elektronische expansieklep. Uitwendige panelen van voorgelakt plaatstaal en onderzijde van gegalvaniseerd staal met lakafwerking. De serie bestaat uit eenheden die zijn uitgerust met vier compressoren in tandemconfiguratie op twee onafhankelijke koelvloeistofcircuits.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Koudemiddel R410A
  Het gebruik van R410A is toegestaan om betere energiezuinigheid te realiseren met volledig respect voor het milieu (ODP = 0)

  Standaard elektronische expansieklep
  Het gebruik van de elektronische expansieklep levert aanzienlijke voordelen op, vooral bij een wisselende vraag en verschillende externe omstandigheden. De klep werd in deze units geïntroduceerd na nauwkeurige ontwerpkeuzes met betrekking tot het koelcircuit en de optimalisatie van de werking in verschillende bedrijfsomstandigheden. De elektronische expansieklep wordt standaard geleverd in de zeer zuinige CA-versie en is optioneel voor de compacte K-versies.

  Zuinigheidsklasse A
  De gehele serie is ook verkrijgbaar met rendementsbeoordeling Klasse A (voor verwarming). De CA-versie garandeert een hoog rendement binnen alle geluidsconfiguraties dankzij de royale afmetingen van de koudemiddel uitwisseloppervlakken en een nauwkeurige regeling van de ventilatoren.

  Warmtewisselaar
  De warmtewisselaar met mantel en buizen maakt maximale flexibiliteit tijdens installatie van de eenheden mogelijk, waardoor drukverlies aan de hydronische zijde tot een minimum wordt beperkt. Daarmee vormt het model de beste keuze voor alle hydronische toepassingen in de residentiële, commerciële en industriële markt.

  Geïntegreerde hydronische groep
  De optioneel ingebouwde hydronische module bevat al de componenten van het hoofdwatercircuit en is verkrijgbaar met één of twee interne leidingen voor matige of hoge verwarming.

  Configuraties
  – Basisfunctie
  – D – Functie voor gedeeltelijke warmteterugwinning uit condensvorming

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  148 – 335 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  NX_0614P-1214P

  NX-N 0604P -1204P

  Omkeerbare lucht-water warmtepomp

  Omkeerbare lucht-water warmtepomp met scroll compressoren voor buitenopstelling

  Omkeerbare eenheid voor buitenomgevingen voor de productie van gekoeld/warm water, met hermetische roterende scroll compressoren, ozonvriendelijk R410A-koelmiddel, axiale ventilatoren, koperen leidingen, aluminium schoepen, luchtspiralen, gesoldeerde platenwarmtewisselaar en thermostatische expansieklep. Uitwendige panelen van voorgelakt plaatstaal en onderzijde van gegalvaniseerd staal met lakafwerking. De serie bestaat uit eenheden die zijn uitgerust met vier compressoren in tandemconfiguratie op twee onafhankelijke koelvloeistofcircuits.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Koudemiddel R410A
  Het gebruik van R410A is toegestaan om betere energiezuinigheid te realiseren met volledig respect voor het milieu (ODP = 0)

  Geïntegreerde hydronische groep
  De optioneel ingebouwde hydronische module bevat al de componenten van het waterhoofdcircuit en is verkrijgbaar met één of twee interne leidingen voor matige of hoge verwarming.

  Configuraties
  – Basisfunctie
  – D – Functie voor gedeeltelijke warmteterugwinning uit condensvorming

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  148 – 319 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  MANAGER 3000

  MANAGER 3000

  Beheer- en bedieningssysteem

  Groepstoepassing MANAGER 3000

  MANAGER 3000 is een gecentraliseerd beheer- en bedieningssysteem voor een groep hydronische eenheden, zoals koelsystemen, warmtepompen en energieversterkers van Mitsubishi Electric Hydronics & IT Cooling Systems S.p.A. Het systeem kan maximaal 8 eenheden met dezelfde of verschillende energieclassificaties beheren in systemen met 2 of 4 leidingen. De regeling kan, waar nodig, worden ingesteld op basis van de temperatuur die wordt gemeten door de aanvoer- of retoursensor van de installatie. Deze wordt geleverd in een industriële verpakking inclusief alle componenten. MANAGER 3000 heeft een gebruikersinterface met touchscreen van 8,4” waarop u met een paar eenvoudige aanrakingen toegang hebt tot alle informatie en opdrachten kunt verzenden. Communicatie tussen MANAGER 3000 en de machines vindt plaats via een seriële RS485-verbinding. Er moeten eigen aanpassingssensoren worden aangebracht in daarvoor bestemde uitsparingen in de leidingen van het hydraulische systeem. Er kunnen verschillende aanvullende opties, die moeten worden gekozen op basis van de kenmerken, behoeften en beschikbaarheid van een externe verbinding op de plaats waar de eenheden worden geïnstalleerd, worden geleverd in dezelfde verpakking van de MANAGER 3000: een modem/router voor aansluiting op een vaste ADSL-lijn, een modem voor verbinding met een vast PSTN en een modem voor verbinding met GPRS.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  • Eenvoudige installatie dankzij een totaaloplossing
  • Touchscreen van 8,4”, 65536 kleuren
  • Beveiliging – toegang tot gegevens met wachtwoordbescherming
  • Interface met meerdere talen
  • Mogelijkheid om het type regeling en de referentiesensor voor regeling te selecteren
  • Mogelijkheid om het type distributie van de aanvragen van het groepsregelsysteem naar de machines te selecteren overeenkomstig de behoeften voor het systeem
  • Er kan prioriteit worden toegekend aan sommige eenheden
  • Mogelijkheid om te kiezen hoeveel eenheden in stand-by staan (dynamische stand-by)
  • Afstemming van bedrijfsuren van één systeem
  • Alarmweergave per apparaat en eenheid
  • Beheer van extra seriële verbinding voor de integratie van bestaand gebouwbeheersysteem

