Service en onderhoud

Onze systemen houden het klimaat in uw ruimtes onder controle. Met service en onderhoud zorgen wij ervoor dat ze altijd optimaal blijven werken. Onze ervaren specialisten staan altijd voor u klaar.

EPBD

Vanuit de Europese richtlijn Energieprestatie Gebouwen is het verplicht maatregelen te nemen die de energieprestatie van gebouwen verbeteren. Alle aircosystemen moeten dan ook EPBD goed gekeurd worden. Al onze service engineers zijn EPBD gecertificeerd.

Wij houden uw klimaatinstallatie in topconditie

Voor een optimaal klimaat in uw ruimtes is het essentieel dat uw koelmachine of warmtepomp continu goed blijft werken. Daarom zetten we met Compac Services in op preventief onderhoud. Dankzij regelmatige inspecties constateren we problemen in een vroeg stadium. We zorgen direct voor een doeltreffende oplossing. Zo voorkomen we storingen en kunt u altijd vertrouwen op uw installatie.

Welk merk koelinstallatie u ook heeft, wij verzorgen het benodigde onderhoud. Compac Services is de specialist op het gebied van water-waterkoelmachines, lucht-waterkoelmachines, lucht-waterwarmtepompen en water-waterwarmtepompen – ook in combinatie met warmte-koude opslag. Kies een onderhoudscontract voor uw koelinstallatie(s) dat bij u past. Bepaal zelf hoe vaak we bij u langskomen (met het wettelijk minimum als ondergrens) en hoe snel we bij problemen moeten reageren. Of kies voor een all-in onderhoudscontract.

Kantoren

Isolatie, glasgevels, verlichting en computerapparatuur: het wordt steeds warmer op kantoor. Om te zorgen dat medewerkers prettig kunnen blijven werken en dat klanten zich op hun gemak voelen in uw ontvangstruimte, is goede koeling en ventilatie tegenwoordig dan ook pure noodzaak. Vaak ook in de winter. Hoe uw kantoor ook gebouwd is, bij Compac hebben we de juiste koelmachine(s) voor een optimaal klimaat in al uw ruimtes.

Bekijk projecten
Fabriekshallen

De fabriekshal is het hart van uw bedrijf. Door alle machines is het hier vaak al snel warm. Zorg dat uw medewerkers toch onder aangename temperaturen en in een goede luchtkwaliteit kunnen werken. Dat bevordert hun productiviteit en daarmee uw bedrijfsvoering. Compac biedt de ideale koelinstallatie en ventilatie om ook het klimaat van grote hallen volledig onder controle te houden.

Warenhuizen & Winkels

In warenhuizen en winkels staat de beleving van de klant voorop. Mensen blijven langer in uw winkel en zijn eerder geneigd tot kopen als er een prettig klimaat heerst. Het hele jaar rond: van gezellig warm in de winter tot lekker koel in de zomer. Met onze koelmachines en warmtepompen biedt u uw klanten én medewerkers altijd een fijn winkelklimaat.

Scholen

De coronacrisis heeft wel duidelijk gemaakt hoe belangrijk goede ventilatie en koeling is voor de hygiëne op scholen. Omdat leerlingen en personeel nu eenmaal dicht op elkaar zitten en veel bewegen binnen het gebouw. Compac heeft de ideale systemen om de luchtkwaliteit in uw school continu te waarborgen. Natuurlijk zorgen we daarbij ook voor een aangenaam leerklimaat.

Bekijk projecten
Ziekenhuizen

Medische technologie ontwikkelt zich razendsnel. In ziekenhuizen treffen we dan ook steeds meer moderne apparatuur aan – met veel warmte als bijproduct. Om patiënten en medici een aangenaam klimaat te blijven bieden, is koeling daarom heel belangrijk. Vanwege de hygiëne speelt daarnaast de luchtkwaliteit een grote rol. Compac helpt uw ziekenhuis graag met de juiste installaties voor koeling en ventilatie.

Nieuwsgierig geworden?
Compac Services
Nieuwsgierig geworden?

Voor nadere informatie kan je terecht bij Cees Hilhorst.