Project foto's

Zie onderstaand meerdere foto's gemaakt door onze montuers tijdens in bedrijf stellingen. 

Project te Groningen
Hieronder vind u een: NECS-ME 0252 (lucht-gekoelde koelmachine met losse condensor). Deze machine hebben wij in de zomer van 2019 in bedrijf mogen stellen voor een groot kantoorpand te Groningen. 

 

Project te Oosterhout
Hieronder vind u een: NX-Q /0302P (4-pijps lucht-water warmtepomp). Ook ziet u links van de machine meerdere buffervaten. Deze machine hebben onze monteurs in bedrijf mogen stellen voor een groot nieuwbouw project te Oosterhout.

 

Project te Enschede
Hieronder vind u de: NX /LN-K /0814T (lucht-gekoelde koelmachine). Deze machine hebben wij in bedrijf mogen stellen voor een groot kantoorpand te Enschede. 

Project te Ermelo
Hieronder vind u de: i-NX-N SL 0151P (lucht-gekoelde warmtepomp). Deze hebben wij in bedrijf mogen stellen voor een schoolgebouw te Ermelo. 

 

Project te Thailand
Hieronder vind u de: FX-Y /CA 2602 (lucht-gekoelde koelmachine). Deze hebben wij bedrijf mogen stellen voor een grote fabriek te Thailand.

 

Project te Rotterdam
Hieronder vind u de: EW-HT 0612 (water-water hoog temperatuur warmtepomp). Deze hebben wij voor een waterzuiveringsinstallatie te Rotterdam in bedrijf mogen stellen. 

 

Project te Delft
Hieronder vind u de: HCAT2 0061 TE (condensingunit). Deze hebben wij in bedrijf mogen stellen voor een grote universiteit te Delft. 

 

Project te Haarlem
Hieronder vind u de NX-Q /SL 0302P en de NX-N /LN-CA 0262P (4-pijps lucht-water warmtepomp en een 2-pijps lucht-gekoelde warmtepomp). Deze hebben onze monteurs in bedrijf mogen stellen voor een nieuw kantoorpand te Haarlem.