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  NX_0152P-0812P

  NX-N 0152P – 0812P

  Omkeerbare lucht-water warmtepomp

  Omkeerbare lucht-water warmtepomp met scroll compressoren voor buiten opstelling

  Buitensysteem met warmtepomp voor de productie van gekoeld/warm water, met hermetische scroll compressoren voor het gebruik van R410A, axiale ventilatoren, platenwarmtewisselaar, condensatiespoel met koperen buizen en aluminium schoepen en thermostatische of elektronische expansieklep (afhankelijk van uitvoering). Het assortiment bestaat uit units die zijn uitgerust met twee compressoren in een configuratie met één circuit.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Koudemiddel R410A
  Het gebruik van R410A is toegestaan om betere energiezuinigheid te realiseren met volledig respect voor het milieu (ODP = 0)

  Elektronische expansieklep
  Het gebruik van de elektronische expansieklep levert aanzienlijke voordelen op, vooral bij een wisselende vraag en verschillende externe omstandigheden. De klep werd in deze units geïntroduceerd na nauwkeurige ontwerpkeuzes met betrekking tot het koelcircuit en de optimalisatie van de werking in verschillende bedrijfsomstandigheden. De elektronische expansieklep wordt standaard geleverd in de zeer zuinige CA-versie.

  Zuinigheidsklasse A
  De gehele serie is ook verkrijgbaar met rendementsbeoordeling Klasse A (voor verwarming). De CA-versie garandeert een hoog rendement binnen alle geluidsconfiguraties dankzij de royale afmetingen van de koudemiddel uitwisseloppervlakken en een nauwkeurige regeling van de ventilatoren.

  Breed bedrijfsbereik
  De werking van het apparaat is gegarandeerd bij een buitenluchttemperatuur tot -10 °C in de winter en tot 46 °C in de zomer.

  Voldoet aan de strengste europese normen
  Het belangrijkste nieuwe kenmerk dat de nieuwe NX-N-eenheden onderscheidt, betreft de berekeningsmethoden die worden gebruikt om de waarden voor energiezuinigheid te bepalen. Deze waarden worden nu niet alleen berekend op basis van de geleverde capaciteit en verbruikte energie, maar houden ook rekening met het drukverlies van de warmtewisselaar of de beschikbare drukkop als de eenheid overeenkomstig de Europese norm EN14511 wordt geïnstalleerd met pompen. Zo vormt de energiezuinigheid niet langer een index voor het evalueren van de eenheid alleen, maar wordt ook de eenheid als onderdeel van het systeem beoordeeld – en wordt er dus rekening gehouden met de energie die nodig is om de koelvloeistof of de warmtedrager die in het systeem wordt gebruikt rond te pompen.

  Twee geluidsemissieniveaus
  Er zijn twee verschillende geluidsemissieniveaus beschikbaar. Daardoor kan de beste eenheid worden vastgesteld op basis van de vereisten voor het systeem waarin deze zal worden geïnstalleerd en de toepassing ervan.

  Geïntegreerde hydronische groep
  De optioneel ingebouwde hydronische module bevat al de componenten van het waterhoofdcircuit en is verkrijgbaar met één of twee interne leidingen voor matige of hoge verwarming.

  Configuraties
  – Basisfunctie
  – D – Functie voor gedeeltelijke warmteterugwinning uit condensvorming

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  35,8 – 219 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

 •  
  NECS-N_0202T-0612T

  NECS-N 0202T – 0612T

  Omkeerbare lucht-water warmtepomp

  Omkeerbare lucht-water warmtepomp met scroll compressoren voor buiten opstelling

  Omkeerbare warmtepomp voor buitenomgevingen voor de productie van koel/warm water, met hermetische roterende scroll compressoren, axiale ventilatoren, warmtewisselaar met mantel en buizen, en thermostatische expansieklep. Externe panelen van Peraluman en constructie uit aluminiumdelen. De serie is uitgerust met twee compressoren op twee onafhankelijke koelvloeistofcircuits.

  Meer weten?

  Wilt u meer informatie over onze producten? Neem contact op met onze verkoopafdeling.

  Stuur een e-mail

  of bel +31 (0) 34 8410770

  Kenmerken

  Koudemiddel R410A
  Het gebruik van R410A is toegestaan om betere energiezuinigheid te realiseren met volledig respect voor het milieu (ODP = 0)

  Warmtewisselaar
  De warmtewisselaar met mantel en buizen maakt maximale flexibiliteit tijdens installatie van de eenheden mogelijk, waardoor maximaal rendement kan worden behaald. ‘NECS’ staat niet voor niets voor de beste optie voor alle hydronische toepassingen voor de residentiële, commerciële en industriële markten.

  Geïntegreerde hydronische groep
  De ingebouwde hydronische module bevat al de componenten van het waterhoofdcircuit en is verkrijgbaar met één of twee interne leidingen voor matige of hoge verwarming.

  Maximale betrouwbaarheid
  Eenheid met twee onafhankelijke koelvloeistofcircuits; ontworpen voor maximaal rendement bij volledige belasting, voor ononderbroken gebruik als een van de twee circuits tijdelijk uitvalt.

  Specificaties

  Totale koelcapaciteit
  48 – 151 kW

  Uitvoeringen

  B
  Basic

Nieuwsgierig geworden?
Compac Services
Nieuwsgierig geworden?

Voor nadere informatie kan je terecht bij Cees Hilhorst.