Fabriekshallen

Een constante watertemperatuur tijdens het productieproces is noodzakelijk  om het water te gebruiken in de nauwkeurige afkoelprocessen in fabrieken. Bedrijfszekerheid en efficiency zijn daarbij ook een belangrijke factoren.

Ideaal voor deze toepassing zijn de modellen in de TECS 2 range van CompaC / Climaveneta. De TECS 2 serie is voorzien van de meest energiezuinige compressoren van dit moment: De Danfoss Turbocor compressor.

De olievrije centrifugaal Turbocor compressoren zijn veel efficiënter dan bijvoorbeeld de traditionele scroll- en schroefcompressoren. De ESEER (European Seasonal Energy Efficiency Ratio) waarde van een Turbocor compressor kan tot 60% hoger liggen dan de ESEER van een scroll of schroefcompressor.

Een aanvullende optie voor uw koelcentrale in uw productieproces is het management systeem van Climaveneta: ClimaPro. Dit systeem kijkt tot in het hart van de Climaveneta koelmachines en zorgt ervoor dat de koelcentrale zo energetisch mogelijk kan functioneren. ClimaPro communiceert daarom rechtstreeks met de koeltorens, droge koelers en WKO.

 

Ook een beter productie klimaat?

Neem gerust contact met ons op.